Jump to content

Maarten S

Senior
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Het tarief zal gelijk zijn aan de vaste lasten van Verzekering , wegenbelasting is er niet. Van huur is daardoor mogelijk geen sprake, ook niet van winst maar ook geen verlies.
 2. Een compagnon heeft in zijn holding een auto, hier rijd hij prive in en betaald daar netjes bijtelling voor. Nu gebruikt hij deze zo weinig, en rijd ik ook weinig, dat we de auto willen delen maar ook de kosten. We willen natuurlijk geen twee keer bijtelling betalen gezien het om 1 auto gaat. Mag het belastingtechnisch zo dat hij mij de helft van de autoverzekering+wegenbelasting factureert van uit zijn holding, naar mijn holding, dat ik daar ook prive om mag rijden? Maar ik ook eventueel de kosten van een laadpaal zakelijk mag bekostigen? Zonder dat ik ook nog eens
 3. Ik zou adviseren om te beginnen met Wordpress icm Woocommerce, je budget is duidelijk laag en daar kun je prima mee starten. Een Woocommerce webshop heb je al tussen 1500 en 2500, Magento bied meer toekomst maar is het sneller vanaf 6000. Doe jezelf een plezier, ga het niet zelf doen ;-)
 4. Wil je het als hobby, lekker zelf doen. Wil je er een business van bouwen, laten doen zodat het klopt, klanten aanspreekt en werkt.
 5. Wij bouwen veel webshops, onder andere voor groothandels dus kan je informatie geven op basis van praktijkervaring. Omdat wij een kleine groothandel zijn, heb ik geen apart personeel om de webshop op te zetten en te onderhouden. -> Maak personeel vrij voor onderhoud (niet technisch onderhoud, maar algemeen) anders gaat de webshop niet gebruikt worden. -> Voor technisch onderhoud kun je dit beter inkopen ivm veranderde technologieën. Daarnaast wil ik ook gebruik maken van de naamsbekendheid van mijn leveranciers. -> Let hier mee op, in veel gevallen mag dit niet. Ook a
 6. Net waar ik op zoek naar ben, goed om eens te testen tijdens mijn vakantie. Grappig dat er gebruik wordt gemaakt van WHMCS, jammer dat we daar niet eerdere contact over hebben gehad ;-)
 7. Als je enkel het merk in Europa registreert krijg je daarbuiten geen rechten, dat je domeinnaam vanaf een ander land bereikbaar is zegt natuurlijk niks. Op het moment dat het echt een geloofwaardig handelsnaam is (het is bekend) in een bepaald land zou je eventueel hard kunnen gaan maken dat je de rechten hebt maar ga daar niet bij voorbaat van uit.
 8. Zoekmachine optimalisatie voor Mijnwebwinkel is er nagenoeg gewoon niet. Het is ook niet logisch opgebouwd en mis ontzettend veel mbt seo. Ik zou zeggen nogo. Ga voor een pakket die je zelf kunt installeren en beheren (of laten doen, zolang het maar standalone draait) zodat het aangepast kan worden naar jouw winkel, zowel met betrekking op seo als op andere functionaliteit. Hoe wil je je onderscheiden als je 1 van de 1000 bent.
 9. Heb je ook al nagedacht hoe je het wil verkopen? Klanten komen niet vanzelf en het bedrag is ook niet zo laag dat het een snelle impulsaankoop zal zijn.
 10. Je vergeet dat er invoerrechten op zitten, daarnaast moeten dat soort apparaten ook gekeurd worden voor de Nederlandse wegen. De kwaliteit is niet altijd geweldig (vaak zelfs slecht), logischerwijs draag jij dan wel de verantwoordelijkheid voor vervangend product. Je maakt van het verschil tussen de inkoop en verkoopprijs je winst, maar het lijkt alsof je geen rekening houd met operationele kosten.
 11. Je telefoon kiezen aan de hand van de website gaat niet werken, maari k zou zeggen dat de iPhone dan het meest geschikt. Het zou beter zijn het CMS aan te passen om geschikt te maken voor mobiel gebruik (minder plaatjes, dus sneller laden. geen javascripts en andere vertragende factoren, etc)
 12. Bij een bedrijf als godaddy ben je altijd een nummertje, ze hebben niks met je en je boeit hun ook niet ook al betaal je ze. Bij nederlandse bedrijven die ook groot zijn is dit toch veel minder.
 13. De ene adwords campagna is de andere niet, vaak omdat mensen niet weten hoe het een en ander werkt en daardoor veel kansen missen.
 14. Ik zou er een keer een designer naar laten kijken, de website kijkt namelijk niet prettig door de fletse kleuren. Daarnaast vind ik het er ook erg outdated uitzien en daardoor niet aantrekkelijk.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept