Jump to content

MvE

Senior
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Misschien samenwerking zoeken met hondenscholen. Toen wij naar puppycursus gingen kregen we een tasje met aardigheidjes van een plaatselijke dierenwinkel mee, erg leuk. Je zou kunnen denken aan kortingsbonnen voor cursisten o.i.d.
 2. Jammer dat jij daar zo'n moeite mee hebt, dat spellen :-\ Me dunkt dat in deze draad genoeg informatie staat, ga je daar eerst eens in verdiepen.
 3. Mijn enige ervaring is dat ik stapelgek word van al die spam die deze grappenmakers mij sturen >:(
 4. Ik vind die letter niet zo lekker lezen, vooral de S vind ik niet zo. Maar zoals gezegd: een kwestie van smaak, voor je logo bijvoorbeeld is het prima, leest goed. Maar hoe kleiner, hoe slechter leesbaar. Die buttons moeten echt beter kunnen hoor, zo te zien zijn de letters nu donkergrijs, misschien helpt het als je ze zwart maakt. Mocht je er niet uitkomen dan wil ik er best even naar kijken (als ik weer eens 5 minuten voor mezelf heb ;) ).
 5. Ik begin eigenlijk een beetje nieuwsgierig naar je assortiment te worden, ben namelijk wel in de markt voor een fraai en praktisch poezentoilet. Ga je alleen spullen voor katten aanbieden of ook voor andere huisdieren? Wat je website betreft: de kleurencombinatie vind ik fraai, het lettertype dat je voor je buttons en logo hebt gekozen heeft niet mijn voorkeur, maar dat is een kwestie van smaak. Wel vind ik je buttons niet goed leesbaar en dat is jammer. Mocht je nog poezenfoto's nodig hebben geef maar een gil, ik heb hier CD's vol.
 6. Ik mis vegetarische gerechten. Het concept vind ik geweldig!
 7. Echt waar ??? Wat een trieste verkoper. Vorig jaar in Italië had mijn man een sjaal nodig. Wij een deftige herenkledingzaak in. De verkoper, een oudere heer, liet hem een paar exemplaren zien. Toen ik zei dat hij beter de grijs-geruite kon nemen dan die beige richtte de verkoper zich onmiddellijk tot mij, kennelijk was ik degene die de beslissingen nam ;D. Voor de rest heb ik eigenlijk wat dat betreft nooit last van mijn vrouw-zijn. Óf ik kom daadkrachtig over, óf ik loop met oogkleppen ;). Als ik in m'n eentje in een bouwmarkt over de gereedschapafdeling loop word er wel eens raar gekeken, maar daar trek ik me weinig van aan.
 8. Dan moet je werken met korte huur contracten van bijv. 6 maanden, maar vergeet niet dat je geen recht meer hebt op hypotheekrenteaftrek als je de woning verhuurd. Kijk, daar hebben we weer een minpunt. Morgen komen er gelukkig kijkers, hopelijk heb ik vandaag niet voor niets gepoetst.
 9. Toevallig zitten wij nu in de situatie van een huis gekocht hebben zonder de huidige woning eerst verkocht te hebben. Maar verhuren roept bij mij toch grote weerstand op. Ten eerste vanwege de huurbescherming, krijg ik mijn huurders wel op tijd het huis uit? Ten tweede, wat als de huurders weigeren te betalen? Vanwege die huurbescherming kunnen ze nog lekker blijven zitten ook. En ten derde moet de bank ook nog toestemming geven om te verhuren, het word je gewoon niet makkelijk gemaakt hier in Nederland. Voorlopig betaal ik liever twee hypotheken dan dat ik me in zo'n avontuur ga storten.
 10. Laat ook iemand naar je teksten kijken, daar zitten wel wat fouten in.
 11. Pay peanuts, get monkeys. Verder sluit ik me bij allen voor mij aan, eerlijk gezegd kan ik je site niet serieus nemen. Het ziet eruit alsof mijn neefje van 12 aan het knutselen is geweest en geen webdesignbedrijf.
 12. Hoeveel beesten hebben het leven moeten laten voor deze onzindingen? Voor mij de hoofdreden om niet bij je te bestellen. De site zelf ziet er redelijk uit, maar erg saai en braaf, de naam doet anders vermoeden. Aan die header zou ik echt wat doen, alleen al de puntjes in het www-adres zijn erg storend, er zou wat meer ruimte ná de punten moeten komen. De hemelse achtergrond met de grijze vlakken vind ik niet geweldig. Verder vind ik het vervelend om vaak te moeten klikken voordat ik eindelijk de producten zie. De producten die je verkoopt zijn absoluut niet mijn ding, maar je hebt denk ik wel iets redelijk unieks en als ik de naam 'junglegiftshop' zie verwacht ik een knettergekke site, maar dat was een teleurstelling.
 13. Kon je daar nog wel een keus uit maken?
 14. Lange, dunne vrouwen hebben het ook niet makkelijk qua passende kleding. Dus als je toch bezig gaat... misschien een doelgroep erbij.
 15. MvE

  Reclame en realiteit

  Brrr... het meeste ziet eruit alsof het al een keer gegeten is :P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept