Ga naar inhoud

Ritzema

Super Senior
 • Aantal berichten

  233
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

12

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa
 1. Wel eens van opportuniteit gehoord? Het is een theorie vanuit de bedrijfskunde (macro- economie). Vanuit de opportuniteit kun je precies berekenen wat voor jou de beste keuze is. (Een bakker die meer koekjes bakt is niet per definitie winstgevender)
 2. Zeker het delen waard waarvoor dank. Het stuk gelezen en de naam van betreffende bestuurder ook even gegoogeld. In dit specifieke geval is het niet zo zwart\wit als de auteur stelt. Er gaat een behoorlijke geschiedenis aan vooraf.
 3. Met Wordpress en de plugins Woocommerce plus WooCommerce PPOM (Personalized Product Option Manager) kom je ook een heel eind.
 4. Ritzema

  Het einde van de online supermarkt

  Willem en Klazien uut Zalk met near 1x modaal gaan aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen gebruik maken van PicNic. Verder stel ik dan de vraag: Als het verdienmodel zo Uber is, waarom de Lidl's en Aldi's op deze aardkloot dan niet massaal in dit model springen? Of wachten ze op Picnic gelijkende initiatieven en stappen in zodra het rook op het online supermarkt-terrein opgetrokken is? In the meanwhile: Lees ik even de Tesla bijbel. Deze kwam als disruptor , zag en ...... iets met autopilot Schiet ook nog even een doos Biscuits naar de sterren, gewoon omdat het kan.
 5. Ritzema

  Het einde van de online supermarkt

  Is er een parallel met het SRV initiatief te trekken? Daar hebben we immers ook niets meer van gehoord.
 6. Ritzema

  Importeren uit China

  Hoe betrouwbaar is de Alibaba- verkoper? Heb jij hier inmiddels onderzoek naar gedaan? Zijn er product- garanties nodig en indien ja hoe ga je ze in een praktische wijze claimen? Als importeur ben jij verantwoordelijk, zijn er keurmerken o.i.d van toepassing?
 7. 130 bord op de snelweg kun je ook ter kennisgeving aannemen. Een bord of wet of copyright zegt inderdaad niets, tot het moment dat een belanghebbende zijn of haar rechten uit gaat oefenen. Een nette CJIB brief zou daar een prima voorbeeld van zijn. ;)
 8. Mooi begin! Ook een visie, missie en strategie op papier gezet?
 9. Ritzema

  Vraag over vacatureplaatsing

  Linkedin al geprobeerd? Facebook schijnt voor bepaalde doelgroepen ook goed te werken.
 10. Inhoudelijk kan ik je helaas niet helpen Hans, wel door te zeggen dat ik het enorm rot voor je vindt en je voor de het komende traject veel wijsheid en sterkte wens!
 11. Ritzema

  Interessante links en waardevolle files

  Ik lees op BNR: Nederland maakt op steeds grotere schaal kennis met de Britse ondernemingsvorm LLP. Vooral voor traditioneel beroepen waarbij mensen zich verenigingen in een maatschap, zoals tandartsen en advocaten, wordt het LLP-schap een steeds aantrekkelijker alternatief voor BV's en maatschappen. (bron BNR) Ik deel dit item omdat het voor ondernemers een mogelijk alternatief voor een flex bv kan zijn.
 12. (YouTube alert) [Mod edit: video ingebed.]
 13. Ik hoor elke avond op TV bij monde van een bezorg- Coolblue-er dat bezorgen een feestje is. ;) Daarbij komt nog dat het deels zittend werk is.... Alles voor een glimlach ;D
 14. Ik deel dit omdat het eenieder inzicht geeft in de cijfers van een (e-commerce) bedrijf en een startpunt kan zijn van een interessante discussie die bijdraagt aan het leren van elkaar en nieuwe inzichten verkrijgen. [*]Omzet Totaal generaal 1.2 Miljard [*]Omzet NL 884 miljoen [*]Omzet BE 309 miljoen [*]EBITDA 21.9 miljoen [*]Netto winst 9.1 miljoen [*]3561 medewerkers Download het coolblue jaarboek zelf
 15. Woocommerce POS is zeker het overwegen waard.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké