Jump to content

alstro

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  ecu 2, Emmeloord, 8305BA, Netherlands
 • First name
  Cees
 • Last name
  Tuytel
 • Company or organization name
  Alstro webdesign
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  Financiën / administ

Company info

 • Location
  Emmeloord
 • Phone number
  0628033099
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Je kan via googleadwords heel makkelijk controleren welke zoektermen er veel gebruikt worden. Hamsterkooi 4400 keer per maand in NL Hamsterkooi kopen 880 keer per maand je wilt gevonden worden op wat je verkoopt : hamsterkooi dus. Maak desnoods voor elke dier soort een soort mini website met mini webshop. Je wordt veel beter gevonden ! Mensen die een konijnenhok willen kopen zoeken immers niet naar een hamsterkooi Als je alle producten onder eén algemene domein stopt sta je gewoon op pagina 12 en zul je nauwelijks gevonden worden op een hamsterkooi. Konijnenhok 12.800 keer per maand ;D
 2. Nu Google mi een wat nieuwe manier van zoeken / typen heeft ingevoerd, gaat dat nog veranderingen teweeg brengen? bv dat mensen halverwege het typen van hun zoekopdracht al gaan klikken omdat ze 'iets' zien ?
 3. Deze week mijn eerste 'vreemde' klant gescoord. Na al verschillende opdrachten via het netwerk kanaal binnen gehaald te hebben, nu dus iemand die in het geheel niet kende. Waarom? : Een leuk artikel in de plaatselijke krant, waar ik best een aantal reacties op gekregen hebt. Tot nu toe ook 3 opdrachten die daar het gevolg van waren.
 4. Ik dacht dat je misschien die ene pagina later had toegevoegd om te checken of Google hem kon vinden. De betreffende pagina kan je je broncode bekijken met 'view source' onder je rechter muisknop. Probleem met sommige cms is dat ze wel eens slordig zijn met doctypes. //edit als google bepaalde pagina;s niet ziet/vind kun je ook nog sitemap xml bestandje aanmaken en dat toevoegen.
 5. Zou kunnen dat deze pagina nog niet door google bezocht is - of gevonden kan worden doordat je code niet in orde is. * leuk dat het woord google al helemaal gelijk is met de term 'zoekmachine'
 6. Beetje vakman met goede handjes en stel hersens kan denk ik goed geld verdienen met afwisselend werk. Alleen is het probleem dat de school/jeugd dit wel hip moet gaan vinden.
 7. Vrijdag belde er een journalist die had gehoord dat ik voor mezelf was begonnen. Ze wilde wel een kort stukje over mij schrijven, altijd leuk ! Maandag gesprek, gewoon mijn verhaal gedaan. Na 2 minuten stopt ze met schrijven en scheurt het blaadje uit haar kladblok. Ik kijk haar aan met een frons....was dat denk ik. "we beginnen opnieuw, zegt ze en ik bel de fotograaf voor een foto" Vandaag een groot artikel op pagina 2 en 3 met joekel van een foto . Het verhaal van iemand die het roer om gegooid heeft : van bloemenkweker tot webdesigner, 25.000 mensen kunnen het vanaf vandaag lezen. Ik ben blij ;D
 8. Die handeling is ook mijn bezwaar eigenlijk, nu zit ik in een branche die niet echt voorop loopt maar toch, is wel niet zo duur maar als het niet of nauwelijks gebruikt wordt dan is het zonde van de inspanning en het geld. Een website bezoeken kan iedereen en overal en je hoeft niet eerst even dat cd-rom ding op te zoeken . ( Het is trouwens én iets leuks verzinnen én een website, dit terzijde ) We blijven nadenken
 9. USB is weer stukje duurder neem ik aan en ik weet niet of die sticks ook worden gebruikt. En hoeveel tekst je erop kan zetten (bedrukken) Nadeel van cd-rom is dat je er toch al snel een paar 100 moet bestellen en dat na een paar maanden de data die erop staat oud is. Of je zou ze zelf moeten branden.
 10. Heeft iemand hier ervaring mee. Het gaat - voor degene die niet weten wat het is - om een cd-rom met gegevens van en over je bedrijf (portfolio) in de vorm van een business kaartje, bedrukt en wel.
 11. Weet niet wat je verwacht maar denk dat de grootste en beste tips toch wel gegeven zijn. Ik heb geen flauw idee op wat voor een site ik terecht gekomen ben, 1e instantie lijkt het op een site waar je tips over energie besparing kan vinden oid. Navigatie is idd ook niet erg duidelijk. Verder : This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! Result: Failed validation, 413 Errors Zal waarschijnlijk wel door een CMS komen die je gebruikt. Voor gebruik zal dit niet zo heel erg zijn maar voor SEO kan dit wel problemen geven.
 12. Ik sluit me bij Remo aan, je eerste bericht is van 19 nov en sinds een maand had je toch wel een strakke homepage voor je eigen kunnen maken lijkt me. Wat je misschien ook kan doen is niet de goede doelen maar een aantal verenigingen in jouw buurt ondersteunen. Daar lopen veel mensen rond en een grote vereniging met een nette site levert goede kritieken op mi. Succes in ieder geval
 13. Ik snap wat je bedoelt, was ook niet de bedoeling om te spammen , in tegendeel. Ik vind alleen dat er veel te veel gebakken lucht verkocht word in deze branche.
 14. Mijn mening is dat een simpele online editor volstaat. Meeste (kleine) bedrijven willen grip op hun site houden - terecht - en zo nu en dan wat teksten aan kunnen passen of plaatje vervangen, nieuws berichtje plaatsen. Daar heb je echt geen CMS voor nodig , meeste zijn voor een normale gebruiker veel te ingewikkeld en in de praktijk wordt er ook weinig gebruik van gemaakt. Te druk.....
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept