Jump to content

Roemloos

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Voor wat betreft alarm over ip (AL1 & AL2) gelden certificeringstrajecten voor providers. Het is aan te raden hiernaar te kijken wanneer je je analoge alarmlijn wilt laten vervangen door een over IP.
 2. Leuk topic! Mijn bedrijf helpt horecaondernemers draadloos internet aan te bieden aan hun gasten of bezoekers. Naast de horeca is eigenlijk elke openbare plaats waar mensen zijn een geschikte plek om een zogenaamde WiFi Hotspot te plaatsen. De doelgroep is eigenlijk varierend van bar tot bungalowpark en alles wat er tussenin zit.
 3. Er zijn al zeer veel goede tips geweest zoasl bijvoorbeeld het mini-klantenonderzoek, contact met de lokale kantoren (DOEN!), flyeren (met tegoedbon erop!) en de tell-a-friend-bon. Misschien heb je nog iets aan de volgende idëeen: - Wellicht kun je wat extra promotie maken door live entertainment? Huur eens een lokale band in en zorg voor een leuke promo-actie. Of boek een goochelaar die mensen je terras op stuurt... - Zoek contact met lokale verenigingen (voetbal, carnaval) of adverteer in clubbladen met ook een leuke actie... - Als je een lekkere appeltaart hebt, bak er dan een paar en ga ermee de straat op en langs lokale bedrijven om ze te laten proeven. Kan je gelijk je flyer achterlaten! Succes!
 4. Tegenwoordig vindt je ook in veel restaurants van dit soort aquariums. Probeer ook eens bij grote instellingen langs te gaan die wellicht al een aquarium hebben maar het niet zien zitten om het onderhoud te blijven doen. Wellicht kan je in de omgeving bij alle buurthuizen / verzorgingscentrums / bejaardentehuizen langs gaan?
 5. Ik vind het concept in ieder geval erg leuk en 'tegendraads'. Je maakt een virtuele brievenbakje wel leuk tastbaar door het op te sturen naar de klant. Succes ermee!
 6. Van harte gefeliciteerd, het ziet er erg goed uit!
 7. Er zijn een aantal punten waar je op dient te letten: - Usability: Zorg dat de website in 1 oogopslag duidelijk is en dat mensen gelijk kunnen vinden wat ze zoeken. - SEO: Zoekmachine optimalisatie. Zorg ervoor dat je website is opgebouwd zodat hij goed geindexeerd kan worden door de verschillende zoekmachines. Je hebt immers niks aan een mooie website als je niet gevonden wordt. - Stem het kleurgebruik / uitstraling af aan je doelgroep - Ga je zelf de content bijhouden of laat je het doen? Bekijk goed of je een CMS wilt hebben zodat je zelf alles kunt aanpassen. Wellicht dat je iets aan bovenstaande punten hebt. Mocht je specifieke vragen hebben kan je altijd even een PM of een mail sturen.
 8. Wij zien ook dat faxen minder wordt gebruikt. Hoewel dit erg branche afhankelijk is. En inderdaad zoals gezegd, fax2email wordt steeds populairder. Zeker voor bedrijven die eigenlijk alleen maar faxen ontvangen.
 9. Onderscheiding zal inderdaad van groot belang zijn. De mensen hierboven hebben het erg goed verwoord. Aangezien een snackbar vaak wordt geassocieerd met vettige en ongezonde (maar wel lekkere) dingen kan je daar misschien je voordeel uit halen. Probeer "gezondere" snacks aan te bieden met bijvoorbeeld speciale frituurolie, biologische producten en/of sandwiches. Als je je daarin kan onderscheiden trek je in eerste instantie ander publiek, maar wellicht dat je op een later tijdstip andere mensen die bij de andere snackbar gaan eten ook over de streep trekt...
 10. Het kan natuurlijk altijd zou zijn dat jouw wensen niet overeenkomen met de mogelijkheden van een VoIP centrale. Vandaar dat goede voorlichting en inventarisering van de wensen een belangrijk startpunt is.
 11. Eigenlijk betekent het dus dat er maar 1 SIP account op geinstalleerd kan worden. Dus ja in principe maar 1 telefoonnummer. (hoewel je normaliter x nummers kan laten verwijzen naar 1 SIP account) @Vossie: De besparing zit hem in de maandelijkse kosten die je betaald aan de KPN voor je ISDN/Analoge lijnen + de kostenbesparing op nationaal en internationaal. De grootste besparing qua belkosten zit inderdaad op het buitenland maar je kan ook flink op je ISDN abonnementen besparen.
 12. Als je een IP toestel koopt dan sluit je deze inderdaad aan via een RJ45 kabel direct aan je netwerk. Zoals Astron zegt, Siemens heeft een mooie range van IP toestellen (sommige met additionele analoge poort). Voorbeelden zijn de: Siemens Gigaset C450 IP Siemens Gigaset C470 IP Siemens Gigaset C475 IP Siemens Gigaset 301D IP Siemens SL75 Etc.
 13. Voor er een ADSL aangevraagd kan worden moet er een referentienummer zijn op het ISRA waar het op aangevraagd kan worden. Indien dit niet aanwezig is kan je ervoor kiezen om eerst een analoge lijn te laten neerleggen door KPN (met telefonie) en daarna hier ADSL op aan te vragen. Het is natuurlijk ook mogelijk deze analoge lijn door je provider te laten aanleggen zonder telefonie signaal en puur voor de ADSL. Daar hier geen telefonie signaal opstaat rekent KPN zogenaamde vastrecht koper door aan de provider voor het gebruik van het koper. Hier betaalt de provider / klant dan ook weer voor. Dit is wel iets goedkoper. Goedkopere oplossing voor wat betreft de accounts zijn er volgens mij niet . Die prijzen zijn een beetje het gemiddelde voor wat jij precies wilt. Je krijgt dan een SIP account die je op een ATA (convertor analoog <=> IP) moet configureren. Deze ATA plug je in je netwerk en de andere kant in je analoge telefoon. Voorbeeld van een ATA: Je hebt dan dus een analoge telefoon nodig en een ATA. Deze laatst is vrij makkelijk in te stellen via een webinterface.
 14. Inderdaad moet de lijnprovider geaccrediteerd zijn door Interpay om lijnen aan te bieden. Dan betaal je een vast bedrag per maand voor al je pintransacties, ongeacht de hoeveelheid. Dit kan tevens in combinatie met een hoge snelheid internetverbinding. Daar zitten geen restricties aan. Ik stuur je ook even een PM.
 15. Ik vind het er erg netjes uitzien. In je eerste post gaf je aan dat je naast de woningbouw (Waar je veel ervaring in hebt) ook andere branches wil benaderen. Wellicht kan je hier wat voorbeelden van laten zien in je flyer? Tevens vind ik een (min)puntje dat er een 06-nummer staat bij je contact gegevens. Voor mij geeft dat gelijk de associatie eenmanszaak / beginner. Wellicht is het een idee om een vast nummer te registreren (en deze eventueel te laten doorschakelen naar je mobiel?)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept