Jump to content

Bas kilompo

Senior
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Bas
 • Last name
  Kilompo
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Zal ook een kwestie van gewoon uitproberen zijn. Als je nou echt veel terug krijgt, is er wellicht wat fout in de omschrijvingen bij de producten. Veel sites rekenen ook gewoon verzendkosten, alleen veel grote jongens doen dit inderdaad gratis. Je kunt ook zo nu en dan een actie opzetten waarbij de verzending gratis is. Kortom, ga wat dingen proberen en kijk wat voor jouw winkel het beste is en het meeste zal opleveren :-)
 2. Beoordelingen horen er zeker bij. Ook negatieve beoordelingen kunnen helpen voor toekomstige klanten, mits je hier goed op reageert en mee omgaat. Zoals al eerder werd aangehaald, hou wel rekening ermee dat bepaalde reviewsites zorgen voor de sterretjes bij de Google resultaten, dat is dus een mooie bijkomstigheid.
 3. Ziet er goed en overzichtelijk uit. Even wennen, maar dat is altijd zo bij een nieuw design :-)
 4. Als jouw teksten eerder online stonden worden deze waarschijnlijk toch als origineel aangezien. Mocht je nou echt in een vervelende situatie met deze persoon terecht komen zou ik in ieder geval je webmaster tools in de gaten houden, zodat je eventuele links van slechte sites kunt blokkeren.
 5. - Ander lettertype - Achtergrond is erg druk en leidt me af - Header oogt amateuristisch met een soort van word art logo - Kijk eens naar de meta tag description, hier staat geen tekst. - Alle prijzen staan in rood, waarom? Zou groen of oranje niet beter zijn?
 6. Ik zou inderdaad voor de goedkoopste gaan, maar met een telefonisch helpdesk :-) Je zit er straks niet op te wachten dat je website offline is en je niemand kunt bereiken.
 7. Ik zou eens kijken naar de Exact koppeling. Ik heb al vele koppelingen bekeken, maar de Exact koppeling werkte voor onze doeleinden en van onze klanten het beste.
 8. In het begin is het wellicht handig om het per geval aan te kijken. Mochten er nou echt veel bedrijven willen adverteren zou je altijd nog een document op kunnen stellen met voorwaarden en tarieven. Een andere tip is om het gewoon bij andere (concurrerende) websites te bekijken. Hoe hebben zij het geregeld? Vraag gewoon informatie aan om te adverteren en kijk wat je terug krijgt :-)
 9. Een succesvol en gezond 2014 gewenst :-)
 10. Wellicht kun je ook de mogelijkheid bekijken om iemand aan te nemen via een Payroll bedrijf. Die nemen alles voor je uit handen en je hebt het risico dan ook niet. Later kun je altijd de mensen nog zelf in loondienst nemen.
 11. Het ligt ook er ook erg aan wat de kleurstellingen in de rest van de site zijn. Zo hebben diverse winkels waar ik werkzaamheden voor heb gedaan groene knoppen gebruikt omdat uit de resultaten naar voren kwam dat dit het beste werkte. Andere websites gebruiken weer blauw of oranje, dus naar mijn mening kun je niet echt een conclusie trekken dat één kleur beter is dan de andere, het ligt ook aan de omgeving van de knop :-)
 12. Wij hebben ook heel wat programma's uitgeprobeerd en voor ons werkte Exact het beste. Bij veel bedrijven kun je ook een testaccount aanvragen. Kijk gewoon overal even rond en bekijk wat voor jou het prettigste werkt.
 13. Als er voor de consument een verwarrende situatie met zich mee brengt mag het inderdaad niet. Je mag wel adverteren op de bedrijfsnaam van de concurrent, als je dan maar je eigen naam gebruikt. Dus even bellen zal inderdaad het beste zijn :-) Ik ben het al regelmatig tegengekomen bij klanten en in alle gevallen is het netjes opgelost door een telefoontje. Kortom, zal vast goedkomen :-)
 14. Hoi Nick, Gewoon even als informatie, wellicht wist je het al :-) Maar kijk wel uit met adverteren in Google. Ze willen hier namelijk nog wel eens moeilijk over doen omdat het volgens "hun" in grijs gebied valt. Ik heb bij enkele klanten al meegemaakt, dus vandaar. Het verpakken in kleine potjes lijkt mij niet zo'n probleem. Dit gebeurt hier in Nederland ook vaak met bijvoorbeeld eiwitpoeder. Wat betreft de vergunning en en testrapport kan ik je helaas niet verder helpen.
 15. Wellicht kun je eerst beginnen met doorlinken en als het concept eenmaal aanslaat en er bezoekers op af komen kun je om de tafel gaan zitten met de bedrijven waar je naar linkt en kun je andere bedrijven gaan toevoegen waarbij je direct kan gaan samenwerken op bijv. affiliatie basis.Wellicht hebben bepaalde bedrijven die je op je site wilt zetten al een affiliatie programma.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept