Jump to content

Dsmits

Senior
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Dennis
 • Last name
  Smits
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.hulp4starters.nl

Company info

 • Location
  Veldhoven
 1. Samen met een partner heb ik een aantal doosjes met patronen gekocht die gebruikt worden om druk op slagroombussen te zetten. Deze hulzen worden doorgaans ook gebruikt als lachgas. Kan ik deze hulzen doorverkopen zonder het risico te lopen dat ik problemen krijg? Het gaat dus om deze patronen : http://www.wap-express.nl/images/slagroompatronen.jpg Via internet heb ik onder andere gevonden dat het gas niet op de drugslijst staat. Hopelijk zijn er wat mensen met een juridische achtergrond die ons iets meer informatie kunnen geven. Alvast bedankt
 2. Ik krijg nu per kwartaal een blauwe envelope voor de omzetbelasting. Waar kan ik aangeven dat ik deze jaarlijks wil ontvangen? Alvast bedankt.
 3. Klein Yes momentje: Gister 100 foldertjes in de buurt verspreid. Dag erop al 2 klanten.
 4. Ik las op nu.nl ook over je tweurtocht: http://www.nu.nl/internet/2020371/eerste-speurtocht-via-twitter-gehouden.html Gefeliciteerd!
 5. Het is inderdaad mijn dag. De champagne heb ik dicht gelaten, die wordt geopend als ik mijn doelstelling voor dit jaar bereikt heb. Dus nu heb ik een goed doel om naar toe te werken ;) .
 6. Ik heb me vandaag ingeschreven bij de KvK.
 7. Misschien een idee om er een soort van thermosfles boven op te maken zodat je het zelfde effect hebt maar met koffie, thee en chocomel.
 8. Klopt. Contract heb ik gister toevallig afgerond. Heb het meteen goed aangepakt door er iemand met verstand bij te halen. Half jaarcontract vervalt en er komt een andere bij. Je kunt het vanavond lezen. Maar toch bedankt dat je het even zegt.
 9. Ik wil de mensen emailen over de jaarcontracten. Wat jij bedoelt heb ik ook al in overweging genomen. Maar ik ben van mening dat dan iedereen een kaartje gaat invullen. Met de aanpak die ik nu wil hanteren denk ik meer potentiele klanten te kunnen bereiken.
 10. Ik ben van plan om een tafel neer te zetten met daarop wat beeldschermen en computers. Een groot bord met daarom mijn bedrijfsnaam. Ik wil vooral emailadressen werven. Dit wil ik gaan doen door een computer te vergeven onder de eerste 15 jaarcontracten die afgenomen worden. Mensen krijgen een flyer of een visite kaartje mee zodat ze later nog eens op mijn website kunnen kijken. Om mensen te trekken moet je opvallen, ik heb nog geen idee hoe ik dit wil gaan doen.
 11. Het is misschien een kleinigheidje. Ik kon kiezen uit 3 talen, is het niet zo dat het Français moet zijn ipv Francais
 12. Mijn eerste klant :). Ik nog geen reclame of niks gemaakt maar toch krijg ik al steeds meer reacties op mijn site. Dit is voor mij dan ook het begin van iets moois dat ik nog flink ga uitbreiden. Dennis
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept