Ga naar inhoud

Dsmits

Senior
 • Aantal berichten

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dsmits

 1. Samen met een partner heb ik een aantal doosjes met patronen gekocht die gebruikt worden om druk op slagroombussen te zetten. Deze hulzen worden doorgaans ook gebruikt als lachgas. Kan ik deze hulzen doorverkopen zonder het risico te lopen dat ik problemen krijg? Het gaat dus om deze patronen : http://www.wap-express.nl/images/slagroompatronen.jpg Via internet heb ik onder andere gevonden dat het gas niet op de drugslijst staat. Hopelijk zijn er wat mensen met een juridische achtergrond die ons iets meer informatie kunnen geven. Alvast bedankt
 2. Ik krijg nu per kwartaal een blauwe envelope voor de omzetbelasting. Waar kan ik aangeven dat ik deze jaarlijks wil ontvangen? Alvast bedankt.
 3. Klein Yes momentje: Gister 100 foldertjes in de buurt verspreid. Dag erop al 2 klanten.
 4. Ik las op nu.nl ook over je tweurtocht: http://www.nu.nl/internet/2020371/eerste-speurtocht-via-twitter-gehouden.html Gefeliciteerd!
 5. Het is inderdaad mijn dag. De champagne heb ik dicht gelaten, die wordt geopend als ik mijn doelstelling voor dit jaar bereikt heb. Dus nu heb ik een goed doel om naar toe te werken ;) .
 6. Ik heb me vandaag ingeschreven bij de KvK.
 7. Misschien een idee om er een soort van thermosfles boven op te maken zodat je het zelfde effect hebt maar met koffie, thee en chocomel.
 8. Klopt. Contract heb ik gister toevallig afgerond. Heb het meteen goed aangepakt door er iemand met verstand bij te halen. Half jaarcontract vervalt en er komt een andere bij. Je kunt het vanavond lezen. Maar toch bedankt dat je het even zegt.
 9. Ik wil de mensen emailen over de jaarcontracten. Wat jij bedoelt heb ik ook al in overweging genomen. Maar ik ben van mening dat dan iedereen een kaartje gaat invullen. Met de aanpak die ik nu wil hanteren denk ik meer potentiele klanten te kunnen bereiken.
 10. Ik ben van plan om een tafel neer te zetten met daarop wat beeldschermen en computers. Een groot bord met daarom mijn bedrijfsnaam. Ik wil vooral emailadressen werven. Dit wil ik gaan doen door een computer te vergeven onder de eerste 15 jaarcontracten die afgenomen worden. Mensen krijgen een flyer of een visite kaartje mee zodat ze later nog eens op mijn website kunnen kijken. Om mensen te trekken moet je opvallen, ik heb nog geen idee hoe ik dit wil gaan doen.
 11. Het is misschien een kleinigheidje. Ik kon kiezen uit 3 talen, is het niet zo dat het Français moet zijn ipv Francais
 12. Mijn eerste klant :). Ik nog geen reclame of niks gemaakt maar toch krijg ik al steeds meer reacties op mijn site. Dit is voor mij dan ook het begin van iets moois dat ik nog flink ga uitbreiden. Dennis
 13. Je zou je website in je handtekening kunnen zetten.
 14. Misschien een beetje offtopic. Waarom organiseer je geen tennistoernooitje. Bijna iedereen kan meespelen, je hebt een aantal niveau's en een je maakt er een gezellige dag van.
 15. Dat zijn nette pageranks! Ik neem aan dat als je 2 uur per spel bezig bent dat je deze kosten terug wint door middel van een paar super pageranks, en daardoor meer sales.
 16. Wat een reacties zeg :), Ik dacht dat het wel aan de goede kant was maar nu ik er over na denk en met iemand van dit forum even heb gekeken of dit wel zo slim is, ben ik toch van mening dat het wat omhoog moet. Maar toch bedankt voor de reacties. Dennis
 17. Vandaag is mijn site in de lucht gegaan, en komende week naar de KvK zodat ik kan gaan promoten.
 18. Dan zou ik beginnen met je plannen op papier te zetten, onderzoek doen en dit mooi uitwerken en dan pas naar sponsors op zoek gaan.
 19. Hallo goldstrike, Hoeveel bezoekers verwacht je? Hoeveel data overdracht verwacht je? Wanneer je niet veel bezoekers verwacht kun je al met een 'tientje' per jaar klaar zijn. Ik zou dit eens nagaan want dan kan je je sponsor geld ergens anders voor gebruiken. Groeten
 20. Ik wil graag op mijn eerste pagina mensen duidelijk maken wat ik doe en dat ze bij mij op het juiste adres zijn. Ik heb eigenlijk altijd dezelfde soort teksten gebruikt maar wil het nu eens heel anders doen. mensen moeten meteen overtuigd worden wanneer ze mijn tekst lezen. Hebben jullie nog tips of ideeën?
 21. Hallo Hl'ers omdat ik voor mijn nieuwe website teksten aan het bedenken ben kwam ik op het idee om even te googlen op de zin welkom op mijn website, nu heb ik een interessant artikel gevonden met een aantal reacties hierop ( http://www.karelgeenen.nl/11/stoppen-met-%E2%80%98welkom-op-deze-website%E2%80%99/. Ikzelf vind het geen verkeerd woord om als opening te gebruiken het geeft toch een bepaalde beleefdheid mee. Graag zou ik jullie meningen willen horen over dit artikel. Dsmits
×
×
 • Nieuwe aanmaken...