Jump to content

wd

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Fabrikanten hebben wel vaak algemene informatie beschikbaar. Deze is wat grover. Zo richt de Panda zich niet op de zakelijke markt. Aangezien de informatie die je echt wilt niet voor het oprapen ligt zou je gewoon zelf een marktonderzoek kunnen uitvoeren en simpelweg de doelgroep vragen wat de eisen en wensen zijn.
 2. Als je bedrijf door de jaren heen niet drastisch verandert dan zou ik het eenmalig laten indienen door een boekhouder en de daaropvolgende jaren aan de hand van die informatie zelf je aangifte doen. Wanneer je de cijfers goed op een rijtje hebt dan hoeft een IB-aangifte niet veel te kosten. Ik zou het de eerste keer in ieder geval zeker laten doen wanneer de winst niet al te laag is. Een boekhouder weet over het algemeen toch wel een aantal manieren om minder te betalen. Het is immers zijn vak.
 3. Ik denk dat het feitelijk ongeveer in het midden ligt. Eigenlijk zou dit goed onderzocht moeten worden, maar volgens mij is dit iets te moeilijk peilbaar.
 4. Geruchten gaan al jaren de ronde dat we 100x sneller internet zouden krijgen. Tot dusver is in de afgelopen jaren nog vrij weinig bereikt op dat gebied. Het internet is bij de meeste providers sneller en met name stabieler, maar de beloofde snelheden blijven achter.
 5. Er zijn tientallen goede (internationale) sites, ze zijn alleen bijna allemaal gericht op freelancers. Wat is volgens jou het verschil tussen een ondernemer en een freelancer? Ik ben wel benieuwd.
 6. Wordpress heeft ook een gratis online versie. Je hoeft in dat geval geen webhosting te hebben. Een domeinnaam zou je kunnen forwarden. Het voordeel ten opzichte van vele andere blogtools is dat Wordpress geen reclame maakt op jouw website en dat het naar mijn mening een van de beste weblog-scripts beschikbaar is.
 7. Inderdaad. Erg irritant. Acrobat doet dat bij mij overigens nog maar sinds kort, dus waarschijnlijk is het via een update binnengekomen. Volgens mij moet dit wel uit te schakelen zijn, ik zal eens zoeken.
 8. Drie euro per klik is te veel. Wanneer je dat zou betalen wanneer men een (bestel)formulier invult, dan is dat andere koek. Ik zou dat nog maar eens goed navragen. Voor drie euro kun je meer dan tien kliks van Google krijgen. Ook van mensen die op zoek waren naar jouw dienst/product.
 9. Volgens mij mag je bij alle verkoopsites die jij noemde gratis je producten plaatsen. Je promoot op die manier niet je website, maar je producten. Dit kun je dagelijks of desnoods wekelijks doen en dat hoeft in principe niets te kosten.
 10. Dat zal alleen het Amerikaanse bedrijf je kunnen vertellen. Afhankelijk van je (verwachte) inkomsten. Ook heb ik wat andere ideeen wat betreft kleur en print dan zij op dit moment maken. Kan ik dan mijn eigen ontwerpen gaan produceren of kan dit niet ivm auteursrechten en dergelijke. Welke mogelijkheden bedoel je?
 11. Begin eerst eens met een marktonderzoek. Dat hoeft niet veel te kosten. Ga zo onder andere na of niet alleen jij, maar ook de rest van Nederland het lekker vindt, maak daarnaast een ondernemingsplan. Denk ook na over de keuze of je het onder eigen beheer of onder een bestaand merk zou willen uitbrengen. Het heeft beide voor- en nadelen.
 12. Youtube kan als een prachtig marketingmedium dienen voor dergelijke filmpjes. Maar naast YouTube zijn er honderden andere videosites. Van nationaal tot internationaal. Je zou je filmpje overal kunnen uploaden en op die manier de bezoekers van dergelijke sites aanspreken. Over het filmpje zelf. Ik zou het iets sneller monteren. Het duurt nu allemaal erg lang. Iets meer knipwerk en effecten mogen er ook best in, het is nu net iets te naturel en te eenvoudig.
 13. Heb jij hier zelf ervaring(en) mee gehad wd? Het zou betekenen dat het versturen van een persbericht zonder aankondiging bij voorbaat dus praktisch kansloos is. :-\ Een jaar of twee heb ik (vrijwillig) meegewerkt aan diverse maatschappelijke onderzoeken. Van elk onderzoek werd een persbericht geschreven door een professionele journalist. Vervolgens werd dit bericht naar de media gestuurd. Van huis-aan-huis blad tot televisie. Er kwam zelden respons. Toen we het echter via het ANP en Novum gingen verspreiden, werd je platgebeld door van alles en nog wat. Let wel dat het iets interessants moet zijn, anders plaatst niemand het.
 14. Verbazingwekkend dat ze nog steeds bestaan.. klaarblijk toch een lucratieve business ;)
 15. Alles wat je wilt kan gewoon zonder enige nadelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept