Jump to content

AteBontjer

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Kruizemunt 5, Klazienaveen, 7892 A, Netherlands
 • First name
  Ate
 • Last name
  Bontjer
 • Company or organization name
  X-Interactive, internetdiensten
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb.nl, bizz.nl, sp

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  "Ondernemen wordt je mee geboren" zegt men vaak, ik ben het daar deels mee eens. Ik ben van mening dat je moet beschikken over een bepaalde attitude. Passie, gedreven, verstand, gevoel... eigenwijs... maar met verstand! Niet klakkeloos advies in de wind slaan maar ontvangen, overzien en besluiten.
 1. Ik heb dit soort dingen ook meegemaakt. Ik zag het als leermomenten. Die klant zo goed mogelijk bedienen en het eventuele verlies in winst voor lief nemen maar uiteraard moet je geen misbruik van je laten. Als het echt te gortig wordt kun je het met hem bespreken, vaak valt de reactie mee.
 2. Ik zie dat je Magento gebruikt, hoe bevalt dat? Hoe vindt je de invoer van producten gaan en hoe bevalt de manier waarop extra modules kunnen worden toegevoegd (geprogrammeerd) werken?
 3. Ik zou ze in dit geval gewoon laten betalen wat je levert, niet te moeilijk doen dus. Misschien hou je er zo één of meerdere leuke opdrachtgevers aan over. Maar hou hierbij wel in de gaten dat mensen niet over je heen gaan lopen!
 4. Ik gaf aan dat het misschien verstandiger is om -niet- voet bij stuk te houden om de relatie op de lange termijn te behouden, tenminste, als die kans reëel aanwezig is :)
 5. Misschien kun je je geld houden omdat ze er voor getekend hebben maar de vraag is of je dat wil. Ik bedoel, als je vaker opdrachten verwacht uit te voeren voor deze klant zou ik niet te moeilijk doen. Even slikken en hopen dat je zo wat goodwill hebt gekweekt. Wel laten merken dat jij zo heel erg goed bezig bent natuurlijk :D
 6. Een nieuwe website of aanpassingen in een bestaande website kan soms evenveel werk zijn. Bij een bestaande website moet je je vaak 'inlezen' in de code, de werking, de bedoelingen van de vorige programmeur, dat heb je bij een nieuwe site niet. Soms is het, hoe gek het ook klinkt, goedkoper om iets opnieuw te beginnen. 750 euro voor een webshop waarmee je je brood wilt gaan verdienen is natuurlijk niet veel geld...
 7. Ik heb toevallig afgelopen week een Fritz!Box gekocht. Super ding! Voice mail per perdiode, per nummer en hij stuurt ze desgewenst door naar je e-mailadres! Het zelfde geld voor de fax, dat kun je ook doorsturen laten naar je mail. Ik heb deze: http://www.fritzbox.eu/nl/products/FRITZBox_Fon_WLAN_7270/index.php Scheelt je een centrale, fax, voicemail apparaat, dect centrale, wlan accespoint en adsl modem! ;)
 8. In onze offertes hebben we een kopje "Eigendom" staan. Hierin staat uitgelegd in één of twee alinea's dat de code, óf van ons is, óf van de klant (in beperkte vorm en dus niet voor distributie). Wij vragen hier geen extra toeslag voor, noem het dom, noem het een manier om de klant over de streep te trekken.
 9. Wordt er bij een uitspraak ook geen rekening gehouden met billijkheid? Zodra iets dus niet 'hoort' kan de uitspraak wel eens de andere kant op worden uitgesproken zonder dat iets op papier staat?
 10. Microsoft Windows Small Business Server bevat SharePoint, misschien is dat iets voor jullie intranet? Als je 2008 Premium neemt krijg je twee licenties voor twee servers waarmee je bepaalde taken (database en webserver bijvoorbeeld) kunt verdelen. Voor 25 man (tot 50) zou dat ongeveer voldoende moeten zijn.
 11. Dood is dood, door over te schenken, er in te roeren of andere onzin krijg je niet meer koolzuur in je bier. Sterker nog, je haalt er alleen maar meer koolzuur uit. Verder wel een leuke gadget hoor ;)
 12. In een Webshop kun je inderdaad beter geen seperate HTML pagina's aanmaken maar de gegevens rechtstreeks de database in pompen. Als het in een webshop moet komen te staan is het nog redelijk eenvoudig. Wijzelf importeren regelmatig dit soort bestandjes in webshops en dat werkt perfect.
 13. Hallo Willem, In dit formaat is het redelijk eenvoudig om te zetten naar HTML met behulp van wat programmeerregels. Moeten er separate HTML pagina's van worden aangemaakt of komen ze allemaal op één pagina. Beide is mogelijk namelijk.
 14. Niet kopen! De helpdesk is belabberd en het programma zit vol met fouten! Ik heb het programma toevallig voor iemand geïnstalleerd en bleek vol met fouten te zitten. De helpdesk is trouwens ook een drama, altijd problemen met hun 'systeem' waardoor ze je niet kunnen helpen. Bah!
 15. Beste Linda, Ik heb jullie webshop bekeken en kom tot de volgende puntjes wat misschien een oorzaak kan zijn: [*]Intropagina: Staat mooi maar leidt af van het daadwerkelijke doen; conversie. [*]Overzicht: Ik vind de site niet echt overzichtelijk, laat bijvoorbeeld de meest belangrijke categorieen op de voorpagina terug komen. Zo kunnen je bezoekers sneller daar komen waar ze willen zijn. [*]Adresgegevens e.d.: Toon wat meer informatie over jullie zelf, afhaaladres, telefoonnummers, etc., dat schept vertrouwen [*]Maak de productafbeeldingen ook aanklikbaar. [*]De productdetailspagina kan duidelijker. Zo staat er op deze pagina http://www.urbanvilla.nl/catalog/product_info.php/products_id/203 een x aantal foto's waardoor de bestelknop helemaal naar beneden verdwijnt. [*]Bij het plaatsen van een bestelling is de bedrijfsnaam verplicht, waarom? Wat natuurlijk ook een oorzaak (naast bovenstaande) kan zijn is dat de URL's van de nieuwe website nog niet geindexeerd zijn door Google en dat de oude URL'en (die van de oude site dus) een 'pagina niet gevonden' fout geven. Hierdoor kunnen je klanten ook weg blijven. Ik zie dat de webshop in osCommerce gemaakt is. Dit is natuurlijk prijstechnisch zeer aantrekkelijk (osCommerce zelf is gratis te downloaden) maar daardoor missen de osCommerce shops vaak een eigen identiteit. Of te wel, ze lijken allemaal (enigszins) op elkaar. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Succes met de shop!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept