Ga naar inhoud

AteBontjer

Senior
 • Aantal berichten

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AteBontjer

 1. Ik heb dit soort dingen ook meegemaakt. Ik zag het als leermomenten. Die klant zo goed mogelijk bedienen en het eventuele verlies in winst voor lief nemen maar uiteraard moet je geen misbruik van je laten. Als het echt te gortig wordt kun je het met hem bespreken, vaak valt de reactie mee.
 2. Ik zie dat je Magento gebruikt, hoe bevalt dat? Hoe vindt je de invoer van producten gaan en hoe bevalt de manier waarop extra modules kunnen worden toegevoegd (geprogrammeerd) werken?
 3. Ik zou ze in dit geval gewoon laten betalen wat je levert, niet te moeilijk doen dus. Misschien hou je er zo één of meerdere leuke opdrachtgevers aan over. Maar hou hierbij wel in de gaten dat mensen niet over je heen gaan lopen!
 4. Ik gaf aan dat het misschien verstandiger is om -niet- voet bij stuk te houden om de relatie op de lange termijn te behouden, tenminste, als die kans reëel aanwezig is :)
 5. Misschien kun je je geld houden omdat ze er voor getekend hebben maar de vraag is of je dat wil. Ik bedoel, als je vaker opdrachten verwacht uit te voeren voor deze klant zou ik niet te moeilijk doen. Even slikken en hopen dat je zo wat goodwill hebt gekweekt. Wel laten merken dat jij zo heel erg goed bezig bent natuurlijk :D
 6. Een nieuwe website of aanpassingen in een bestaande website kan soms evenveel werk zijn. Bij een bestaande website moet je je vaak 'inlezen' in de code, de werking, de bedoelingen van de vorige programmeur, dat heb je bij een nieuwe site niet. Soms is het, hoe gek het ook klinkt, goedkoper om iets opnieuw te beginnen. 750 euro voor een webshop waarmee je je brood wilt gaan verdienen is natuurlijk niet veel geld...
 7. Ik heb toevallig afgelopen week een Fritz!Box gekocht. Super ding! Voice mail per perdiode, per nummer en hij stuurt ze desgewenst door naar je e-mailadres! Het zelfde geld voor de fax, dat kun je ook doorsturen laten naar je mail. Ik heb deze: http://www.fritzbox.eu/nl/products/FRITZBox_Fon_WLAN_7270/index.php Scheelt je een centrale, fax, voicemail apparaat, dect centrale, wlan accespoint en adsl modem! ;)
 8. In onze offertes hebben we een kopje "Eigendom" staan. Hierin staat uitgelegd in één of twee alinea's dat de code, óf van ons is, óf van de klant (in beperkte vorm en dus niet voor distributie). Wij vragen hier geen extra toeslag voor, noem het dom, noem het een manier om de klant over de streep te trekken.
 9. Wordt er bij een uitspraak ook geen rekening gehouden met billijkheid? Zodra iets dus niet 'hoort' kan de uitspraak wel eens de andere kant op worden uitgesproken zonder dat iets op papier staat?
 10. Microsoft Windows Small Business Server bevat SharePoint, misschien is dat iets voor jullie intranet? Als je 2008 Premium neemt krijg je twee licenties voor twee servers waarmee je bepaalde taken (database en webserver bijvoorbeeld) kunt verdelen. Voor 25 man (tot 50) zou dat ongeveer voldoende moeten zijn.
 11. Dood is dood, door over te schenken, er in te roeren of andere onzin krijg je niet meer koolzuur in je bier. Sterker nog, je haalt er alleen maar meer koolzuur uit. Verder wel een leuke gadget hoor ;)
 12. In een Webshop kun je inderdaad beter geen seperate HTML pagina's aanmaken maar de gegevens rechtstreeks de database in pompen. Als het in een webshop moet komen te staan is het nog redelijk eenvoudig. Wijzelf importeren regelmatig dit soort bestandjes in webshops en dat werkt perfect.
 13. Hallo Willem, In dit formaat is het redelijk eenvoudig om te zetten naar HTML met behulp van wat programmeerregels. Moeten er separate HTML pagina's van worden aangemaakt of komen ze allemaal op één pagina. Beide is mogelijk namelijk.
 14. Niet kopen! De helpdesk is belabberd en het programma zit vol met fouten! Ik heb het programma toevallig voor iemand geïnstalleerd en bleek vol met fouten te zitten. De helpdesk is trouwens ook een drama, altijd problemen met hun 'systeem' waardoor ze je niet kunnen helpen. Bah!
 15. Beste Linda, Ik heb jullie webshop bekeken en kom tot de volgende puntjes wat misschien een oorzaak kan zijn: [*]Intropagina: Staat mooi maar leidt af van het daadwerkelijke doen; conversie. [*]Overzicht: Ik vind de site niet echt overzichtelijk, laat bijvoorbeeld de meest belangrijke categorieen op de voorpagina terug komen. Zo kunnen je bezoekers sneller daar komen waar ze willen zijn. [*]Adresgegevens e.d.: Toon wat meer informatie over jullie zelf, afhaaladres, telefoonnummers, etc., dat schept vertrouwen [*]Maak de productafbeeldingen ook aanklikbaar. [*]De productdetailspagina kan duidelijker. Zo staat er op deze pagina http://www.urbanvilla.nl/catalog/product_info.php/products_id/203 een x aantal foto's waardoor de bestelknop helemaal naar beneden verdwijnt. [*]Bij het plaatsen van een bestelling is de bedrijfsnaam verplicht, waarom? Wat natuurlijk ook een oorzaak (naast bovenstaande) kan zijn is dat de URL's van de nieuwe website nog niet geindexeerd zijn door Google en dat de oude URL'en (die van de oude site dus) een 'pagina niet gevonden' fout geven. Hierdoor kunnen je klanten ook weg blijven. Ik zie dat de webshop in osCommerce gemaakt is. Dit is natuurlijk prijstechnisch zeer aantrekkelijk (osCommerce zelf is gratis te downloaden) maar daardoor missen de osCommerce shops vaak een eigen identiteit. Of te wel, ze lijken allemaal (enigszins) op elkaar. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Succes met de shop!
 16. Dat klopt, maar ik dacht laat ik het ook hier even vragen, 't was half 8 en dan zijn ze nog niet open ;)
 17. Hallo, Ik heb hier nu alweer een tijdje een BBL'er aan het werk en hoor her en der dat er subsidies voor deze jongens zijn? Klopt dat, en zo ja, waar kun je zoiets aanvragen? Alvast bedankt voor jullie reacties!
 18. Toevallig laatst de belastingaangifte voor mijn oom geregeld. Daarin mocht ik de begrafeniskosten van de erfenis aftrekken. Eventuele opbrengsten uit een uitvaartverzekering moet je natuurlijk wel bij je erfenis optellen. Bedoelde je dit?
 19. De witte letters op de licht grijze achtergrond zijn slecht leesbaar, ik zou proberen daarvan het contrast te verhogen. En inderdaad, de header kan wat spannender. Verder ben ik het Marko eens, je zou er nooit failliet aan gaan door zo'n hebbedingetje te bestellen.
 20. Ik mis de 'normale' modellen, ik heb een Golf IIV station gehad en heb een A4 sedan en die kan ik niet vinden. Daarnaast zou het leuk zijn dat als ik een auto heb gevonden ik de kleur kon kiezen. Wat Joost zegt over het ontwerp ben ik het ook mee eens, het ontwerp kan wat uitnodigender. Het menu aan aan de linkerkant mag wat duidelijker en het gebruik van pastel-kleuren brengen twijfels in mij boven (maar het gebruik van kleuren is uiteraard een kwestie van smaak en dus persoonlijk!!).
 21. Wij werken vanuit zuid-oost Drenthe en 70% van onze opdrachten komen uit de randstad. Ik ben begonnen met één klant uit de randstad wat uiteindelijk is uitgegroeid tot een mooi netwerk. Als je je werk goed doet maakt het volgens mij niet zoveel uit waar je zit.
 22. Ik heb toevallig eergisteren 50 euro gedoneerd aan Wikipedia. Dat is toch iets waar de maatschappij enorm veel aan heeft en mijn mening is dan ook dat de maatschappij dan wel iets terug mag doen. Daarnaast sponsoren wij diverse evenementen en sportverenigingen hier in de buurt, ook onder het motto iets 'terug' doen.
 23. Uiteraard mag je alle kosten zoals onderdelen, personeelskosten, et cetera van je winst afhalen. Maar dit haal je belastingtechnisch gezien van je totale winst af en niet alleen van die ene auto, dat doe je echter wel voor je zelf om te zien hoeveel winst je nou daadwerkelijk op die auto hebt behaald.
 24. Goed initiatief, ik heb hem ondertekend!
 25. Klopt deels, bugs worden inderdaad snel opgelost (bij ons ook trouwens) maar het probleem is dat deze fixes lang niet altijd worden geïnstalleerd wat handwerk vergt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...