Jump to content

Yvette (SKYB Administraties)

Senior
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Yvette
 • Last name
  Hendriks
 • Company or organization name
  SKYB-Administraties
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Hi, 1 september is de laatste zaterdag van de schoolvakanties hier. Was dat al gemeld? Zijn partners en kinderen welkom? Dat is dan namelijk meer van belang ;). Ik ga in ieder geval proberen of ik erbij kan zijn. Het is namelijk een erg leuk initiatief. Alvast bedankt voor het organiseren.
 2. Hi, Helaas kom ik er niet zelf uit en zijn er hier gelukkig fiscalisten die graag willen helpen ;D Vandaar mijn vraag hier. Iemand koopt in privé een bedrijfspand (box 3, zonder hypo) en gaat er met zijn eenmanszaak in werken. Mag of is hij verplicht huur van privé aan zijn eenmanszaak door te berekenen? Hoe weet hij dan hoeveel dit moet zijn? En wat zou het meest gunstig zijn? Alvast bedankt voor jullie hulp en moeite.
 3. Hi, Ik ken speedbalance niet, maar heb wel ruime ervaring met OsFinancials en ben daar zeer tevreden over. Voorraad beheer is inderdaad mogelijk, maar er zijn nog veel meer dingen mogelijk en omdat de lijnen tot de makers kort zijn is het ook mogelijk om iets specifieks te laten maken als je daar behoefte aan hebt. Daar worden dan natuurlijk wel kosten voor in rekening gebracht, maar die zijn redelijk te noemen. Als meerdere mensen het zelfde willen, zou je via het (actieve) forum ooik andere kunnen zoeken die er aan zouden willen mee betalen. Kortiom: OsFinancials is in inder geval prima. Nu nog iemand die de vergelijking kan maken tuseen Speedbalance en OsFinancials ;D. M.vr.gr, Yvette
 4. Vanzelfsprekend ook namens mij: Prettige feestdagen en een gelukkig en succesvol 2012!
 5. Bij mij staat het in de planning. Lijkt me erg leuk om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. M.vr.gr, Yvette
 6. Laat ik ook eens mijn werkplek laten zien. Klein, maar fijn en van alle gemakken voorzien. :) Edit: toch nog gelukt om de foto erbij te krijgen.
 7. Bedankt voor alle hulp. Ik ga er weer hard mee aan de slag. Nog meer mensen ideeën?
 8. Sinds ik laatst een social media training heb gehad via de plaatselijke ondernemingsvereniging ben ik in gaan zien dat social media toch wel nuttig is voor een ondernemer. Daar werd gezegd dat je via deze media veel meer klanten kan vinden, maar dat je het effect pas na 6 maanden actief deelnemen kan waarnemen. Ook werd verteld dat het de nieuwe vorm van adverteren is en voor sommige bedrijven erg succesvol is bijv. KLM. Zelf had ik al een linked-in pagina. Inmiddels heb ik een persoonlijke facebook pagina met daaronder een bedrijfspagina welke ik nog aan het opbouwen ben. Maar... hoe krijg ik voor die zakelijke pagina likers etc. Weet iemand een goede handleiding? Op de social media training werd gezegd, dat je het gewoon zelf moet proberen. Maar ik zou toch graag handvaten van iemand met ervaring hierover krijgen. Alvast bedankt voor de hulp.
 9. Dat zou kunnen, maar ik wil graag iets orginelers :). Iemand nog leuke ideeën?
 10. Hi, Zelf heb ik ook nog niet echt een idee wat ik wil gaan sturen. Maar mijn probleem is elk jaar weer dat je kleine presentjes atlijd in grote hoeveelheden moet aanschaffen en dat maakt het voor mij dus erg lastig. Heeft iemand een tip waar dit niet nodig is? Alvast bedankt voor de moeite.
 11. Hi, Wel eens naar OsFinancials gekeken? Misschien kan dat wat je wilt? M.vr.gr, Yvette
 12. Ook even niet geweest. Succes Ruben! M.vr.gr, Yvette
 13. Je kan ook osFinancials gebruiken. Je kan facturen direct vanuit osFinancials maken en die zitten dan direct in de boekhouding verwerkt. Je crediteuren etc. kan je er ook in boeken en zo voldoe je aan de wensen van de belastingdienst. De basis module waar je dit al mee kan is gratis ;) Ook kan je er webshop's aan koppelen. Maar vraag me niet hoe goed dat is. Daar heb ik echt geen idee van. osFinancials En nee, ik heb geen aandelen in osFinancials. :P M.vr.gr, Yvette
 14. Hi, Bedankt. Maar dit blijkt dus niet van bedrijvenpagina.nl te zijn. Tenminste dat is wat er op hun website staat. Er is een andere zwendelaar die met hun logo nu probeert mensen geld af te troggelen. Het is dus een spooknota. Het wordt wel erg ingewikkeld zo. Helaas is de mail dus naar het verkeerde bedrijf (Bedrijvenpagina.nl), maar de aangetekende factuur gaat dus naar een postbus van dat andere bedrijf. Hopelijk weet ik zo toch het goede bedrijf te pakken te krijgen. De factuur wordt in ieder geval niet betaald. Erg ingewikkeld dus. Bedrijvenpagina.nl is nu dus zelf de dupe ;D M.vr.gr, Yvette
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept