Jump to content

Ford Prefect

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • First name
  Ford
 • Last name
  Prefect
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Hun succes zal voornamelijk te maken hebben met hun voorraad
 2. Open source software voor de Mac http://www.opensourcemac.org/
 3. Wat is dit nu, je spamt alleen naar bedrijven die je iets wilt verkopen. Als je de klant als iets gekocht heeft dan kun je hem spammen. Nah, mooi effe met olliebollen langs de deur en hopla e-mail's verzamelen. Ze kunnen beter is wat doen aan de spam die door de brieven bus word gepropt, of kom dit idee juist van bedrijven die mijn brievenbus vervuilen. De enige manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen is via direct mailing. Straks bepalen ze nog dat deze handgeschreven dient te zijn. Met dat laatste ben ik het opzich wel eens, hoeveel papier daar wel niet aan verloren gaat.. Opzich is spam via de mail dan nog niet eens zo'n ramp. Je markeert het 1 keer als spam en je ziet t nooit meer.
 4. zet je site op www.reviewit.nl.. let op, je moet, voor je je site submit, wel: - Lid zijn van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, of; - Deelnemer zijn van STIR, of; - Opgenomen zijn in de Nederlandse Alexa Top 100, of; - Lid zijn van de ANVR. Hopelijk heb je hier wat aan. Gr Ford.
 5. Ik vind het sowieso een beetje onzinnig om religie en evolutie te scheiden. Je hebt mensen die rustig worden van het geloven in een hogere macht, en zo zielsrust vinden. Als je overal een antwoord op zoekt blijf je eeuwig bezig, elk antwoord roept weer een nieuwe vraag op. De natuur is wat mij betreft goddelijk en die verdient verering niet vernieling :P
 6. Dag higherlevelers, Allereerst, laat ik voorop stellen dat ik echt een leek ben op het gebied van alles wat maar zo'n beetje met marketing en commercie te maken heeft. Dat neemt niet weg dat ik er de laatste tijd toch wel interesse in begin te krijgen. Met name om natuurlijk uiteindelijk met mijn eigen ideetjes de markt te kunnen veroveren :P Ik ben zelf meer een creatief iemand dan een marktgericht iemand. Maar wil dit wel worden. Nu is mijn eerste vraag aan de 'schikgoden' van dit forum: hoe kan je het best beginnen met het vinden van de doelgroep voor bijvoorbeeld: een nieuw type meubel. Of, heel wat anders, de doelgroep die geïnteresseerd is in muziekproducties (bijvoorbeeld voor spellen, films, theater etc..). En hoe kan je dan nagaan waar vraag naar is, dus hoe speel je in op de wensen van die doelgroep? Ik ben zelf al aardig in de weer met websites maken voor bepaalde ideeen en producten, maar zou bij god niet weten hoe ik in contact kom met mensen die daar behoefte naar kunnen hebben. Graag jullie hulp! Gr. Ford
 7. Naar aanleiding van het artikel heb ik zelf ook maar even een twitter acount aangemaakt. Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren. Wil natuurlijk niet achterblijven op de nieuwe media. Ik ben zelf langzaam maar zeker bezig met het opstarten van een eigen bedrijfje. Maar ben heel erg zorgvuldig aan het kijken naar alle mogelijkheden en marketinggerelateerde zaken. Het lijkt mij dat twitter een goed concept is om in contact te komen met je doelgroep? Of zie ik dat verkeerd?
 8. Het wordt in ieder geval wel tijd voor zo'n idee want die oplossing van de banken zelf slaat nergens op. Ben zelf laatst ook nog geskimmed :( Zet hem op!
 9. Hij is zeker hip. Nu nog betaalbaar :) Meestal gaan die twee dingen niet echt samen hehe... Ik zou er wel in durven rijden/vliegen! Hopelijk is het een beetje een schoon en zuinig apparaat. Van mij mogen er wel meer zulke science fiction devices de wereld in!
 10. Ik zou even contact opnemen met de Keuringsdienst van Waren op http://www.vwa.nl/ En als het op de markt is dan mag u mij wel een seintje geven ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept