Jump to content

Martien Noppe

Senior
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Noordwijk
 • Phone number
  06-21481465
 • Branch
  Groothandel
 • Branch 2
  Financiering & bankwezen
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Hun administratie willen uitbesteden.
 • My opinion about entrepeneurship
  De motor van de maatschappij.
 • My opinion about innovation
  Moet gestimuleerd worden.
 1. Ik zoek de pot met GOUD! Aan het eind van de regenboog. Vast een ergens een typefoutje gemaakt. http://www.nirpa.nl/
 2. Dit is niet een branchevereniging Highio, dit een bedrijf waar je je kunt abonneren op vakbladen of cursussen.
 3. Deze twee kwam ik voor mijn vakgebied salarisadministratie ook nog tegen: Nirpa vnsa Heeft iemand daar ervaringen mee?
 4. Als ondernemer en ZZper kun je van diverse organisatie lid worden. Leveren die organisaties wel voordeel op, komen ze hun wel beloftes na? Heeft het een meerwaarde? Ik ben benieuwd naar de ervaringen? ???
 5. Na het lezen van deze topic vroeg ik mij het volgende af: Als DGA van een BV moet je jezelf een gebruikelijk loon toekennen van 43.000,-- per jaar. Is het oprichten van een BV/STAK constructie dan ook een manier om onder de gebruikelijk looneis van de belastingdienst uit te komen. Dat lijkt me sterk?
 6. Je had de aangifte ook nogmaals kunnen doen. Je wordt dan door de belastingdienst gebeld met de vraag welke de juiste is.
 7. Als administratiekantoor gooi ik al jaren al die brieven over btw en loonaangiftes bij het oud papier. Het is gewoon vaste prik, loonaangiftes per maand en btw aangifte per kwartaal of ook per maand. Maar ondernemers die het zelf doen is die vinden het vaak wel prettig dat ze een brief krijgen. Ik voorzie dat het best wel door sommige vergeten zal gaan worden. ik hoop dat de BD dan ook een beetje coulance kan opbrengen en niet gelijk over tot boetes e.d. ??? Al dat gedigitaliseerd is allemaal leuk en aardig maar veel mensen zijn daar nog lang niet klaar voor. Veel bedrijven sturen ook hun facturen via de mail of via een bericht dat de factuur klaar staat. Vervolgens moet je inloggen om de factuur op te halen. In de praktijk zijn mensen vaak hun inlogcodes kwijt. En omdat ze vaak zo druk zijn met andere dingen worden dit op de lange baan geschoven. :'(
 8. Kijk even op deze link: http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/vennootschapsbelasting/vennootschapsbelasting-06.html#P66_4805 Houd er rekening mee dat het niet altijd voordelig is om versneld af te schrijven.
 9. Beste Marsclone, Allereerst wil ik even mededelen dat ik het niet eens ben met Peter en ordeon. Je kan gerust de administratie verzorgen zonder dat je kennis hebt van de door jouw geschetste situatie. Dat staat daar los van. Waar ik wel mee eens ben is dat je een specialist moet raadplegen.
 10. Ik moet hierbij aan Mister Bean denken die zichzelf een kerstkaart stuurt. ;D
 11. Lijkt me een beetje onzin. Je kan toch niet van een boekhouder verwachten dat hij kennis heeft van jouw vakgebied. Als ik de boekhouding doe voor een bakker dan hoef ik toch geen verstand te hebben van broden bakken.
 12. Dan mis je wel de fiscale ondernemers faciliteiten. Maar ja, of je daar voor in aanmerking komt kan ik niet beoordelen. Even googelen en viola http://www.inzakengaan.nl/fiscus/faciliteiten.html Urencriterium: http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/inkomstenbelasting_voor_ondernemers/inkomstenbelasting_voor_ondernemers-33.html
 13. Deze vraag kun je ook stellen voor makelaars, notarissen enz. Zolang de overheid ingewikkelde regeltjes maakt zullen deze beroepen nodig zijn. Als je een boekhoudprogramma hebt kun je nog niet boekhouden. Als je iemand een hamer geeft dan is het niet gelijk een timmerman. Zo beginnen mensen vaak aan een klus die er op het eerste gezicht simpel uitziet, maar moeten ze toch een vakman inhuren omdat ze er niet meer uitkomen. Ik heb ook weleens met iemand samen een belastingformulier in gevuld. Nou zei hij dat is simpel. De volgende keer had hij het zelf gedaan, vervolgens kreeg hij een flinke aanslag omdat hij toch een paar dingen verkeerd had ingevuld. Hij kwam bij mij vragen of ik het recht wilde breien.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept