Jump to content

Alexander_vD

Super Senior
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Havik 32, Bedum, 9781XT, Netherlands
 • Company or organization name
  Goedkoopgereedschap.nl
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Als doorverbinden niet lukt, of ingewikkeld of kostbaar is kun je het ook praktisch inrichten: Jouw vrouw beantwoord de telefoon en wanneer een beller door het "filter" komt dan stuurt jouw vrouw een sms naar jou met de gegevens om (direct) terug te bellen.
 2. Met ICT middelen is dit heel normaal en dit noemen we redundantie ;D Met auto's mag dit niet ?!?
 3. Is brief van 3 weken geleden (waarin je aan heb gegeven dat je de werkzaamheden stopzet) van de advocaat of heb je deze zelf geschreven? Werkzaamheden stopzetten is heel wat anders dan uit de VOF willen stappen.
 4. Via www.postkantoor.nl/ kun je ook de postzegels bestellen. Je krijgt dan zeker een factuur op naam en het scheelt nog eens wachttijd en uitleg aan een volgende medewerker van het agentschap :) Voor pakket versturen kun je via onlineverzendservice.postnl.nl een etiket aanmaken. Hier wordt wel BTW over gerekend, maar je krijgt wel een voordeeltarief.
 5. TS stelt een vraag over de inkoop van postzegels ed. Dit is bij Postnl vrij van BTW Als je bij verkoop kosten rekent voor verzenden dan moet hier inderdaad BTW over afgedragen worden, maar dat zie ik in de vraag van TS niet terugkomen.
 6. Ondernemen is keuzes maken. Wanneer iets niet loopt zoals gepland dan moet je bijsturen en wanneer dat niet tegen dezelfde kosten met dezelfde kwaliteit kan dan moet je concessies doen. Ofwel in geld door de voorraad aan te schaffen, ofwel in kwaliteit door toch te beginnen met dropship vanuit een ander land. Je kunt ook toewerken naar een combinatie van beide. Ik zie in je reacties dat je op voorhand geen concessies wilt doen in de kwaliteit, in jouw ogen zijn er 2 mogelijkheden: aanschaffen voorraad of stoppen. Als je echt wilt ondernemen dan moet je je gedachten minder beperken en br
 7. Een kvk inschrijving is tegenwoordig toch verplicht ? (Even los van het feit dat dit geen zaak voor de FIOD is)
 8. Zie ook de site van de belastingdienst voor meer informatie over deze reserveringen. (Hoewel de voorziening dubieuze debiteuren in dit rijtje niet genoemd wordt)
 9. Oh ja, ze hebben aan het begin een paar wedstrijden gespeeld, maar ze hebben niet echt meegedaan ;)
 10. Hoezo geen poule in 2014 ?!? Ze hebben dit jaar toch ook niet meegedaan ?
 11. Het verhaal klopt voor in en verkoop binnen Nederland. Voor inkopen uit het buitenland binnen de EU is dit niet correct. Je mag in het buitenland betaalde belasting niet zomaar als voorbelasting aftrekken in je BTW aangifte. Je moet een los verzoek doen voor teruggave van buitenlandse BTW bij het land waar de belasting is betaald. Dit kan via de Nederlandse belastingdienst. Hier geldt een drempelbedrag voor, zeker wanneer je dit in het lopende jaar wilt terugvragen. Voor EU inkopen kun je de leverancier beter verzoeken geen BTW te rekenen volgens de regels van intracommunautaire ve
 12. Pascal gefeliciteerd met de eerste plaats!! Toch bijzonder om te zien hoe deze poule in de slotfase nog veranderd, ik heb nog niet eerder zo laag gestaan >:(
 13. Bij het toernooiverloop kun je extra punten verdienen als je de finalist goed had voorspeld, dit zijn 15 punten.
 14. Dagwinnaar met 42 (!!) punten, en je staat opeens op de 13e plaats ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept