Hobbyist

Junior
  • Aantal berichten

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hobbyist

  1. @ Jeroen van Tilburg. Dat het maar goed ook is ben ik niet mee eens. Een bedrijf moet vooruitkijken en als het de grens over wil, dan is het allereerst aan te raden om de domeinnaam vast te leggen. Als een bedrijf dit niet doet, vind ik het gewoonweg onverstandig en kun je erop wachten dat iemand met de domeinnaam aan de haal gaat. @ pewede StevenK zijn profiel bezocht, fietsongeluk kwam ik tegen, verder niets direct. Op zijn website gekeken van stormadvocaten, maar daar ook niet direct wijs geworden. Wat bedoel je precies pewede? Met het starten van een blog of iets anders kan ik dus simpel voorkomen dat er een juridische procedure ingestart kan worden? Dan komt het dus aan op onderhandelen en is iedereen tevreden? Of is dit te kort door de bocht? Thanks again to all of you!
  2. 1. Het gaat inderdaad om een .nl domeinnaam 2. trademark? (bedrijf is nog niet geregistreerd bij nederlandse KVK, is momenteel ook nog niet actief op Nederlandse markt. 3. Ik heb geen handelsnaam vastgelegd, puur de domeinnaam. 4. In principe wil ik de domeinnaam niet zelf gaan gebruiken. ( om maar even politiek correct te blijven ) Ik heb vernomen dat het een optie is om een website te bouwen onder de domeinnaam, bijv. natuurfoto's erop zetten en online. Op deze manier kan je aantonen dat het niet uit commercieel belang is gedaan. De juridische procedure instarten zal ook wat kosten neem ik aan, dus zal het bedrijf toch niet als eerste optie kiezen neem ik aan? Ik hoef geen hoofdprijs te ontvangen voor een domeinnaam die ik verkoop, maar een beetje geld ermee verdienen zou wel leuk zijn. *heb overigens ook geen idee wat de waarde van een domeinnaam is* Bedankt in ieder geval voor de input! Ik ben razend benieuwd wat de opties zijn obv mijn antwoorden.
  3. Beste HL'ers, Ik zit met een brandende vraag in mijn maag. Ik heb een domeinnaam vastgelegd van een buitenlands bedrijf, waarvan ik vernomen heb dat ze naar Nederland willen komen met dezelfde bedrijfsnaam. De domeinnaam is voor dit bedrijf van groot belang, dus ze zullen die gegarandeerd willen hebben. Nu vraag ik me af: is het mogelijk dat zij die domeinnaam kunnen afdwingen/claimen via het gerecht onder het mom van "vastgelegd voor commercieel gewin"? Kan een "naam" van een bedrijf dus onder mom van merkrecht/naamrecht of enig ander recht deze domeinnaam afdwingen? Vriendelijk bedankt alvast voor alle input! NB. Ik heb geen enkele connectie met dat bedrijf.
  4. Kun je niet een tweede gebruikersnaam activeren (uiteraard met een ander e-mailadres) en daarmee de 2e fanpage openen? Of is dit te vergezocht/facebook fraude?
  5. Ben je er al uit waar je naartoe verhuisd? Ik heb persoonlijk goede ervaringen met Hostnet. Stoppen en starten met hosting is ten allen tijde mogelijk. Ik heb ongeveer 15 domeinnamen geregistreerd, waarvan er 3 ook een hostingpakket hebben. Prijs voor registreren ligt iets hoger dan bij de goedkopere registreerders, hosting is naar mijn idee een goede prijs. Service en control panel hebben ze in ieder geval op orde, dus betrouwbaar zijn ze zeker. Ook is hostnet goed bereikbaar, indien je problemen hebt lossen ze dit gratis voor je op en ze kunnen ook goed bijstaan met adviezen. Succes met je verhuizing en domeinen!
  6. Nu ben ik benieuwd, heeft het ook daadwerkelijk gewerkt? Zijn alle links mee overgenomen en heeft je naamswijziging een positief of negatief effect voor je gehad? Top site in ieder geval! :D
  7. Ik heb een tijd geleden dit zelfde "probleem" gehad. Winkeliers zijn moeilijk te benaderen per mail en post. Persoonlijke bezoeken zijn het meest efficient, maar dan moet je stevig in je schoenen staan en niet bang zijn voor vele No Go bezoeken. Een goed verhaal doet wonderen, maar de meeste ondernemers (uit mijn ervaring) horen je verhaal wel aan, maar luisteren niet echt. Uiteraard is het afhankelijk van je dienst/product, maar mijn ervaring is 1 op 10 contacten is succesvol. Dit was in mijn geval de moeite waard, dit is dus een afweging die je moet maken. Hoeveel kost jouw tijd echt? Stilzittend niets verdienen, dan kun je beter bezoeken afleggen om resultaat te boeken. Misschien een idee: Ontwikkel iets waarmee je de winkeliers/ondernemers direct kan aanspreken, waarbij ze de tijd nemen om enthousiast gemaakt te worden. Als je zoiets ontwikkeld, dan heb je goud in handen ;)
  8. Dat is een manier om de geldstroom op gang te laten komen. Eerste prioriteit is echter voldoende bezoekers op de website laten komen. Dit valt nog niet mee merk ik. Ook hierin ben ik nog vrij groen, dus het is wat uitzoeken en proberen. Momenteel banners draaien bij Hyves en Facebook (wellicht dat het me enig verkeer oplevert) Daarnaast ben ik bezig om de link op verschillende pagina's te krijgen die enige connectie hebben de site. Is een aparte "linkpagina" of partner links aan te raden op de website, of staat dit "onprofessioneel"? Bedankt voor de input!
  9. Bedankt voor de info! Ik begin steeds vaker te denken dat het hele internet een soort luchtbel is. De prijs is "wat een gek ervoor geeft", zowel waarde van websites als advertentiekosten. Toch bizar dat het zo gaat en dat het een gigantische economie is. Maar ik ga eens verder zoeken, Dirk bedankt voor de forum Tip!
  10. Frans, Naar een affliate programma heb ik al gekeken en ben aangemeld bij 2 verschillend aanbieders (Maak nog geen gebruik van hun diensten, ivm het lage bezoekersaantal en startup van de website) Ik heb al rond gekeken uiteraard, maar ik kan niet exact vinden wat bij mij van toepassing zal zijn. Kun je een doorlink site informatief noemen? De site stuurt mensen direct door naar de juiste pagina waar ze product X van willen, welke vaak niet of nauwelijks direct vindbaar zijn in Google. Ik zit te denken om de links in de toekomst tegen CPC te berekenen. Maar zou hier animo voor zijn vanuit de pagina's waarnaar doorgelinkt wordt? Dit is individuele benadering en wat zijn redelijke prijzen hiervoor? Vriendelijke groet
  11. Beste Internetexperts, Ik heb een website ontwikkeld en online gezet, waarbij een grote kans in google is om bovenaan te komen. Het is in feite een verzamelwebsite van *noem het X*. Het is vergelijkbaar met een soort startpagina, maar dan specifiek op 1 product. De bedrijven die op deze website X staan gelinkt, hoeven hier geen geld voor te betalen (ik ben 2 dagen online en pas enkele tientallen bezoekers) Zodra de bezoekers op gaan lopen wil ik toch gaan kijken naar een verdienmodel. Google adverteerprogramma wil ik niet gaan gebruiken, deze adds vind ik storend op mijn pagina's en leveren naar mijn idee niet voldoende op als je de voor en nadelen tegen elkaar afzet. Hebben jullie tips/ervaring met het verdienen aan een link pagina, hoe pakken jullie dit aan? Alle tips zijn welkom! [titel aangepast - mod]
  12. Bij google gooien ze er vaak om verschillende onduidelijke redenen uit. Bij geringe twijfel, eruit. Dit doet google om zijn adverteerders te beschermen. Echter heb ik geen idee voor hoelang je eruit ligt. Dit programma van google staat geloof ik op persoonlijke titel genoteerd (correct me if i'm wrong). Website verkopen is inderdaad maar net wat jij ervoor wilt ontvangen. Reken uit wat je bezoekers jouw kunnen opleveren (affliates o.a.) Ben jij tevreden met 1000 euro of wil je er tienduizenden voor. En bedenk inderdaad: heb je er nog lol in of niet? Wat wil je daarna gaan doen? Een andere website opnieuw opzetten en uitbouwen kost energie, maar kan ook weer een mooie uitdaging zijn. Succes ermee in ieder geval!
  13. 52x gelezen, niemand die iets weet. Hopelijk morgen een paar wijze woorden wijzer ;)
  14. Beste HL'ers, Ik zit met een vraag in mijn maag, waarbij de volgende gegevens horen: Op een industrieterrein ligt een perceel van (ongeveer, heb geen officiele bij de hand is ook niet ter zake) 200 bij 500 meter. Op dit perceel staat een bedrijf en aan de rand (binnen de hekken van het bedrijf) staat een bedrijfswoning met tuin, wat ongeveer 20 bij 20 meter in beslag neemt. Nu is het ter sprake gekomen om de woning + tuin af te splitsen van het bedrijf en dus te verkopen. In praktijk zal het huis dan volledig buiten de hekken van het bedrijf vallen en niets meer te maken hebben met het bedrijf. Mijn vraag luidt nu: Als het huis verkocht is en het hek omgezet is, mag het huis dan uberhaupt daar blijven staan? In bestemmingsplan en bouwvergunning staat namelijk bedrijfswoning. Als het afgesplitst is van het bedrijf is het dan gewoon een huis op een industrieterrein en dus onrechtmatig? ??? Wie kan mij hier duidelijkheid over verschaffen of de richting uit duwen naar informatie? Alvast bedankt!
  15. Mooie wet trouwens: Lekker alles omvattend, maar als het erop aankomt kunnen de grote bedrijven toch je vrije geest aan banden leggen..
  16. websiteverkopen.nl is trouwens een beroerde site waar niet veel verkopen vanaf gaan. Je kunt beter op een echte veilingsite gaan kijken. Domeinveiling.nl is hiervan een goed voorbeeld ( is geloof ik alleen voor bedrijven, niet particulier!)
  17. Kijk eens op www.sedo.nl Dit is een vrij grote, voor zowel nationaal als internationaal. Succes met de verkoop!
  18. SCKS lijkt mij een mooie naam die ook pakkend is en goed onthouden wordt. De negatieve afleiding van het woord kan juist heel positief voor je uitpakken. Succes met de keuze!
  19. Daar heeft w-media toch een punt. Het gaat vooral om de aantal bezoekers die een website bezoeken. Zodra er maar genoeg bezoekers komen en doorklikken, dan kunnen de inkomsten aardig oplopen. Natuurlijk kan je ook gewoon advertentieplaats verkopen en zo schatrijk worden (milliondollarhomepage.com) maar dat is een uitzondering waar slechts enkeling echt rijk van wordt.
  20. De verkoper is aangetrokken om de afzet en omzet te verhogen. Een goed verkoper hoort gewoon zijn werk te doen en het liefst ook met goede resultaten. Als ondernemer tegen een nieuw personeelslid vertellen dat je niet optimaal draait lijkt mij geen verplichting.
  21. @ eMVy Officieel distributeur wordt je alleen via een bepaald merk. Je kan niet zelf besluiten om distributeur te worden, spullen in te kopen en jezelf dan officieel distributeur worden. Is er van een bepaald merk nog niets in bijv. Nederland? Dan kun je contact leggen met het betreffende bedrijf en jezelf voordragen als officieel distributeur. Succes!
  22. Je kan inderdaad als eenmanszaak handelaar zijn. Ga naar de KvK en registreer jezelf als Handelaar. Nog specifieke waar in gedachte of ga je echt handelen in alles wat los en vast zit? Succes!
  23. Presto, Ik heb geen idee wat jouw verstandhouding is met de huurder, maar het is een lastige zaak. In principe is einde contract = einde contract. Wel schiftelijk de huurder kenbaar maken dat per een bepaalde datum de huur opgezegd is en de huurder hiervoor de tijd geven. Het termijn van 1 jaar is hier voldoende voor en per 2012 zou de huurder dan moeten vertrekken. Gezien het feit dat de huurder een student in een van de vertrekken laat wonen kan misschien een reden zijn om het contract te beëindigen. Dit kan vanuit a. Student woont in een bedrijfsruimte of B. is onderverhuur in het contract opgenomen? Succes met de situatie!
  24. Een simpele bestellijst opstellen en gewoon klein beginnen. Langsgaan bij de doelgroep en vraag of er interesse is vanuit deze mensen dat jij de boodschappen voor ze doet. Als tip zou ik geven: 2 verdieners. Vaak te weinig tijd om boodschappen te doen, maar (sommige) wel genoeg tijd om op kantoor even de boodschappen door te mailen. Deze 2 verdieners zijn meestal kopers van het A-merk bij de supermarkten, dus die vergoeding voor het boodschappen laten doen zullen ze vast niet over struikelen. Gewoon gaan doen dus, ga bij de supermarkt staan en vraag op de man af. Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.