Jump to content

kima

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  K
 • Last name
  Kima
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. En voordat je een lang contract aangaat voor een winkel kan je het concept ook proberen als bijvoorbeeld een popup store van 3mnd. Of sluit een kort huurcontract met de pand eigenaar. Er staan vast wel wat pandjes leeg in je omgeving en eigenaren zijn meestal wel blij met een invulling.. Ook al is dit maar voor 6mnd bijvoorbeeld, op die manier komt hun pand ook beter in de picture. Want leegstand kost ook geld.
 2. Ik heb laatst ook een order proberen te plaatsen via alibaba. Voor een partij zonnebrillen met CE en UV400 Maar ik had al snel door dat er meer handelaren op alibaba zitten die je een poot willen uitdraaien dan mensen die recht toe recht aan zijn dan al niet over het taalgebruik te spreken. Ze spreken weliswaar chinees maar ze verwoorden over het algemeen hun services zo algemeen mogelijk. Ik heb nu al wel 10 verschillende CE certificaten in de mail gekregen maar een legitieme zat er niet tussen.
 3. Ik kan je aanraden om rechtstreeks te onderhandelen met een eigenaar. Veel eigenaren zijn tegenwoordig bereid voor alleen de servicekosten te verhuren. Een makelaar verdiend hier niet aan waardoor de waarschijnlijkheid dat hij je dit zou aanbieden kleiner is.
 4. ik zou een eerlijk antwoord geven en zijn stelling ontkrachten. Want het gaat natuurlijk nergens om. En dit is ook geen klacht.. Want hij kan blijkbaar ook niets aantonen met bijvoorbeeld een bestellingsid.. Of ander identiek nummer van zijn bestelling. Hij waarschuwt mensen (wat op niets is gebaseerd) wat dus geen klacht is wat je kan oplossen en dus eigenlijk niet op die website thuis hoort is mijn mening.
 5. Gisteren kwam ik op deze blog post, gericht op internet marketing: http://moz.com/blog/my-customers-wont-amplify-my-content-whiteboard-friday Dit is wat je wellicht ook kan toepassen op jouw branche op een andere manier.
 6. Hallo, Zelf heb ik ook meerdere malen contact gehad met adwords voor meerdere klanten. Maar het bedrag dat ze zeggen ligt (voor mij dan) altijd veel te hoog. Je kan altijd beginnen met zegge 5e per dag en dan gaan experimenteren met zoekwoorden en CPC (kosten per klik). Je kan dan ook beginnen met 5ct per klik op deze manier kan je al traffic genereren naar je website. En als je Adword koppelt aan je google analytics kan je goed zien wat de er gebeurd met de bezoekers die via deze zoekwoorden binnen komen. En met deze data kan je gaan kijken of je meer gaat investeren in deze zoekwoorden dan wel gehele campagne. Het is dan ook de kunst om zo gericht mogelijke zoekwoorden te vinden voor minste kosten (CPC). Hoe gerichter je website aansluit op je zoekwoorden, hoe goedkoper de zoekwoorden worden (want hoe relevanter de informatie ook voor de bezoeker is) Succes!
 7. Tip voor sitedeals.nl is wel, eerst laten betalen dan leveren..
 8. Ik zou terug reageren op het forum met daarbij je contact gegevens. Verder het verhaal op een objectieve en eerlijke manier verwoorden. En vooral niet boos of negatief tegenover de gebruiker reageren. Maar eerder eerlijk en open, en dat bijvoorbeeld een miscommunicatie kan zijn en je het graag wilt oplossen. Op deze manier kan je de schade wellicht beperken. Als je bereid willig bent zien andere internetters dat natuurlijk ook. Maar zulk soort zwartmakerij is altijd wel een issue op internet.
 9. Ah ik lees het verkeerd. Maar rechtelijk gezien ben jij als verkoper altijd verantwoordelijk. Pas als je kan aantonen dat als het product is aangekomen niet meer volgens mij.
 10. Lijkt me simpel. Eerst betalen dan versturen. Of zie ik dit verkeerd?
 11. Vraag of het via een paypal rekening kan. Op deze manier heb je meer zekerheid. Wat ik heb meegemaakt zeggen dat ze het eerst niet hebben maar later ineens wel.
 12. Ik heb het in mijn kringen meegemaakt. Daarom heb ik dit ook vermeld. En banken waren er voor de mensen maar daar is nu niet veel meer van te merken. Ze kunnen u meer onderdruk zetten als u via dezelfde bank een persoonlijke lening/hypotheek en uw zakelijke lening heeft lopen. Dit is gewoon zo ook al zou u het niet willen.
 13. Het lijkt mij handig om verschillende banken te hebben. Op deze manier kunnen ze ook minder druk uitoefenen in zwaardere tijden. Bijvoorbeeld je hypotheek en je bedrijfs rekening op verschillende banken.
 14. Dat zou je de verkoper moeten vragen. Dit valt dan onder de rechten van het design. Deze hoeft niet uniek te zijn waardoor meerdere mensen met het zelfde design kunnen werken. Maar wanneer hij zelf het design heeft laten maken dan heeft heeft hij daar waarschijnlijk ook alle rechten van. Deze zou hij dan samen met de website aan jou kunnen verkopen. Maar is hij ook eigenaar van de tweede website? Hij zou ook de website die jij nu probeert te kopen ook al eens verkocht kunnen hebben onder een licentie. Verder zal hij altijd een kopie van de website in zijn bezit houden aangezien het gaat om bestanden die verwisseld worden. Net als bijvoorbeeld een ebook, alleen wordt je nu voor 100% eigenaar. Maar het domein zal wel in jou bezit komen. Dit kan je ook laten regelen door een externe partij om er zo zeker van te zijn dat jij het domein ook in je bezit krijgt. Of je kunt het in delen betalen bijvoorbeeld eerst 25% aanbetalen dan het domein laten overschrijven naar jezelf daarna weer 50% betalen dan de website over laten zetten en als dat gelukt is de laatste 25% betalen. In ieder geval is het domein ook belangrijk voor een bestaande webshop aangezien die al bekend is bij de klanten. Daar zullen de klanten ook op af komen en deze is waarschijnlijk al wel bekend bij de grote zoekmachines.
 15. Beste tradingmaniak, Ik zou er wel voor kiezen om een duidelijk contract op te zetten met wat er wel en wat er niet bij de koop in zit. Dit om latere opstart problemen voorkomen. Denk hierbij dan ook aan rechten van bijvoorbeeld het domein, logo, fotos, design. En denk hierbij ook aan de afspraken met betrekking op de leverancier die al zijn gemaakt, bijvoorbeeld de levering en de prijs van de producten zijn zoals hij ze u heeft verteld. En verder zoals bij iedere online koop even de persoon doorlichten op Google. Want het wil nog wel eens voorkomen dat er (kleine)adertjes onder het gras wegkomen wanneer er een 'snelle' deal wordt gedaan met betrekking tot een webwinkel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept