Jump to content

AllesMetKorting

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Wellicht is het een idee om het business idee om te zetten naar een cashback site met een goeddoelelement. Bijvoorbeeld: de bezoekers ontvangen 50% van jouw de affiliate inkomsten in hun online account op charity mall. Ze kunnen ervoor kiezen dit uit te laten betalen of te doneren aan een goed doel naar keuze. In het laatste geval verdubbel jij de donatie. Met een dergelijke benadering kan je wellicht een wat groter publiek aanspreken. Verder ontbreken een heel aantal grote webshops op je site, die wel een affiliate programma hebben. Bijvoorbeeld bol.com, zalando en wehkamp kon ik niet terugvinden.
 2. Dit heb ik ook gedaan. Waarschijnlijk heb je wel een idee hoe je website er ongeveer uit zou moeten zien, en het maken van kladjes zorgt ervoor dat je zelf ook goed nadenkt over de functionaliteit en details van je site. Je kan ook overwegen om ipv een draaiboek, het geld te besteden aan een goede web designer die aan de hand van de kladjes je website ontwerpt. Met PSD bestanden van een goede designer + functionaliteitbeschrijving is het veelal makkelijker voor programmeurs een quote af te geven. Voordeel van deze benadering is dat je je geld niet 'weggooit' aan een draaiboek, maar investeert in je design.
 3. Je neemt aan dat je concept de bank zou baten, maar waarom vraag je het de bank en/of andere targets niet? Dan weet je het zeker. Als ze het inderdaad een goed idee vinden, willen ze vast ook wel meedenken over een verdienmodel en evt. financiering. Je kan voor dat laatste betreft natuurlijk ook bij familie en vrienden peilen, of aan crowdfunding denken, gezien je relatief beperkte financieringsbehoefte. succes!
 4. Misschien wil TS wat meer info geven over zijn concept, zodat we wat gerichter kunnen helpen / meedenken?
 5. Er zijn ook verschillende indiase partijen die dit soort scripts aanbieden, bijvoorbeeld agriya.com en ndot.com. Ik heb zelf geen ervaring met deze scripts, dus weet niet of deze scripts aan te raden zijn. Maar Riekus heeft gelijk, je moet wel met iets unieks komen, anders houdt het snel op. Het enkel creeren van een platform waar ondernemers hun 'deals' kunnen plaatsen is waarschijnlijk onvoldoende. Groupon heeft dat zelf ook een tijd gehad in de VS, maar is daar mee opgehouden. De reden is niet bekend gemaakt. Vermoedelijk omdat de aanbiedingen niet scherp genoeg waren, doordat er geen sales team bij betrokken was. Daarnaast moet je rekenen op hoge marketinguitgaven om je emailbestand groot genoeg te krijgen. Pas met een relatief groot emailbestand wordt je interessant voor ondernemers. En dat zullen niet je enige kosten zijn: ideal&paypal transactie fees, onderhoud website, klantenservice, etc. LivingSocial is het overigens, ondanks diepe zakken, niet gelukt om het rendabel te krijgen en houdt er binnenkort mee op in NL.
 6. Ik zie het nut van het foxoutdoor logo met daarnaast roulerende fotos van messen niet. Als deze afbeeldingen nut hebben (kan je de messen kopen?), maak ze dan clickable. De lijst van top 10 producten is nog niet ingevuld, en er moet bovendien voor naar beneden worden gescrolled. Ik zou deze (in mijn ogen nuttige) feature een veel prominentere plek geven. Misschien een idee om de top 10 als categorie op te nemen? Succes!
 7. Ik kan je de chatfunctie van harte aanbevelen. Het is een eenvoudige manier voor bezoekers om feedback te geven. Als iets niet duidelijk is op je site voor de bezoeker, dan is de drempel van chatten vaak lager dan een email sturen. Als we niet online zijn, dan verandert de chatbox in een feedback box. Er zijn verschillende aanbieders van chatprogramma's. Elk met hun eigen voordelen, looks en prijzen. Mocht je besluiten een chatprogramma toe te voegen, kijk eerst goed rond welke het beste je past. Wij zijn overigens erg tevreden over olark.com (niet gelieerd).
 8. Er zijn ook nog andere sites die je zou kunnen overwegen. Bekende namen zijn onder meer - Marktplaats Aanbieding - Groupolitan - Savemyday - CitySecret Succes met je keuze/actie!
 9. De snelle/gratis levering / klantenservice staan nu twee keer vermeld op de homepage: in het midden en aan de rechterkant. Dat heeft geen toegevoegde waarde / is zonde van de ruimte naar mijn mening. Ik zou de ruimte in het midden gebruiken om artikelen extra te promoten (misschien met korting?). Ik vind overigens een gratis sleutelhanger bij drie artikelen niet echt een goede incentive om te kopen, of is het een bijzondere? In dat geval zou ik dat beter uitleggen. Succes!
 10. Je kan op Facebook ook advertenties plaatsen die linken naar je bedrijfspagina. Bij de advertentie wordt getoond welke vrienden de bedrijfspagina reeds 'geliked' hebben. Adverteren zal zeker likes opleveren, maar is niet goedkoop.
 11. Met de verschuiving van gebruikers van PC naar mobiel en tablets lijkt het me een slimme zet.
 12. De site is vorige week live gegaan, en heeft een mooi artikel op hyped.nl gekregen http://www.hyped.nl/details/20110912_dealsellers_springt_in_op_handel_in_tweedehands_coupons
 13. Wat ik vooral mis bij hyves is het eenvoudig aanmaken van een bedrijfspagina. Zover ik heb begrepen, dien je hiervoor te betalen. Voor eens startup (zoals ik) is daar vaak geen budget voor. Dat is bij facebook beter geregeld.
 14. ik zou de site ook in het Engels doen. Je hebt nauwelijks tekst, dus dat moet in een middagje kunnen. Je weet nooit: wellicht levert het extra kopers op. Ook webshop keurmerk zou ik aanvragen.
 15. ik zou op alle paginas de informatie boven de 'vouw' van de webpagina's zetten, zodat scrollen niet mogelijk is. Telkens als ik op bestellen klik, wordt er een nieuw product toegevoegd (in plaats van het aantal). Dat lijkt me niet nodig: de winkelwagen zou maar max 2 verschillende producten moeten kunnen bevatten, want je verkoopt maar 1 product in 2 verschillende kleuren. Ik zou ook een internetwinkelkeurmerk aanvragen. succes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept