Henk G

Junior
  • Aantal berichten

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Henk G

  1. Hier heb je een erg duidelijke seminar waarin dit ook ter sprake komt, sterker nog er is zelfs een erg verglijkbare vraag vanuit het publiek. (Va ca. 18:30 gaat het over retourneren van hygiënische artikelen) http://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/mediacenter/videos/De_nieuwste_juridische_hordes_voor_uw_webwinkel Deze regelgeving gaat er (hoogst waarschijnlijk) komen en maar dan moet er wel bijvoorbeeld een zegeling op zitten. Maar de uitleg in de video maakt dit erg duidelijk.
  2. Hartstikke bedankt voor jullie uitgebreide antwoorden! @Dennis De klant zal vooraf betalen, ik loop hier mee dus geen groter betalingsrisico. Het liquiditeitsvoordeel (of eigenlijk nadeel in de gestelde situatie) voor de klant zal ik nog eens voorleggen. @Peter Als ik het goed begrijp krijg je dus de situatie door de verlegging dat de BTW niet op de factuur komt te staan maar dat ik deze zelf toe pas (even heel simpel gezegd) en dus het BTW bedrag weer betaal aan de belastingdienst waardoor ik per saldo weer op €0,- uit kom. Ik ga dit eens door spreken met de gene die de boekhouding doet, hij zal dit vast beter volgen ;) Maar nogmaals bedankt voor jullie antwoorden en het verder mee denken!
  3. Door alle berichten over tussenpersonen en BTW buiten de EU, BTW bij adwords enz. ben ik de weg even helemaal kwijt. Ik heb een VOF waarbij ik o.a. AdWords campagnes opzet. Over het algemeenlaat ik de klant zijn rekening aan AdWords koppelen zodat hij deze kosten zelf direct betaald en stuur ik mijn eigen factuur voor de kosten naar de klant. Nu krijg ik alleen de vraag of ik niet ook de kosten van AdWords op mijn facuut erbij kan zetten en dat ik deze door betaal aan Google zodat de klant één factuur krijgt. - Google AdWords factureert vanuit Ierland - Klant is ingeschreven in Nederland - De klant betaalt mij de kosten van Google + mijn kosten ik betaal de kosten van Google door. Het gaat hier om een redelijk grote campagne dus als ik ook de BTW zou moeten rekenen op de kosten vanuit Google dan zou ik daarmee het voordeel van de KOR direct kwijtraken. Wat ik het liefst zou hebben is dus natuurlijk geen BTW hoeven te heffen op de Adwords kosten die ik direct door stort naar Google en 21% BTW op mijn eigen dienst. Nu kwam ik dit tegen bij de belastingdienst Waarbij je vrijgesteld bent van BTW bij o.a. handelingen voor overmakingen. Valt mijn casus hier onder?
  4. Lees het topic nou es door. Hij wil een product uit een ver buitenland halen dat alleen per container verkocht wordt. Dat gaat Docdata niet oplossen. Dan zal je distributor moeten worden en voorraadrisico gaan lopen. En 'ik ken wel iemand' is ook niet echt behulpzaam. Stuur desnoods een PM of leg even uit hoe dat 'probleem' nou opgelost kan worden. Ik ken ook geen bedrijven die containers vol ophalen om dan aan dropshipping te gaan doen, en ook nog eens de voorraad financieren. Volgens mij heb ik het topic volledig door gelezen; Ik ga er hierbij dus vanuit dat zij containers naar Nederland leveren. Deze container laat je naar bijv. docdata leveren en zij plaatsen dit in voorraad en leveren dit voor je uit binnen Nederland. Welk punt van de vraag heb ik hierin gemist?
  5. Volgens mij ben je hier vooral opzoek naar een bedrijf dat dus de orderafhandeling voor je uit handen neemt? Er zijn bedrijven die jouw producten opslaan (voorraadbeheer) en bestellingen voor je verzenden naar je klanten. Maar houdt er wel rekening mee dat, gezien de aard van je producten, deze kosten hoog op kunnen lopen. Meubels nemen veel ruimte in en zijn ook niet gemakkelijk hanteerbaar. http://www.docdata.nl/e-commerce-diensten/fulfilment/e-commerce-operations/
  6. 0,1% Waar is dit op gebaseerd? Ik heb met een niche website (Techniek) momenteel de volgende resultaten (adwords); (Vakantie even buitenbeschouwing, hier duiken voornamelijk de bezoekers aantallen naar beneden) Weergaves: 4.000 - 5.000 per maand CTR (Click Trough Rate): 0,31 - 0,81% (Gemiddelde rond de 0,5%) Inkomsten: €4 - €10 per maand (Gemiddeld rond de €7 per maand) De inkomsten die je krijgt via het adwords netwerk zijn vele male kleiner als dat je zelf opzoek gaat naar adverteerders. Misschien dat je hier iets aan hebt. Als je zelf opzoek gaat naar adverteerders is het wel erg belangrijk dat je goede statistieken hebt. Bijhouden van clicks is bijvoorbeeld een slider met advertenties is dan ook wel een must om adverteerders te trekken.
  7. Je wilt dit waarschijnlijk gaan doen naast een studie/ baan? In dat geval zou ik zeggen bereid je even voor, kijk naar de risico's en kijk of er mogelijkheden zijn in de markt en begin. Om eerst even terug te komen op je vragen; - Kvk inschrijving is inderdaad gewoon langsgaan en je loopt met de inschrijving naar buiten Informatie over het inschrijven vindt je hier; http://www.kvk.nl/over-de-kvk/uw-inschrijving-bij-de-kamer-van-koophandel/inschrijven-bij-de-kamer-van-koophandel/ - Aanmelding bij de belastingdienst gebeurt vanuit de KvK na je aanmelding Heb je al gekeken wat je verplichtingen zijn mbt tot de administratie en ga je deze zelf uitvoeren of laat je dit doen? Maar voordat je hiermee begint is het eerst belangrijk te kijken wat de risico's zijn. Ga je leveren aan consumenten dan ben je bijvoorbeeld verplicht producten binnen 7 dagen na aankomst retour te nemen. En zijn het producten waarmee je een aansprakelijkheidsrisico kan lopen dan is het ook verstandig hier eens naar te kijken, je kan hier bijvoorbeeld een verzekering voor afsluiten.
  8. Ik weet hier juridische niet veel van af maar ik verwacht dat de eerst volgende vraag natuurlijk gaat worden; Wat zijn de afspraken met het bureau? (AV en contract) Hierin staat meestal wanneer jij de rechten over de huisstijl krijgt etc.
  9. Hoezo moet hij trouwens 2 jaar garantie geven? Als ik een VAIO bestel via Bol.com heb ik ook maar 1 jaar fabrieksgarantie, lijkt mij dat voor de TS hetzelfde geldt? Die termijn van 1 jaar fabrieksgarantie is vooral leuk voor in dit geval bol.com. Maar voor consumenten heb je wettelijke bepalingen over de garantietermijn. http://www.consuwijzer.nl/elektronica/garantie/wettelijke-garantieperiode-in-europa Voor bijvoorbeeld laptops is dit vaak 2 a 3 jaar, met uitzondering van bijvoorbeeld de accu.
  10. In het begin is het inderdaad om nog helemaal gek van te worden en is het zeker aan te raden om een boekhouder of administratiekantoor erbij te vragen. Misschien dat dit zelfs geld op levert aan het eind van het jaar door regelingen waar je gebruik van mag maken. Na het eerste jaar kan zal je het administratie verhaal waarschijnlijk een stuk beter volgen en dan kan je misschien nogmaals de afweging maken om het zelf te gaan uitvoeren. Omdat je een erg kleine omzet hebt mag je waarschijnlijk ook gebruik maken van de KOR en hoef je een eventueel verschil in te betalen en te ontvangen BTW niet te betalen aan de belastingdienst (als het in je voordeel is natuurlijk)
  11. De artikelen worden standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Waarschijnlijk ga je verkopen aan consumenten dus dan heb je nog steeds een 'probleem'/ risico van minimaal 1 jaar.
  12. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik niet alle laatste reacties heb doorgelezen dus ik hoop dat het niet als eens is vermeldt. Je zou eens contact op kunnen nemen met grenke voor het leasen van de apparatuur. Zelf erg goede ervaringen mee.
  13. Ik heb bij zowel Versio als TransIP wat pakketjes lopen en over beide opzich redelijk tevreden. Bij Versio moet je alleen zeker geen gewoon webhosting pakket afnemen, maar bijvoorbeeld een Cloud VPS. (hierbij heb je dus wel zelf de kennis nodig om deze goed in te richten) Je moet even gaan kijken hoe je je verhuizing uit wilt gaan voeren, en vooral wat je zelf wilt/ kan doen. Bij zowel Versio als TransIP moet je dit zelf uit kunnen voeren aangezien zij hier bij nauwelijks ondersteuning zullen geven. Wat ik persoonlijk zou doen is eerst een volledig backup van je huidige website maken en deze overzetten naar je nieuwe provider. Deze kan je vervolgens daar volledig gaan testen. Ondertussen moet je ook kijken wat de TTL is op je records bij one.com voor je domeinnaam(en). En als deze redelijk lang staan aanpassen naar een zo kort mogelijke tijd (bijvoorbeeld 3 uur). Nu moet je eerst minimaal de tijd wachten waarop de TTL ingesteld stond. Als nu je oude, langere, TTL is verlopen en je zeker weet dat je alles goed hebt overgezet kan je een laatste keer je database overzetten (zodat je op je nieuwe webshop de actuele gegevens hebt) en vervolgens de nameservers bij one.com op je domeinnaam overzetten naar je nieuwe hosting omgeving. Dan zal je domeinnaam bij one.com doorgestuurd worden naar je nieuwe host. Zodra dit werkt moet je niet vergeten te controleren of je in de tussen tijd geen nieuwe bestellingen hebt gehad op je oude omgeving bij one.com het is namelijk mogelijk dat een bezoeker toch nog naar de oude host is doorgestuurd en daar heeft besteld. (dit kan je daarom ook het beste op een rustige dag en rustig tijdstip uitvoeren, bijvoorbeeld zaterdag rond 24.00) Hierna kan je bij one.com je verhuiscode opvragen en hiermee naar je nieuwe host toegaan om deze over te laten zetten. Zij zouden dan vaak ook voor jou kunnen regelen dat deze gelijk op de juiste nameservers uitkomt zodat je website netjes blijft werken. Op deze manier kan je je webshop redelijk goed verhuizen met zo min mogelijk overlast voor je bezoekers. Het is ronde de dagen van de verhuizing misschien verstandig een mededeling te plaatsen zodat je bezoekers weten wat er evt. aan de hand kan zijn. Maar voor het uitzoeken van je volgende host is het misschien handig als je iets meer informatie geeft. Wat is bijvoorbeeld je technische kennis en wat wil/ kan je zelf uitvoeren voor je server? En wat is momenteel je schijfruimte en dataverkeer verbruik? Ik verwacht, vanwege je vraag, namelijk dat je beter naar een iets kleiner bedrijf kan gaan. Hier betaal je vaak iets meer maar heb je wel de extra service en ondersteuning.
  14. Als je inderdaad op beide groepen wilt blijven richten zou ik persoonlijk beginnen met een gemakkelijk te begrijpen inleiding over het product en later wat basis specificaties vermelden zoals je nu bij een aantal producten hebt gedaan. En hier verder per product (of product groep) een datasheet aanhangen met de aanvullende specificaties. Ik ben niet thuis in de ozon-installaties maar wat dingen die ik bijvoorbeeld mis zijn afmetingen van de installatie, afmetingen van aansluitingen, stroom verbruik, etc. - Misschien een idee om tot die tijd de knop om de taal aan te passen weg te halen? - De breadcrumb is dit stukje; http://img713.imageshack.us/img713/2128/ozonbread.jpg maar deze zijn inmiddels voorzien van linkjes (of had ik de vorige keer niet goed gekeken? :-[) - Haha, komt me erg bekend voor ;) - De copyright vermelding staat al onderaan in je footer, dus nogmaals onder ieder stuk tekst vermelden is overbodig.
  15. Ik heb wel een technische achtergrond (Automatisering) en kijk, zoals ik terug lees in veel reacties, iets anders naar de website. Wat mij vooral stoort is de inconsistentie. Je hebt bij je producten redelijk wat basis informatie vermeldt staan om een eerste keuze op te kunnen maken bij de meeste producten maar daarbij houdt het ook volledig op. Een achterliggend datasheet van een systeem of onderdeel ben ik nog niet tegengekomen. En als ik bijvoorbeeld bij dit product kijk; http://www.tolwatertechniek.nl/index.php/rest-ozon-kit.html hier staat vervolgens helemaal niks aan technische informatie en vermeldt je zelfs nog dat de luchtdroger de actieve kool droog moet houden voor een goede werking. Hier lijk je dus niet duidelijk te hebben waar je je op wilt richten, consumenten (/bedrijven) met beperkte specifieke kennis of toch meer gespecialiseerden bedrijven. Verder nog wat kleine puntjes die mij opvielen in het gebruik; - Taal veranderen heeft geen effect op de inhoudelijke pagina's - De breadcrumbs zijn helaas niet aanklikbaar - Bij de Honinggraatblokken: "Bij interesse graag mailen of bellen. Bestellen alleen mogelijk per mail." Waarom dan een webshop? - Wel erg vaan © Tol Watertechniek terug te vinden - De opzet rondom de inforamtieve (Viskweek, automatisering, etc.) vindt ik wel erg leuk om te zien. Veel gebruik van plaatjes en korte tekst.
  16. Maar als deze interpretatie zo ruim wordt toegelaten valt hiermee ook de controle mogelijkheid vrij ver weg. Wat is dan nog de toegevoegde waarde van de doorlopende nummering als je zo veel reeksen mag toepassen? (Ik ga er van uit dat dit toegepast mag worden tot een 'normaal' niveau en dus niet voor alles een nieuwe nummering reeks zou mogen toepassen, maar het verbaast mij eigenlijk dat de regelgeving hierin niet echt duidelijk is. Als je nu dus puur naar de regel zou kijken zou het wel erg gemakkelijk worden om toch met facturen en factuur nummering te gaan frauderen.)
  17. Hallo Ron, bedankt voor je reactie. Tot zo ver was inderdaad ook wat ik heb kunnen vinden en ik had de aanname gedaan dat een aparte nummering voor mijn webshop en andere diensten geen probleem zou zijn, blij dat jij dit hier eigenlijk bevestigt. Was nu wel erg benieuwd of er regels zijn die aangeven tot hoe ver je deze vrijheid mag gebruiken. Een factuurnummering per klant zou voor mij ook zeker niet makkelijk zijn, en was ook slechts bedoeld als voorbeeld. Maar wat zijn nu de kaders waarin je deze vrijheid mag toepassen?
  18. Ik ben al even opzoek maar ik heb nergens concrete antwoorden kunnen vinden over wat er wel en niet is toegestaan met betrekking tot de factuur nummeringen. Sinds kort ben ik bezig met een webshop en verkoop hiernaast, los van de webshop, een aantal internet diensten. Momenteel maakt de webshop een zogeheten order bevestiging aan met een uniek (opvolgend) nummer en ik maak vervolgens zelf handmatig een factuur aan en nummer deze zelf (losstaand van de order nummering). Dit omdat ik ook los van de webshop diensten verkoop waar ik facturen voor uit schrijf. Ik verkoop dus kort samengevat op twee manieren diensten/ producten onder één eenmanszaak. (Onder twee handelsnamen) Nu ben ik gaan kijken of er mogelijkheden zijn om de factuur nummering aan te passen zodat ik mijn webshop systeem direct de facturen kan laten genereren. Dat zou voor mij namelijk erg veel tijd schelen, maar dan kan ik ook niet meer één nummering reeks voor mijn facturen aanhouden. Nu kwam ik op sommigen plaatsen tegen dat je ook meerderen Factuur nummering reeksen mag toepassen maar wanneer mag ik dit doen? Concreter als dat dit heb ik namelijk niks kunnen vinden maar dit zou je dan zelf tot zo ver kunnen interpreteren dat iedere klant een eigen factuur reeks zou krijgen waardoor de controle mogelijkheid van de doorlopende nummering ook gelijk weg zou vallen. Is er iemand die hier over uitsluitsel zou kunnen geven? Dus wanneer mag je wel of geen verschillende factuur nummering reeksen naast elkaar gebruiken? En wat zijn hier dan de eisen aan?
  19. Een advies over werken met een tussenpersoon durf ik je momenteel nog niets te zeggen. Ik heb een eigen blog waar ik momenteel via Google adsense advertenties op heb staan en ben ongeveer een maand geleden benaderd door een Engels bureau (en het is een volledig Nederlandstalige blog) dat zij interesse hebben om advertenties van hun clienten/ klanten te plaatsen. Momenteel zijn zij bezig met een of ander technisch onderzoek maar dit begint wel erg lang te duren. Maar mocht het doorgaan dan ga ik er qua inkomsten wel op vooruit. Maar dit is voor mij nog even afwachten. Als we het er dus even op houden dat je het zonder tussenpersoon doet heb je in grote lijnen twee keuzes. Advertentie netwerk Hierbij plaatst je een code op de plaatsen waar je een advertentie wilt plaatsen en vervolgens zorgt de eigenaar van het netwerk ervoor dat hier relevante advertenties opkomen te staan. Ook meten zij hoeveel bezoekers er op geklikt hebben en hoeveel bezoekers de advertentie hebben gezien en aan de hand daarvan wordt je uitbetaald. Dit is dus de makkelijkste manier om te beginnen met het plaatsen van advertenties. Dit omdat je gebruik maakt van een bestaand adverteerders netwerk en je zelf niet meer opzoek hoeft te gaan naar potentiële adverteerders en je hebt de condities al vast liggen. Het bekendste voorbeeld hiervan is Google Adsense. Hier kan je je gratis op aanmelden en verschillende advertenties voor je website in opzetten. Let er hierbij wel op dat je geen misbruik maakt van de advertenties. Google is er namelijk erg streng in, klik je bijvoorbeeld op je eigen advertenties dan kan dit leiden tot een Ban en dat betekent ook dat je inkomsten die je hebt gemaakt en nog niet zijn uitbetaald niet meer krijgt. Maar zolang je je netjes aan de regels houd vind ik dit persoonlijk het prettigste netwerk om te gebruiken. (Andere mogelijkheid is bijvoorbeeld: TradeTracker) Eigen advertenties Je kan ook zelf je advertenties gaan verkopen. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf je prijs kan maken. Wel moet je hierbij dus zelf opzoek naar adverteerders. Mocht dit je voorkeur hebben dan is het wel eg belangrijk om eerst goede statistieken te gaan verzamelen. Zo zullen je adverteerders bijvoorbeeld meer willen weten over je doelgroep (leeftijd, geslacht, woonplaats) en natuurlijk hoeveel bezoekers, hoelang blijven ze op je website, hoeveel pagina's bekijken ze, etc. Aan de hand van die cijfers kan je vervolgens ook een goede prijs voor een adverteerder maken. Zoals je waarschijnlijk al wel kon merken raad ik je zeker bij een nog relatief kleine website aan om te beginnen met Google Adsense. Je houdt dan meer tijd over om te werken aan de website en dus meer bezoekers te trekken doordat je zelf niet opzoek hoeft naar adverteerders. Ook gaf je aan dat je website nog steeds een goede groei heeft. Dit is natuurlijk erg mooi maar wat doe je als iemand bijvoorbeeld een advertentie plaats voor 1 of misschien zelf 2 jaar wilt vastleggen? Je kan dan moeilijk zeggen kijk afgelopen maanden verdubbelen mijn bezoekers telkens dit blijft de komende 2 jaar nog gebeuren. Je zou dat kunnen oplossen door af te spreken dat je betaald krijgt per X vieuws maar dat betekent ook dat je hiermee dus meer wilt verdienen als via een advertentie netwerk waar dit mogelijk is en dat betekent vervolgens weer dat je je zelf uit de markt prijst tenzij je kunt aantonen dat je website echt een meerwaarde is ten opzichte van andere website's.
  20. Wat je inderdaad het beste kan doen is je website gaan plaatsen op je nieuwe domeinnaam en vervolgens alle links van je oude domeinnaam door linken naar de nieuwe. Bij dit doorlinken geef je vervolgens de 301 code mee wat aangeeft dat er een permanente doorverwijzing is en dan is het wachten tot Google langzaam aan al je links gaat aanpassen. Verder kan je bij het Google webmaster tool (https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=nl) ook je domeinnaam verhuizen maar dit is alleen een aanvulling om het kenbaar te maken bij Google. Je moet nog steeds je 301 redirects gaan aanmaken. Door het doorlinken van je pagina's zullen je bezoekers ook geen last hebben van je verhuizing naar een ander domeinnaam het kan alleen wel even voorkomen dat de nieuwe links tijdelijk zakken in Google. Maar als de kwaliteit van je website, host, etc. het zelfde blijft dan herstelt dit zich vanzelf weer. Zou je iets meer informatie kunnen geven over je website? Dan kan ik wel even snel een bestandje naar je sturen waarmee je automatisch al je pagina's doorstuurt naar de juiste nieuwe pagina.
  21. Ik heb pas kort geleden ongeveer het zelfde gedaan. Toen ben ik begonnen met een eigen internet bedrijf en een eigen webshop. Met de bedoeling vooral wat inkomsten uit de webshop te krijgen. Voor je zelf beginnen is veel minder spectaculair als er vaak over gedaan wordt zeker in de situatie die je omschrijft. Je verdient al wat geld via het internet en je hebt hiermee dus al een goede basis. Het enigen verschil zou dan worden dat je je officieel laat registreren. Waar je wel even rekening mee moet houden is dat je hiermee ook een administratie plicht hebt, je zult jezelf dus wel even moeten gaan verdiepen in de administratie of je moet dit uitbesteden. Verder heb je, zeker het 1e jaar, maar minimale extra kosten.(uitgaand van een eenmanszaak) Je betaald je KVK inschijving (Is dat per 1 januari nog steeds zo?) en je vraagt een zakelijke rekening aan. Dit kan je bij de ING het 1e jaar gratis doen. Vervolgens krijg je een KvK nummer en een BTW nummer. En dan kan je vervolgens je eigen facturen gaan schrijven en zakelijk gaan inkopen. Wat zijn de argumenten van je ouders om niet voor je zelf te beginnen? Je gaf aan zie het als extraatje maar dat kan toch nog steeds zo blijven? Of wil je er dan ook echt fulltime aan gaan werken en er je hoofd-inkomsten van maken? En over de 1225 uren norm. Die ga je voor komend kalender jaar niet meer redden. Maar dat is ook absoluut niet nodig. De 1225 uren norm is een aantal uur die je aan je bedrijf moet werken waarna je, voor een periode van maximaal 3 jaar, extra aftrekposten krijgt en dus minder belasting hoeft te betalen. En je laatste vraag over de BTW naar Duitsland. Zodra jij je hebt ingeschreven bij de KvK kan jij facturen gaan sturen naar Zanox als Zanox dus alleen werkt vanuit Duitsland geef je op je Factuur vervolgens aan dat je de Belasting plicht verlegt naar Zanox en reken je ook geen BTW. Vanaf dat moment is Zanox verantwoordelijk voor de belastingen.
  22. Misschien een idee om relaterende bedrijven te benaderen voor een advertentie? Voor bijvoorbeeld een webshop in papier een drukkerij die een advertentie kan plaatsen en voor een webshop in horloges een horloge maker. Op deze manier bied je de bezoekers een erg goed passende advertentie (je hoeft hem niet eens als zo danig te plaatsen) en je snijd je zelf niet in de vingers. Wel natuurlijk opletten dat die horloge maker ook geen horloges verkoopt, of hier afspraken over maken.
  23. Als ik het goed begrijp ben je dus momenteel opzoek naar een partij waar je een aantal prototypes kan laten ontwikkelen om hiermee de staat op te gaan en je product te verbeteren? Via Google kwam ik zojuist dit bedrijf tegen; http://www.rapidprototyping.nl/content.php misschien eens interessant om naar te kijken. Maar had je verder al gedacht aan puur een 3d model van je product om de eerste interesses mee te peilen of is dit al gebeurt en was dit succesvol? En heb je al een (volledig uitgewerkt) 3d model van je product?
  24. Hallo HL leden, Sinds een paar dagen ben ik hier nu lid en zojuist kwam ik dit topic tegen dus bij deze even een korte introductie. Ik ben 21 jaar oud en sinds kort begonnen met het ontwikkelen en exploiteren van website's en webshops. Waarbij de exploitatie van een webshop de hoofd activiteit zal zijn (hier wordt momenteel hard aan gewerkt) HL kwam ik tegen via Google en trok mijn aandacht vanwege de professionele sfeer die hier heel erg hangt. Wat mij op veel concurrerende fora's opvalt (en vaak stoort) is de grote hoeveelheden reclame voor eigen zaken en dat wordt hier gelukkig niet op prijs gesteld.
  25. Als een professionele website te duur is is het misschien zeker het over wegen waard over te stappen naar een CMS systeem (bijvoorbeeld Wordpress) en hier een stock template voor aan te schaffen. Op deze manier kan je voor +/- €50,- (voor je Template) een professioneel ogende website neer zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.