Jump to content

Intervote

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  Intervote Stemsystemen bv
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Hello.kvk.nl
  tweake

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij kunnen helpen en inspireren op het gebied van slim ondernemen. Als één pitter (samen met mijn vrouw) moet ik mijn kennis niveau zelf hoog houden, zodat ik bijvoorbeeld geen misstappen maak met administratie of dergelijk.
 • My opinion about entrepeneurship
  Blijven kijken naar mogelijkheden, markten en nieuwe kansen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie zou meer op de kaart gezet mogen worden. Verplicht zonnenpanelen op elk huis :)
 1. Een leuke site, lekker hip. Wel heb ik moeite met de keuze die ik zou moeten maken, maar dat kan ook door mijn leeftijd komen. ;) De doelgroep is dus wel goed gepositioneerd (denk ik), vooral jongeren?
 2. Wat me opvalt is "resterende deals", wat betekend dat? Ook het aftellen is niet heel realistisch / duidelijk als alles op dezelfde manier aftelt.
 3. Wij zitten bij onze websitebouwer die de domeinnaam registreert en daarna hem doorverwijst naar een nieuw domein zoals Nico hierboven benoemd. Wij betalen alleen maar 9 of 12 euro geloof ik per jaar zonder extra kosten voor dat soort dingen. Ze helpen zelfs met uitzoeken van goed domeinnaam en ik heb daar geen rekening van gezien, dus blijkbaar hopen ze dat ik daar een website op het domein laat maken. Transip ken ik niet/weet ik weinig van, maar blijkbaar vinden veel mensen hen ook goed.
 4. Ok, over een ijssalon: Ik zit in Veenendaal. Daar dicht in de buurt zit Rhenen waar 25 jaar geleden een patatzaak en zelfgemaakt italiaans ijs werd verkocht. Slim, want hij kan dus altijd open (elk seizoen). Ijssalon succesvol? Een jaar of 6 geleden heeft deze patatboer letterlijk 200m verderop een ijssalon geopend, beide in het slecht lopende winkelcentrum van Rhenen. Mij gedachte.. ijs verkoopt als een gek en succes zit hem niet in een duur pand, maar aan de volume mensen die "goedkoop" iets lekkers willen en het als een soort mini-uitje zien. Mijn stelling: ijssalon + (redelijk) locatie = succes
 5. Uurtje factuurtje is niets (of je moet 200 euro vragen > Advocaten)... Handel is het altijd al geweest. Denk eens aan de VOC. Daar had een van de ministers het afgelopen jaar nog over. De VOC-mentaliteit. Wij verhuren stemkastjes al meer dan 20 jaar. In het begin was dit "Handel" zelf inkoop na een aantal keer verhuren was het product van jezelf. Efficient inzetten zorgt voor een lage huurprijs. Ik zou overigens niet meer in deze markt stappen. De stemkastjes markt is erg verzadigd, waardoor de prijzen onder druk staan.
 6. Let wel dat je bij nieuwsbrieven heel erg goed op de OPTA wetgeving moet letten. Een collega bedrijf heeft eens 14.000 nieuwsbrief verstuurd en kreeg een week later een OPTA brief met daarin een waarschuwing en dwangsom.. Volgens mij geldt dit nog steeds.
 7. Ik krijg een Malware melding van een afbeelding (gif) op deze blog pagina? Kan dat ook al in een afbeelding zitten?
 8. Als ik in Google kijk dan sta je bij mij op plaats 10. Niet zo slecht dus. Maar als je echt op "stemkastjes huren" gevonden wilt worden, gebruikt dan ook een keer het woord huren op je pagina. Ik zou zeker ook h1 tags met daarin Stemkastjes huren gebruiken, je gebruikt nu helemaal geen h1 tags. Misschien scheelt het weer een plaatsje of 2... Hoi Frank, Dat is een goede tip. Ik ga dit vandaag nog een op mijn website aanpassen. Op naar de top (2 plaatsen :))
 9. Ik ben ook zwaar geraakt door de updates van Google. Eerst bovenaan dan weer op pagina 2. Ik herken dfe frustraties goed. Adwords is voor ons mogelijk weer de enige optie om op "stemkastjes huren" weer wat hoger te komen. Wie is hier nog meer terug gevallen op Adwords omdat zijn website is weggevallen? :'(
 10. Wij werven alleen klanten via Mond tot Mond (resultaat van goed werk afleveren) en onze website (met adwords). Al moet ik zeggen dat we ons adwords budget flink hebben terug geschoeft. Het is minder interessant geworden, nu we een bedrijf naar onze website omzet hebben laten kijken. Bezoekers is niet alles, ze moeten ook bellen.. >;(
 11. Productontwikkeling doe ik niet veel aan maar vond het leuk om te lezen. Punt 3. Besteed het uit.. Apple werkt samen met Samsung voor mobiele telefoon, maar klaagt daarna wel Samsung aan voor stelen. Wat een macht strijd.
 12. Een goede kennis van mijn heeft een aantal bv's gehad en wil daar nooit meer naar terug. Als je namelijk eenmaal stopt met een bv blijft je pensioen daar in hangen en een soort van belastingschuld. Hoe denken jullie hierover? Dus misschien is het veiliger qua privé, maar de bv kan je ook terug bijten. Hij houdt het nu even bij een VOF, ook als de winst boven de financieel aantrekkelijke grens komt.
 13. Mogelijk is het interessant om een basis gratis te maken of de implementatie gratis en dat je bij meer dan 10 afspraken per week per afspraak moet betalen. Misschien kun je ondersteuning betaald maken of het ontwerp. Wij gebruiken veel gratis software van Google bijvoorbeeld. Als je daar telefonische ondersteuning bij wilt kun je een Business app of zoiets afsluiten. Ik vind zo'n opzet best wel slim. Gratis zorgt voor verspreiding en er zijn altijd mensen die jou graag betalen voor service of extra functionaliteit. Succes met je product
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept