Jump to content

dsy

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Meer buitenlandse si
 1. Voordat ik begon met mijn emz ben ik nog een jaar in loondienst geweest. Nu krijg ik van mijn pensioenfonds een brief waarin aangegeven wordt dat ik mijn pensioen moet afkopen. Het bedraagt op het moment slechts €2000 en dat valt onder het minimum voordat een pensioenfonds verplicht is het te blijven beheren. Nu heb ik de voorwaarden erop nagelezen en daar staat het volgende: Is er nog een slimme manier om dit op te geven? En moet ik dit straks bovenop mijn belastbaar inkomen optellen? Dus inkomen + (2000 -36,5%) en daar weer 50% belasting over? Want dan blijft er natuurlijk helemaal weinig van over :D.
 2. Probeer het eens via sitedeals.nl (niet van mij, maar heb daar wel het een en ander gekocht). Maar ik sluit mij ook aan bij Y Happy Level, €30.000 voor een webshop waar geen winst mee gemaakt wordt? Tenzij het potentieel heel groot is (en realistisch) zou ik toch mijn vraagprijs bijstellen.
 3. Ik heb als klanten enkele datingsites en het is zeker geen makkelijke markt, integendeel het is vele malen lastiger geworden sinds producten als tinder op de markt zijn gekomen. Daarnaast zal gratis dating portal PoF ook de Nederlandse markt gaan betreden. Dus ik zou er persoonlijk niet aan beginnen, mocht je interesse hebben dan weet ik wel een partij die een whitelabel oplossing aanbiedt, stuur mij maar een PM.
 4. Ziet er goed uit! Zaken die mij opvallen: [*] je gebruikt verschillende datumnotaties door elkaar heen. Ik zou overigens voor "September 11, 2014" gaan [*] het logo lijkt erg op dat van thai airways? Of is dat bewust zo gedaan? [*] ik ben zelf niet zo fan van tags onder posts voor een b2b site, maar goed dat is persoonlijk [*] het is al eerder gezegd en ik ben hier ook niet zo thuis in, maar zou je de website niet ook in het thais maken?
 5. Het meeste is al wel gezegd, maar hier nog een kleine bijdrage van mijn kant. Je moet onderscheid maken tussen een product waar al vraag naar is (bijvoorbeeld tv's) en een product waar je goed vraag voor kan creëren (bijvoorbeeld houten zonnebrillen). Het eerste product kan je heel goed via SEA promoten, maar voor het tweede zou je ook goed terecht kunnen bij bepaalde websites die aansluiten bij jouw doelgroep en social media. Maar als jouw product dus meer in de eerste categorie valt en er zijn maar 20 zoekopdrachten per maand voor dan zou ik er persoonlijk niet aan beginnen. Zoals iemand anders hier al aangaf, je kan beter de concurrentie aan gaan op een wat duurdere zoekterm waar wel veel volume voor is dan aan 20 searches tijd gaan besteden.
 6. Het nut van het kopen van likes zit hem vooral in de "social proof". Men is toch eerder geneigd iets af te nemen van een site met 100 likes dan slechts 1. Dat is mijn inziens dan ook het enige nuttige eraan, voor de rest heeft het als nadelen: - Het kan er overduidelijk nep uitzien (een oliebollenkraam in Lutjebroek met 1000 likes uit India bijvoorbeeld) - Je berichten zullen organisch minder goed gecirculeerd worden door Facebook omdat jouw volgers niks doen met die berichten (wat nogal logisch is aangezien het bots zijn) - Als je betaald wil adverteren op Facebook onder degene die jouw pagina geliked hebben dan betekent het dus dat je ook gaat betalen voor advertenties aan bots. Hoe dan ook als je het doet, betaal er zeker niet teveel voor :).
 7. Ecigarettes is een competitieve markt, dit betekent ook dat alle domeinnamen al bezet zijn. Je kan of bieden op bestaande namen of gaan voor een naam die weliswaar geen voordeel heeft voor Google, maar wel wat lekkerder klinkt dan hiergoedkoopesigarettenkopen.nl Ik zou dus daarvoor gaan, let alleen wel op met healthysmoking. Ik heb zelf ook met het idee rondgelopen om een e-cigarettes webshop te starten, maar de toekomst van dit product is wat onzeker. Wel kan je er de donder op zeggen dat healthysmoking een probleem gaat worden, immers ze zijn misschien niet zo schadelijk als reguliere sigaretten, maar er zit nog steeds nicotine in, daarnaast is het gezonder om helemaal niet te roken, oftewel healthy is het niet.
 8. Het is inderdaad zo dat iets wat vorig jaar door Google als positief bevonden werd, vandaag de dag juist in je nadeel kan werken. Waar je op wil letten als je organisch wil ranken is dat je content van hoge kwaliteit is. Zorg dus gewoon voor goede artikelen en maak bij het schrijven hiervan gebruik van relevante zoekwoorden met een hoog volume (zolang het nog kan, dit verdwijnt ook binnenkort). En daarnaast is het heel erg belangrijk dat je de social media koppeling maakt (facebook, twitter, pinterest, linkedin, google+). Het enige doel van Google is om relevante pagina's eerst te laten zien, hierdoor passen ze keer op keer het algoritme aan, zorg er dus voor dat je niet verzeild raakt in blackhat seo tactieken, want die kunnen je op de lange termijn schade toebrengen.
 9. Wat Headquarters zegt klopt. Er zit zeker nog wel veel waarde in een zogenaamde EMD (Exact Match Domain), maar minder dan voor de laatste google updates. Desalniettemin kan je beter www.boxershorts.nl hebben dan www.amazingshorts.nl, althans vanuit een SEO perspectief. Denk alleen ook aan branding, het is immers ook gelijk de naam van je webwinkel. Hier is overigens een, weliswaar wat gedateerd, stuk over de waarde van een EMD, ik hoop dat je er wat aan hebt: http://moz.com/blog/the-exact-match-domain-playbook-a-guide-and-best-practices-for-emds
 10. Beste S., Ik werk veel samen met affiliate netwerken (waaronder Daisycon) en ik weet niet wat het instaptarief is voor jou, maar ik zou met een klein budget wel oppassen. Voor zover ik weet nemen de netwerken alle webshops aan, ivm de vaste lasten die ze doorberekenen, maar er zijn er maar weinig die affiliates echt actief gaan promoten. Je kan natuurlijk wel wat in van die automatische feed sites terechtkomen, maar of dat het waard is? Maar nogmaals, ik weet dus niet wat het kost om bij daisycon in de lijst te komen en voor hoelang je een contract aan moet gaan, als het meevalt dan kan je het altijd doen, als je er geld mee verliest dan is het iig een ervaring die je rijker bent. Maar als ik het zo snel zie zou ik als ik jou was gewoon een goede relatie opbouwen met de bloggers en het advertentiebudget gebruiken om hen te voorzien van samples en daarnaast misschien zelf wat te adverteren (eventueel direct buys bij de blog sites). Wel ben ik heel erg benieuwd naar ervaringen van anderen met de affiliate netwerken (als adverteerder, niet als publisher).
 11. Het ligt er heel erg aan, het kan heel erg effectief zijn, maar zorg er wel bij dat het dicht staat bij jouw bedrijf. Immers je hebt er vrij weinig aan om een iPad te verloten als je een boekhouder bent, ja je krijgt ongetwijfeld die likes, maar wat heb je er precies aan? Beter is het dan om bijvoorbeeld aan te bieden om een jaar lang de boekhouding te doen van de winnaar.
 12. Ik denk dat je ze zelf allemaal al te pakken hebt. Zorg er inderdaad ook voor dat je actief bent op social media en dat andere partijen deze ook verspreiden. In principe wil Google niks anders dan de beste pagina's tonen aan haar bezoekers. Er zijn veel manieren om Google te misleiden, maar vroeg of laat wordt het algoritme aangepast en kan je site daar op afgestraft worden. Ik zou dus niet een massale link insert doen, het moet sowieso "organisch" lijken. Artikel marketing, bedoel je hiermee guest blog artikelen? Ja dat kan natuurlijk helpen, het werkt namelijk op twee manieren: 1. Er wordt naar jouw site verwezen op een site/artikel dat aansluit bij jouw site, zorg ervoor dat je een goede alt tag meegeeft aan je links trouwens 2. Indien het een goed artikel is en dit gedeeld wordt brengt dat jouw site weer een stap dichter richting een authority site. Je zegt dat je een affiliate programma hebt (zelf gemaakt of aangesloten bij een netwerk?), oftewel je verkoopt een product of dienst. Je denkt hier ongetwijfeld zelf al aan, maar hou er wel rekening mee dat je niet te spammerig over wil komen, tenzij dat volkomen acceptabel is. En de PR is zoals je zelf al aangeeft niet belangrijk om op te letten. Maar goed wellicht dat mensen met wat meer verstand van SEO je meer tips kunnen geven.
 13. Is het niet zo dat dan je prive rekening ook je zakelijke rekening is? Dan moet je weer heel goed in de gaten gaan houden wat voor prive betalingen er tussendoor komen. Ik zou even snel een zakelijke rekening openen en het dan zo oplossen als Marcel aangeeft. Anders wordt het straks een ramp om de balans in orde te krijgen.
 14. Zelf heb ik ook flink wat pakketten geprobeerd, maar uiteindelijk voor acumulus gekozen. De website zelf ziet er ronduit slecht uit, maar het pakket zelf is heel fijn om mee te werken, daarnaast zit er ook een goede support achter door middel van het forum. Moneybird vond ik heel mooi ogen en werkt gemakkelijk, maar miste voor mij persoonlijk gewoon een paar functies. Voordeel van acumulus i s dat het ook vrij goedkoop is. Maar inderdaad zoals degene hierboven mij al zei probeer ze gewoon allemaal gratis uit, je komt er snel genoeg achter of je het een fijn pakket vind of niet.
 15. Je doelt hier op het monitoren van iemands e-mailverkeer? Uiteraard wordt er ook hier en daar het een en ander gebruikt om criminaliteit te bestrijden, maar wat is daar anders aan dan het aftappen van iemands telefoon/sms verkeer, iets waar wij overigens in Nederland heel goed in zijn. En dan nog, ik gok dat als het aan Google zelf lag ze deze informatie puur en alleen zouden gebruiken om diensten te promoten, het is dat het van de overheid moet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept