Jump to content

Laura_J

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. 1) Wat doe je of doet je bedrijf precies? Sinds 2016 ben ik actief als zelfstandig ondernemer waarbij ik bedrijven help met hun online marketing. Hoofdzakelijk richt ik mij op bedrijven die van de nul-grens naar een zekere hoeveelheid organisch verkeer wil komen. Ik heb voorheen gewerkt als UX-designer waarbij ik heb mogen meewerken aan grote projecten voor bekende opdrachtgevers waarvan ik de naam helaas niet kan noemen. Waar ik door de jaren heen achter kwam was dat productontwikkeling veel tijd kostte en waar er enorme budgetten werden toegewijd - maar uiteindelijk weinig rendabel bleken vanwege de tegenvallende cijfers van bezoekers - of waarbij de marketingkosten dermate hoog waren dat er geen ROI werd behaald. Niet dat het mij trof, ik werkte immers in dienst t.b.v. de producten. Maar al met al is me steeds duidelijker geworden dat de grote behoefte er uiteindelijk in ligt dat er bezoekers op je site/webapplicatie terecht komen zonder hoge CPCs. Omdat ik veel contacten had met festival ondernemers heb ik voor veel feest en horeca ondernemingen als subcategorie veel mogelijkheden voor exposure (banners en reclame op feesten en evenementen). Sindsdien wordt ik vaak benaderd via via vanwege tevreden cliënten. 2) Wat betekent innovatief zijn voor je, en waar onderscheid je je in van anderen? Meten is weten - uiteindelijk gaat het bij iedereen om de harde cijfers. Ik begeef me veel op fora en volg trend op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Welke variabelen veranderen in waarde van ranking van website, enzovoorts. Innovatie is in dit geval voor een groot deel meegaan met de ontwikkelingen om je heen. 3) Welk boek, film of welk televisieprogramma kun je iedereen aanraden? Boeken: Sapiens (Harrari), Het Raadsel Spinoza (I. Yalom) Film: Michiel de Ruyter (gisteren gekeken. Nederlandse films zijn doorgaans verschrikkelijk maar mijn interesse voor geschiedenis werd visueel erg geprikkeld door deze opnames). 4) Hoe ben je enthousiast betrokken geraakt bij Higherlevel.nl ? Heel veel wist ik als zelfstandig ondernemer gewoon niet! Er is zoveel know-how beschikbaar op dit forum waar ik van leer, waardoor ik graag mijn kennis deel en bijdraag aan de gemeenschap. Hoop dat ik als vrouwelijke deelneemster een bijdrage kon leveren.
 2. Bij nagenoeg alle grote hosting bedrijven in Nederland kun je volledig kosteloos Let's Encrypt laten installeren op je domein waardoor je site automatisch over een SSL verbinding gaat lopen. Een simpele ticket of mail zou voldoende moeten zijn, maar vaak kun je het in je control panel ook zelf aanzetten.
 3. Eerste indruk feedback: Voor mij is het hoofdmenu in te kleine lettertjes dat mag wel een stuk groter! Ook qua gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers beter om de navigatie zo toegankelijk mogelijk in beeld te houden. Zeker ten opzichte van de basisfont staat het niet zo in verhouding. Verder ziet het er strak uit!
 4. Om zoveel mogelijk transparantie te bieden geef ik altijd bij een offerte een breakdown van alle onderdelen in een compleet overzicht van in te schatten uren. Vaak zijn werkzaamheden lastig in te schatten voor de cliënt gezien hij/zij nu juist iemand hiervoor inschakelt. Hoe merk ik op voorhand toelicht welke onderdelen hoeveel tijd kosten en waardoor hoe groter de kans dat mijn offertes omgezet worden in facturen. Mijn persoonlijke ervaring althans.
 5. Met menselijke eigenschappen van machines zijn er veel meer mogelijkheden. Als je aan Artificial Intelligence denkt kun je je voorstellen dat zeer geavanceerde systeem in staat zijn nieuwe regels voor zichzelf te ontwikkelen, ergo; verder gaan dan alleen maar het executeren van een voorgeprogrammeerd script. Ook menselijke zintuigen kunnen technisch worden nagebootst door middel van innovatieve sensoren, denk aan zelfrijdende auto's. Dit wordt de komende decennia hét vervoersmiddel. Kortom, vele antwoorden mogelijk! OP verklaar jezelf nader :)
 6. Look en feel is professioneel, en komt gebruiksvriendelijk over. Echter zou ik jullie graag een aanbeveling doen op het assortiment. Een snelle blik in zoekvolume toont aan dat zeemeermin deken in november 2016 nog ruim 12 duizend zoekopdrachten had en elke maand is teruggelopen tot een krappe 2 duizend. Lijkt een hype-product te zijn - en het zou misschien geen slecht idee zij om het assortiment uit te breiden naar meer deken soorten voor kinderen dan alleen uitsluitend de zeemeerminvariant. Maar dat is misschien een tip buiten de scope van opmerkingen over de vorm van de site. Succes!
 7. Heb met meerdere PSP's gewerkt, maar de grotere aanbieders zoals Mollie hebben door hun succes en naamsbekendheid in mijn ervaring minder oog of belang voor kleinere aanbieders. Heb van meerdere klanten gehoord dat zij zich niet serieus geholpen voelden omdat ze een relatief laag volume aan transacties hadden. Zelf het meest tevreden over SiSow. Lage kosten en geen vaste abonnementskosten en hun Afterpay module is ook een grote pre. Veel consumenten willen het liefst zo snel mogelijk hun bestelling afronden en het betalen komt wel; dit zie ik terug in conversie per betaalmethode.
 8. Progressive Disclosure toepassen in de vragenlijst, dus steeds klein onderdeel laten zien aan de gebruikers. Zo lijkt het voor degene die invult een kleinere cognitieve taak, maar voer je hem eigenlijk steeds opgedeelde stukjes.
 9. Het concept is leuk en je zou als je heel erg je best doet SEO technisch op basis van je domeinnaam wat mensen kunnen bereiken die in zoekmachines zoeken naar "ik zoek een goedkope auto". Maar de realiteit is inderdaad dat de meeste mensen daar niet naar zullen zoeken omdat zij al zullen navigeren naar de grootste tweedehands (auto) websites. Daarnaast voelt €2000 en niet ouder dan X jaar een beetje arbitrair aan. Misschien kun je hier nog wat variabelen van maken die de gebruiker nog kan aanpassen.
 10. In het begin maakte ik ook wel eens gebruik van Marktplaats adverteren, zo kom je tussen het aanbod te staan en kun je een beetje een klantenbestandje opbouwen in het begin. Misschien helpt het! Gr
 11. Ja dat zijn inderdaad (overmatig) hippe bloggers/instagrammers met een enorm bereik. Het is echter vaak zo dat deze influentials vaak de onzekere jongere, vaak minderjarige, doelgroep aanspreekt. Het is in mijn optiek dus in veel gevallen niet het juiste medium
 12. De slider blijft maar laden? En de Quickview is een dode link. Kleine bugs maar toch belangrijk voor de user experience
 13. Graag gedaan, veel succes met het ondernemen! Kijk nog eens voor aanvullende informatie op de overheidswebsite ondernemersplein http://www.ondernemersplein.nl/ondernemen/bedrijf-starten/hoe-start-u-een-bedrijf/info-en-advies/starten-als-minderjarige/
 14. Jongere (minderjarige) ondernemers hebben vaak veel enthousiasme, passie en goede ideeën. Helaas zitten er wel wat juridische beperkingen aan. Voor het leveren van diensten of verkopen van producten moet je handelingsbekwaam zijn volgens de wet om een zogeheten rechtshandeling te verrichten. Je gaat dan telkens een overeenkomst aan. Als je niet handelingsbekwaam bent dan hebben je ouders de mogelijkheid alle overeenkomsten ongedaan te maken. Je zult dus moeten zorgen dat je handelsbekwaam wordt. Je hebt daarin twee keuzes; 1. Je ouders/voogd toestemming laten geven voor elke transactie die je doet. 2. "Handlichting" is je andere optie. Dit kan vanaf je 16e. Je gaat dan naar de rechtbank met je ouders. Je dient daarbij een verzoek in om je handelingsbekwaam te maken.Dan kun je met de beschikking van de rechtbank rechtsgeldige transacties doen. Check voor meer informatie over "handlichting" bij de Kamer van Koophandel Veel succes en laat je niet ontmoedigen! ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept