Jump to content

rh0

Senior
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hackernews

Company info

 • Location
  amsterdam
 • Branch
  ICT/ automatisering
 • Branch 2
  ICT/ internet
 • Branch 3
  Advies
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  een leuk automatiseringsvraagstuk hebben
 1. Hallo Femke, zorg voor voldoende rust. Misschien nog meer dan je nu al hebt. Dan maak je wellicht betere beslissingen. Dan inhoudelijk: Software in de vorm van een webshop is zeer complex. Dat daar een 'standaard' schil van is in de vorm van de merken die je noemt, maakt het niet eenvoudiger. Ik vind de bedragen nogal laag. Als je eerste indruk, vooral in deze tijd, een webshop is, moet die staan als een huis. Wat zou een 'update' of verandering naar ander systeem opleveren in omzet en/of in winst? Zou de omzet/winst ook nog verschillen per systeem dat je kiest? Hoevee
 2. Hallo @Oldtimer welkom op HL. Je doet het onderhoud al "af en toe" zoals je zegt, lijkt me prima start om verder op door te borduren.
 3. Meest gelezen, dient toch, uh, meeste weergaven te zijn? En dan de vraag.. Wat is een weergave?
 4. Hi @Joep Advocaat welkom op HigherLevel! Een basis forum opzetten is op zich geen kunst, net zoals een paar simpele advertenties 'aanzetten' om te polsen wat de reactie is van de markt. Vinden er gesprekken plaats? Komen de mensen terug? Lopen ze allemaal weg na de eerste keer?
 5. Hallo @Mitchell Leeuw , welkom op HigherLevel (HL)! Wellicht leuk als je volgende forum bericht wat meer onderbouwt waarom dan iemand ook in jouw idee zou moeten geloven?
 6. Hallo, Ga eens informeren wat de eventuele branche en/of beroepsvereniging adviseert aan software combinaties. Wellicht een studiegroep opzetten met anderen. Een forum met importeurs vinden kan ook. Indien mogelijk, denk ook los van e-boekhouden, dat is ook maar een van de oplossingen.
 7. Hallo en welkom op HL @Onderhandelaar , er zijn tal van 'onderhandelaren' op deze wereld. Je dient je te onderscheiden. Werk aan je naamsbekendheid.
 8. Hallo @Daniel_Nijmegen, Wat ik zelf echt goed begrijp, want zo denk ik vaak ook in eerste instantie, is dat je denkt aan het volgende: Je wil zo goed en goedkoop mogelijk inkopen van een oplossing die afdoende is, zodat je vooruit kan met je werk. Maar, hoe beschrijf, vind en evalueer je of een student ‘dit’ kan maken en natuurlijk het belangrijkste, of deze communicatief vaardig is om je te begeleiden, grondig is bij het in kaart brengen van je situatie en inventief blijkt bij het meedenken in het beschrijven van je uitdagingen en wensen?
 9. Je doel lijkt meer informatie over de transactie te verkrijgen, wat is het doel precies? Als tijd en/of precisie van enig belang is bij Mollie, dan hebben zij een API met Payment informatie: https://docs.mollie.com/reference/v2/payments-api/get-payment#response Zelfde verhaal bij Bunq: https://doc.bunq.com/
 10. Hallo @Johnny Be Good wellicht over het hoofd gezien:
 11. Hallo, Waarom software laten ontwikkelen? Wat is het probleem? Om je vraag te beantwoorden: https://ondernemersplein.kvk.nl/geheimhoudingsverklaring/
 12. Hallo @Johnny Be Good Wat zijn de exacte wensen voor 'de software'? Heb je een spreadsheet met een overzicht van de onderdelen die wel en niet belangrijk zijn? Beschrijf eens de processen die de software dient te ondersteunen? Gewenste koppelingen en integraties met andere systemen?
 13. Hallo @Onno en welkom op Higherlevel, Wat @Roel Jal aangeeft, laat eens iemand anders kijken, denken en eventueel wat vragen stellen of suggesties doen over je spreadsheet. Je bent niet de enige met dit probleem. De stap naar andere software kan altijd nog.
 14. Zoek contact en toon interesse in hun branch. Stel gerichte onderzoeksvragen en dan vooral over jullie totale marketing/sales communicatie (dus niet enkel youtube).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept