Jump to content

rh0

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hackernews

Company info

 • Location
  amsterdam
 • Branch
  ICT/ automatisering
 • Branch 2
  ICT/ internet
 • Branch 3
  Advies
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  een automatiseringsvraagstuk hebben
 1. Hallo @Johnny Be Good Wat zijn de exacte wensen voor 'de software'? Heb je een spreadsheet met een overzicht van de onderdelen die wel en niet belangrijk zijn? Beschrijf eens de processen die de software dient te ondersteunen? Gewenste koppelingen en integraties met andere systemen?
 2. Hallo @Onno en welkom op Higherlevel, Wat @Roel Jal aangeeft, laat eens iemand anders kijken, denken en eventueel wat vragen stellen of suggesties doen over je spreadsheet. Je bent niet de enige met dit probleem. De stap naar andere software kan altijd nog.
 3. Zoek contact en toon interesse in hun branch. Stel gerichte onderzoeksvragen en dan vooral over jullie totale marketing/sales communicatie (dus niet enkel youtube).
 4. Hallo en welkom op Higherlevel, Je website werkt en laadt snel. Ik zie op de resultaten pagina ("aan het woord") wat teksten van mensen. Ik wil meer weten. Zoals ik ook bij de onderstaande feedback zoeker aangaf, kijk ik eerst naar de resultaten (reviews). Meer details over wat je zou kunnen verbeteren om je betrouwbaarheid te verhogen via: Succes
 5. Zoals bij @ironny, ga ik ook hier in op de betrouwbaarheid van de website. Ik sla alles over en kom in de footer heel klein "reviews" tegen. Ik klik. Op trustpilot zie ik dat je uitmuntende reviews krijgt. Mooi. Ook dat je reageert, perfect. Waarom zie ik dit niet terug op je homepage? Bewuste keuze? Waarom denkt de "SEO" partij niet aan dit onderdeel? Ik zie dat mensen ook "charlie choe" bekijken. Als ik naar die website ga, zie ik heel duidelijk dat zij hun trustpilot score zeer prominent in beeld brengen. Ik weet bijzonder weinig van deze indust
 6. Niet slecht. Het werkt, laadt snel en ziet er modern uit. Op je eerste 2 zinnen die, zo lijkt me, vragen zijn zonder vraagtekens: "Ik wil graag weten hoe jullie tegen mijn website aankijken. Waar zou je op afhaken." Ik kijk enkel naar signalen van betrouwbaarheid. Ik lees niks. Google reviews klik ik wel aan. Ik zie namen van mensen die ik niet aan kan klikken. Wie zijn dit? Bestaan deze mensen? Wat is hun verdere identiteit? Ik wil informatie over hun verkrijgen, dwz: achtergrond, uitdaging, keuze traject, etc. liefst zie ik zowel tekst als een video.
 7. Hi Rick, Flinke lap tekst! Ik vond die van je website wel begrijpelijker: "Eigenlijk zijn we gewoon een administratiekantoor, maar dat is zó on-sexy om te zeggen :)" Prima calculator ook op de prijzen pagina. Ontbreekt er voor jou momenteel iets op het forecasting onderdeel?
 8. Beste Tenner, Leuk om te zien dat het, zo lijkt, goed gaat! Omdat je met dezelfde precisie ook je administratie wilt gaan organiseren, zou ik zelf bij diverse (en iets verder in hun ontwikkeling zijnde?) illustrators/illustratoren (of groepen/organisaties) aankloppen en vragen hoe zij het organiseren of hoe hun administratie partner (accountant/boekhouder/fiscalist/...) het inricht.
 9. Hallo @remcodehiep, Processen zijn niet hetzelfde als systemen. Om uw vraag "Dit moet toch anders kunnen?" te beantwoorden: ja. Om te beginnen: https://www.bureauicttoetsing.nl/toetsproces/toetskader
 10. Hi, de stap van excel naar iets anders is vaak zinnig. Wat zijn andere de redenen naast het reduceren van 'een hoop werk' en 'eenvoudiger laten verlopen'? Kan je ongeveer de verloren uren en misgelopen omzet kwantificeren?
 11. Wat mij opvalt, is dat je op dit medium behoorlijk veel interactie hebt. Hoeveel tijd kost dat? Is alle tijd daarvan nuttig?
 12. Beste Daniel, @Hans van den Bergh zegt hetzelfde als wat ik zou zeggen. Ik zal nog eens herhalen. Andere woorden, zelfde boodschap. Let op! Je dient hoofd en bijzaken te onderscheiden. Goed, heel simpel: tijd en geld. (Ik laat andere onderdelen bewust achterwege) Waar spendeer je tijd aan? Schrijf eens een dag (of week als je echt ambitieus bent) op per uur wat je hebt gedaan. Spendeer je tijd aan onderdelen die niks opleveren? Raar. Spendeer je geld aan dingen die je toch niet gebruikt? Raar.
 13. Ha Bart, Direct en vrijblijvend contact met een expert hierover kan ook op: http://firm24.nl/ Rondom bewustzijn qua (professionele) kernvaardigheden en hoe goed jullie samen kunnen functioneren, wellicht kijken naar: https://entrepreneurscan.com/
 14. Ha ralph86, Het lijkt erop dat je vaardig bent in de oplossing maken. de titel is "Wat vinden jullie van dit idee?" vervolgens in je post: " Zit er aan het denken om een tool te maken " en het eindigt met " Wat zouden jullie hier per maand voor willen betalen (5, 10, 25, 50, meer?) " Het lijkt me dat je jouw marktonderzoek vaardigheden dient te verbeteren. Ik heb verder geen ervaring met een idee "succesvol" vermarkten, dus neem ook mijn observatie (en impliciet advies) met een korrel zout.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept