Jump to content

rh0

Senior
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  news.ycombinator.com

Company info

 • Location
  amsterdam
 • Branch
  ICT/ automatisering
 • Branch 2
  ICT/ internet
 • Branch 3
  Advies
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  een leuk automatiseringsvraagstuk hebben

Recent activities

 1. Even vragen waarom de klant dit wil?
 2. Hallo, Ik begrijp dat er ontevredenheid is. M'n enige tip zou zijn: Ga eens met wat automatiseerders praten die ervaring hebben met de termen die je gebruikt.
 3. Hoi @Macha Activewear welkom op HigherLevel! Je kan eens kijken bij https://byborre.com/
 4. Ik sta volledig achter deze reactie en tip. Bellen om kennis te maken zou m.i. een eerste stap zijn. Kan je direct je voorstel doen en horen wat de reactie is.
 5. Hoi, wat bedoel je met overstappen exact?
 6. Hallo, Wat bedoel je hier exact?
 7. Hey @JonaTE welkom op Higherlevel! Kort wat vragen: Heb je ook een idee hoe je de app gaat maken en vervolgens gaat aanbieden via iOS, Android en web? Waarom die 3 kanalen? Waarom zou iemand jouw app gaan gebruiken? Wat verzamel je zoal? Ben benieuwd!
 8. Hallo, heb je al eens een factuur gestuurd en/of betaling ontvangen voor je idee en/of je dienstverlening rondom het probleem dat je beschrijft?
 9. Hallo @hondencoach, Welkom op HigherLevel! Algemene voorwaarden zou ik wat energie, tijd en geld aan spenderen in het begin, zie ook: https://ondernemersplein.kvk.nl/algemene-voorwaarden-opstellen/ Het lijkt me de moeite waard om dit meteen goed te doen. Verder, misschien een open deur voor jezelf: Heb je al een idee waarom mensen bij jou een dienst en/of product (gaan) kopen? Succes!
 10. Ik sluit me aan bij de vorige 2 reacties.
 11. Hallo Femke, zorg voor voldoende rust. Misschien nog meer dan je nu al hebt. Dan maak je wellicht betere beslissingen. Dan inhoudelijk: Software in de vorm van een webshop is zeer complex. Dat daar een 'standaard' schil van is in de vorm van de merken die je noemt, maakt het niet eenvoudiger. Ik vind de bedragen nogal laag. Als je eerste indruk, vooral in deze tijd, een webshop is, moet die staan als een huis. Wat zou een 'update' of verandering naar ander systeem opleveren in omzet en/of in winst? Zou de omzet/winst ook nog verschillen per systeem dat je kiest? Hoevee
 12. Hallo @Oldtimer welkom op HL. Je doet het onderhoud al "af en toe" zoals je zegt, lijkt me prima start om verder op door te borduren.
 13. Meest gelezen, dient toch, uh, meeste weergaven te zijn? En dan de vraag.. Wat is een weergave?
 14. Hi @Joep Advocaat welkom op HigherLevel! Een basis forum opzetten is op zich geen kunst, net zoals een paar simpele advertenties 'aanzetten' om te polsen wat de reactie is van de markt. Vinden er gesprekken plaats? Komen de mensen terug? Lopen ze allemaal weg na de eerste keer?
 15. Hallo, Ga eens informeren wat de eventuele branche en/of beroepsvereniging adviseert aan software combinaties. Wellicht een studiegroep opzetten met anderen. Een forum met importeurs vinden kan ook. Indien mogelijk, denk ook los van e-boekhouden, dat is ook maar een van de oplossingen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept