Jump to content

retired

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Het wordt een civiele zaak en in de regel stuurt de rechter je bij de eerste zitting weer de gang op met de vraag of je er toch niet onderling uit kan komen. Dit na een aantal keren heen en weer sturen van stukken waar je dan weer schriftelijk op moet antwoorden. Zet iedereen zijn hakken in het zand dan zal er best wel een vonnis komen maar dat kan altijd 2 kanten op. samen met alle kosten (advocaat, griffie enz.) en de lange tijd die dit soort procedures vergen is het duur en ongewis. zelf 1x meegemaakt en zou het niet aanraden. Laat je boekhouder de rol als mediator op zich nemen en vooral een gesprek met jullie 2en op zijn kantoor plannen. Verder blijft mijn stokpaardje dat je aansprakelijk bent voor alle acties van jouw vennoot zolang de vof niet ontbonden is. Tot datum van ontbinding zijn jullie samen verantwoordelijk voor alle acties van de vof. Ik val in herhaling (vanuit mijn ervaringen in het verleden) maar misschien is hier op het forum een jurist die dit kan onderbouwen.
 2. Denk je nou werkelijk dat die het niet gaan merken. Cao onderhandelingen liggen al stil. En kostenstijgingen zullen gewoon in de prijs verwerkt worden. Daarnaast hebben gemeentelijke overheden hun pijn in de portemonnee al aangekondigd en de eerste voorstellen al gedaan. En met die beoogde regeling gaan ze de nu uitgegeven bedragen echt niet terughalen.
 3. Wat mij betreft helemaal geen grote bedrijven redden, dat moeten de aandeelhouders maar doen. En de staat niet als aandeelhouder optreden.
 4. Zegt dus al genoeg.
 5. Franchise is eigenlijk niets meer dan het verhuren van je eigen succesvolle concept. Daar zijn diverse bedrijven voor die je het vele werk daar omheen uit handen kunnen nemen. Is jullie bedrijf al zo succesvol om het te vermarkten via franchise?
 6. Met verbazing naar het journaal gekeken, overvolle stranden, recreatiegebieden en winkelcentra. En ondertussen worden ondernemers opgezadeld met een waslijst aan regels en beperkingen.
 7. Wat is de meerwaarde om bij jullie een laptop te huren? Zoek eens op huurkoop of financieel lease. Vergunning zou je misschien kunnen nazien bij de AFM.
 8. Geen franchisenemers van McDonald onder HL leden?
 9. En hier wat ideeën hoe wij de staat gaan terugbetalen.
 10. ik ben voor, alleen dat thuiswerken in mijn branche levert wel resultaat op maar geen knaken.
 11. Het kwartje is nog niet gevallen 😂
 12. Zoon heeft aanvraag Tozo gedaan. Is inkomen ondersteuning.
 13. Natuurlijk kan dat. Het geld wordt zonder restricties waar je het voor gebruikt op je rekening gestort. En als zoonlief prive door ouders onderhouden wordt kan hij er gewoon zakelijke facturen mee betalen.
 14. Maar weer on-topic : "Waar willen we met Nederland naar toe ná Corona?" Het is nu wel duidelijk dat het in de toekomst anders moet, Meer aandacht en regelgeving voor milieu en hygiëne. die afvalberg eens verminderen en meer duurzame spullen kopen. Dat is nog een hele klus, het speelgoed wat we net voor de kleinkinderen gekocht hebben komt rechtstreeks uit China, heeft de mooiste kleurtjes en is met 2 weken wel gesloopt en rijp voor de vuilnisbak. Normaal zijn we kritischer op wat we kopen maar de winkel met milieuvriendelijk en educatie speelgoed is nog gesloten. En ondernemers zullen zich moeten afvragen hoe ze zich beter op dit soort calamiteiten kunnen voorbereiden. Is de volgende ramp geen pandemie dan is het misschien weer een natuurramp, milieuramp of gewoon oorlog.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept