• 0

[Sitecheck] Verbeteren website babyartikelen en -cadeau's

Hallo,

 

Ik ben een paar weken met mijn nieuwe website bezig geweest en heb ik de site vanaf vandaag aan gezet.

Ik wou vragen of er misschien wat mensen hier suggesties hebben van dingen die ik beter kan doen of misschien dat iemand fouten ziet die erop staan die ik nog moet aanpassen.

 

De site is:

 

www.baby-cadeau-pakket.nl

 

Alvast bedankt.

www.baby-cadeau-pakket.nl

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

18 antwoorden op deze vraag

  • 1

Ik heb er even naar gekeken.... maar volgens mij kan er nog wel wat verbeterd worden.

 

Ik hoop dat je wat met de feedback kan.

 

Linkermenu

Voor mij is het menu aan de linkerzijde verwarrend en overbodig. Waarom is het hoofdmenu bovenin niet genoeg?

Alles onder startpagina komt terug in het hoofdmenu: dus dat is niet nodig

Alles onder Babyinformatie kan je sowieso beter verwijderen. Even een willekeurige quote van 1 van die pagina's:

Hij erkent vertrouwde gezichten en zal coo of op één of andere manier antwoorden wanneer hij ziet/mom en papa hoort. Hijzou zijn wapens naar signaal kunnen verplaatsen, "me oprapen." Hij probeert om geluiden te imiteren, liefdes die worden gesproken aan, en brengt tijd door bekijkend voorwerpen hij houdt. Het nemen van baby rond in stroller is een prachtige manier voorhem te socialiseren.

Ik snap er niets van en krijg niet meer vertrouwen in je shop op deze manier.

 

En alles onder "Sitemap" kan je in de footer kwijt (linkje naar de sitemap)

Dan kan je de linker kolom voor zoeken, ideal logo en aanbiedingen ofso gebruiken.

 

Navigatiepad

Waarom is je navigatie-pad in het engels? Als ik naar een categorie in je winkel ga is het tweede item na home "SITEMAP WINKEL" dat is raar want dat pad heb ik niet gevolgd. ik heb nog niets met een sitemap gedaan in ieder geval.

De enige twee links in het navigatiepad die werken zijn "Home" en "Sitemap Winkel" alles wat daarachter komt resulteerd in een foutmelding.

 

Structuur van je site

De structuur in je site ontbreekt:

Als ik op het hoofdmenu-item "kraamkado pakketten" klik kom ik op dezelfde pagina uit als dat ik op het hoofdmenu-item "Baby textiel" klik. Maar dat is niet zo als ik op b.v. "Folie ballonnen" klik. (Het navigatie pad zegt dan dat ik op home ben) Als ik dan in het linker-menu op "Kraamkado pakketten" klik kom ik weer op een andere pagina uit.

 

Zoekfunctie

De zoekfunctie is vaag. Ik zoek op 'pakket' en het eerste resultaat is dit .

 

Html/Css

In Internet Explorer 6 valt het linkermenu helemaal naar beneden tot onder de content.

In IE6 en Firefox3 is de ronde hoek linksonderin niet rond (de ronde hoek staat te hoog)

Als je rechtsonderin over het linkje "Contact" heen gaat dan wordt de achtergrond wit en is de tekst niet meer leesbaar

Als je naar deze pagina gaat zou het heel veel duidelijker zijn als het hoofdmenu-item "Kraamkado pakketten" een ander kleurtje zou krijgen zodat je weet dat je in dat menu zit.

De linkjes in de lopende tekst zijn rood. Echter de rode tekst in je linker-menu en de rode "You are here" tekst is niet klikbaar. Misschien de linkjes in je teksten ook nog onderstrepen om het verschil duidelijker te maken?

Als ik over de link "Stel een vraag over dit product" ga met mijn muis dan wordt de achtergrond rood... net als de tekst.

 

Overig

Als je naar een willekeurige pagina in je winkel gaat dan staat er altijd een dubbele titel. B.v. op Folie balonnen. Als eerste staat er "Folie balonnen" en direct daarna in een groter font "Folie ballonnen pagina". Het is trouwens goed dat het er minimaal 1 keer zo staat.... maar 1 keer is ook wel genoeg. :)

Je contact pagina is onduidelijk. De pagina waar je contact formulier op staat is veel duidelijker. Ik zou de link in je footer en het hoofdmenu-item "Contact en vragen" direct naar het formulier laten linken. (Waarom staat er trouwens een streepje boven contact in de footer? Bij een link staat het streepje er normaal gesproken onder...)

Er staan best wel veel producten in je winkel zonder afbeelding. Ikzelf zou nooit en trappelzak kopen zonder dat ik weet hoe hij eruit ziet.....

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Heel erg bedankt .

 

De producten inderdaad waar geen foto's van zijn moeten nog gemaakt worden maar ik wil hem alvast online gooien omdat ik dan ondertussen eraan kan werken en steeds meer foto's toevoegen.

 

Verder heb ik heel veel aan je info dus bedankt en sommige dingen ga ik zeker veranderen.

 

Het probleem dat de site metr sommige browsers minder goed is kan ik nu even niks aandoen. Heb de site gemaakt in joomla en joomla en I.E6 geven nog wel is problemen

 

 

mvg,

 

 

remco

www.baby-cadeau-pakket.nl

Link naar reactie
  • 0

Er staat een bepaalde spelfout meerdere keren in de tekst en zelfs in de titel. In het Nederlands schrijven we samenstellingen aaneen. De juiste spelling is daarom kraamcadeaupakket, babycadeau, babytextiel, folieballon, productdetails, babytextiel, informatiepagina, babyshowercadeau, trappelzakfunnies, babyverzorging, beveiligingsverklaring, contactformulier, babyinfomatiepagina's etc. zonder spaties erin.

 

Sommige mensen vinden dat irrelevant geneuzel, maar ik vind zulke spelfouten onprofessioneel overkomen en hol altijd hard weg bij spelfoutrijke webwinkels. Goed beschouwd bestaat een webwinkel alleen uit tekst met een paar foto's, en als de winkelier die al niet professioneel wil verzorgen dan zal het met de rest ook wel niet veel soeps zijn, denk ik dan.

 

Het afwisselen van 'cadeau' en 'kado' doet zoekmachinemotieven vermoeden, maar dat zou ik niet zo opzichtig lelijk doen.

 

Ik kon zo 1-2-3 wettelijk verplichte gegevens als de bedrijfsnaam en KvK-nummer niet vinden.

 

Inhoudelijk zou ik de informatie wat uitbreiden en leuker aankleden. Het is allemaal nogal kortaf, summier en klein. De technische functies en kreten van de shopsoftware eisen zo'n beetje meer aandacht op dan de inhoudelijke presentatie van de producten.

Link naar reactie
  • 0

Hoi,

 

ik zou de foto's op de homepage geen zwarte rand geven. Vind ik een beetje 'triest' staan, past helemaal niet bij het thema van je site. En mischien de hoeken afronden, staat wat mooier (vind ik dan). En het lettertype van de titel vind ik niet mooi. Ben geen typo-deskundige maar naar mijn mening mag die wat 'speelser', is nu wat stijfjes.

 

Succes met je shop!

Link naar reactie
  • 0

Nee kennelijk niet maar ik ga maar is kijken wat die wergeving is.

 

Hmm.. Waarom heb je dit nog niet gedaan? Anyway

 

- Je hebt een contacforumlier? Zou ik contact formulier van maken.

 

-Cadeau en Kado naast elkaar kan natuurlijk echt niet! Heeft vast met Google vindbaarheid te maken maar staat niet zo naast elkaar.

 

-In je diversen onder babytextiel staan geen producten. Ik zou het uitzetten als er niets instaat.

 

- Kopje "contact" rechtsonder staan andere adresgegevens e.d. maar hetzelfde tel. nummer. Hier staat ook je naam bij. Ik weet niet of dit de bedoeling is?

 

Zou je niet wachten met het plaatsen van artikelen zonder foto. Mensen kopen het nu toch niet en het staat niet zo chic.

 

Verder Good luck!

Voor hoger opgeleid commercieel personeel neem contact op via

www.profilerecruitment.nl

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het persoonlijk echt lelijk om foto's met zo'n trieste achtergrond te fotograferen. Fotografeer ze met voldoende (wit) licht, en bewerk ze daarna in een programma zoals photoshop. Bijvoorbeeld helemaal uitknippen, zodat ze echt vrijstaand zijn, of bewerk ze dusdanig dat de achtergrond in ieder geval wit is. Nu zijn ze gefotografeerd met een bank (??) als achtergrond, of een handdoek? In ieder geval vind ik dit onprofessionele foto's, en alleen daardoor zou ik al niet kopen in deze webwinkel.

 

Verder straalt je site weinig uit, er is gewoonweg geen 'gezicht' of 'styling', en vind ik het assortiment niet al te groot, al kan dat laatste natuurlijk ook komen doordat je nog maar pas gaat beginnen. Laat eens iemand kijken naar de vormgeving die er gevoel voor heeft. Plaatjes en een vrolijk logo zijn onmisbaar.

 

En een webwinkel live zetten zonder dat je de wetgeving kent? Ai... ik wordt een beetje verdrietig... het doet me (maar vergeef me als ik het mis heb) denken aan de veelgehoorde uitspraak van de laatste tijd: Elke gek kan een webwinkel starten.

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het persoonlijk echt lelijk om foto's met zo'n trieste achtergrond te fotograferen. Fotografeer ze met voldoende (wit) licht, en bewerk ze daarna in een programma zoals photoshop.

 

of http://www.mafoma.nl/?page=shop/flypage&product_id=116&

geverifieerd-adres.nl Laat maar zien wie je bent met logo & online certificaat Dat ben ik En ook een keurmerk oplossing voor je Belgische webshop geverifieerd-adres.be
Link naar reactie
  • 0

Als je links in het menu aan het klikken bent op bijv. kraamkado paketten en babytextiel, blijft het kopje daarboven (startpagina) roodgedrukt zodat het lijkt of nog steeds op de startpagina zit.

Je kunt het eventueel allemaal dezelfde kleur geven of het ´rode balkje´ steeds laten verspringen naar het onderwerp waarop je geklikt hebt.

 

Je moet de lat hoog genoeg leggen om eronder door te kunnen."

Link naar reactie
  • 0

Ik zou de grafische banner met de naam van je bedrijf gelijk maken aan het werkelijke webadres,

dus baby-cadeau-pakket.nl inclusief streepjes. Je maakt jezelf daarmee makkelijker 'vindbaar'

niet zozeer door google, maar wel door mensen die 'ooit eens' je site gezien hebben,

en op het moment dat ze een baby cadeau pakket willen kopen direct de juite naam typen.

 

Met een van de eerdere posts ben ik het eens dat de vormgeving van die banner nog wel wat beter kan,

maar voor de site complimenten so far, goed begin...

 

Nu doorpakken: start met guerilla marketing: kleine lieve flyers in de buurt van geboortecentra etc. met je webadres.

Probeer ook eens 'grote bedrijven' aan te schrijven: (directie) secretaresses zullen vast eens met het probleem zitten

'wat nu weer te kopen voor die werknemer met een nieuwe spruit, speel in op gemak en service.

dpid.nl | onderscheidend ontwerp
tagtika.com | onze tool & methode om snel en doelgericht kernwaarden te bepalen

Link naar reactie
  • 0

In IE 6.0 krijg ook ik het menu aan de linkerkant pas onderaan de pagina. Een aanzienlijk percentage gebruikt nog steeds IE 6. De tekst onder het logo bovenin is moeilijk te lezen. Ook zou ik de site van een paar vrolijke elementen voorzien. Het komt mij wat te zakelijk over. Je kan ook eens kijken om de menukeuzes anders (b.v. alfabetisch) te doen.

 

Qua SEO is het raadzaam om de titels aan te passen en je HTML-pagina's te renamen. "Bekijk-alle-producten" heeft geen meerwaarde en variatie in de titels, aansluitend op de inhoud, zou de vindbaarheid van je website vergroten.

 

 

Zoektermen.nl, betaalbare webmarketing

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 203 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.