Ga naar inhoud

Marc Schepper

Super Senior
 • Aantal berichten

  199
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Marc Schepper

 1. Profile Recruitment bestaat nu nog wel. Ik ben bezig om de contracten onder te brengen bij andere partijen., waar ik de laatste 2 jaar vaker mee heb samengewerkt. Als iemand het hele bedrijf wil overnemen is dat natuurlijk ook prima, maar daar is het niet echt de goede tijd voor. Als jullie iemand weten die een WS bureau wil beginnen , laat het vooral horen. Ik kan zo de hele boel overdragen en deze persoon kan zo beginnen. Verder bedankt voor jullie positieve reacties. Ik sta er zelf 100 % achter en heb hierdoor ook geen spijt van mijn beslissing. Wat iemand eerder al zei, het is geen externe reden dat ik ga stoppen, dus ik ga met een goed gevoel aan de nieuwe klus beginnen. Prettig weekend!
 2. Beste HL members, Ik ga stoppen met mijn bedrijf. Sinds 2007 heb ik 2 Werving & Selectie bureaus gehad en ik moet eerlijk zeggen, het is zeer goed gegaan. Ik ga dus niet stoppen vanwege "de crisis" want hier heb ik absoluut geen last van gehad op financieel gebied. Ik vind het ondernemerschap in de Werving en Selectie gewoon niet leuk genoeg. Ik heb op mijn homepage een zin staan waar ik heilig in geloof: The biggest mistake people make in life is not trying to make a living at doing what they most enjoy. Malcolm S. Forbes Ik ben een echte sales man en het is simpelweg niet uitdagend en interessant genoeg voor mij om 1 mischien 2 x per maand een succes(je ) te hebben. Dus vandaar besloten om ermee te stoppen en weer terug de sales in te gaan. Vanaf maandag ben ik weer in loondienst en ben ik een International sales manager in de Juwelen branche. Ik moet zeggen dat ik een hoop geleerd heb als ondernemer en zeg ook niet dat ik geen ondernemer meer ga worden, maar iig niet meer in de Werving en Selectie, want daar ligt niet mijn passie. Ik wens een ieder veel succes en goede zaken toe! Met vriendelijke groet, Marc Serrurier Schepper Ex ondernemer ;)
 3. Nieuwste gadget! wat een enorm scherm :-) http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=nl&l=nl&s=dhs&cs=nldhs1&sku=147256&dgc=AF&cid=5212&lid=122756
 4. Ik heb een aantal klanten die in deze software handelen. Als je wil weten welke bedrijven moet je maar even een mail sturen
 5. Nou ja ok , Het topic is niet bedoeld om het nut van een WS bureau te bespreken, dus dat ga ik ook niet doen. Ik zal je op de volgende meeting wel overtuigen van het nut ;D @ Ed, het eigen geld snap ik , maar je eigen tijd is toch nog veel waardevoller, je kan de tijd die je erin moet steken om iemand te vinden toch gebruiken om geld te verdienen voor je zaak. Laat ik even voor de duidelijkheid melden dat ik het hier niet over 1-5 medewerkers bedrijven heb maar over 10-50 medewerkers.
 6. @ Yannick Ja daar zeg je iets raars ;) btw wie gaat die mbo-er aannemen ;) Waarom denk je dat er W&S bureaus zijn? Waarom gebruiken MKB + tot multinational ze wel? Vinden zij het leuk om extra geld uit te geven of is er wellicht toch een reden dat ze dit uitbesteden. Als het zo makkelijk was, dan waren die W&S bureaus toch helemaal niet nodig? Je moet in 2 a 3 uur erachter zien te komen dat dit de juiste man/vrouw is voor deze positie, daar heb je wel bepaalde skills voor nodig. Hoevaak zie je nog dat de nieuwe man/vrouw toch niet helemaal de juiste is. Of dat er toch iets anders nog speelde of hij/zij toch niet helemaal eerlijk is geweest. Gewoon 2 mbo-ers aannemen en succes ermee gaat denk ik nog veel meer geld kosten, maar hey als het werkt prima toch !
 7. Uiteraard zit er verschil in de dienst. Het verschil en het plan ga ik hier nog niet uitleggen, want ik wil niet dat anderen met dit idee aan de slag gaan. Het komt er op neer dat je een gesproken, gecontroleerde en gekwalificeerde kandidaat via een gespecialiseerd bureau krijgt voor een beduidend lager tarief dan de standaard fee's die op dit moment gangbaar zijn. Hoe precies kan ik nog even niet uitleggen.
 8. Mijn bedrijf richt zich vooral op grote bedrijven die gewend zijn aan het werken met W&S bureaus. Wij leveren goed, gekwalificeerd personeel voor een vast percentage van het bruto jaarsalaris. Dit komt vaak neer op een bedrag tussen de € 8.000 - € 13.000 euro per plaatsing. Dit is natuurlijk een groot bedrag, maar een WS traject zelf opzetten kost ook veel geld en wordt meestal niet door een gespecialiseerd persoon gedaan ( lees HR of lijn manager. Dit geldt niet voor elk bedrijf ) Nu zijn dit soort bedragen vaak onbegrijpelijk en onbetaalbaar voor het MKB en hierdoor wordt iig door ons een grote markt niet bediend omdat ze het simpelweg niet willen betalen. Nu mijn vraag: Zouden jullie MKB-ers wel bereid zijn om bijvoorbeeld met een fixed Fee van € 5000 een WS bureau te gebruiken. ( No cure no Pay, garantie van 1 maand ) Voordeel voor bedrijf: Tijdsbesparing voor desbetreffende persoon die deze taak normaal erbij doet. Gebruik kunnen maken van de grote gespecialiseerde database die een WS heeft. Snel ingevulde vacature, dus sneller weer meer geld verdienen. Voordeel voor ons: Grote vijver van nieuwe klanten en 2 x 5000 maakt ook 10.000 ;) Graag hoor ik jullie mening. Gr Marc
 9. 4 pagina's geleuter doorgenomen en geen enkele vraag is beantwoord. Lijkt wel een chatbox hier ;) Hup zaken doen jullie, er is een crisis te bestrijden!!
 10. Ben ik niet met je eens. Er staat duidelijk dat het om een proefperiode gaat en dat we na 2 maanden gaan evalueren of het interessant genoeg voor ons is. Die evaluatie is niet geweest. Niet van mijn kant en niet van hun kant. Dus ja ik had kunnen bellen na die 2 maanden met kom we gaan evalueren en dan zeggen nee het is niets voor ons, maar dit is toch geen kwestie van "hey hij heeft niet gebeld dus dan moet je maar betalen. Volgens mij moet dat ook voor een deel van hun komen.
 11. Ruben ondernemers moeten ook slapen om 03:00 uur 's morgens ! Wat doe je daar nog ga naar bed ;D je zit tussen de nacht internetters
 12. Het contract in eerste instantie was voor een jaar met een proefperiode van 2 maanden. Na die 2 maanden hebben we geevalueerd en was het niet goed. Toen hebben we een 2e periode afgesproken van 2 maanden en die hebben we niet meer geevalueerd. Het contract wat ik heb getekend was wel voor een jaar , maar daar zaten wel voorwaarden aanvast waar niet aan is voldaan. De verlenging zal wel zo'n stilzwijgend verlenging verhaal zijn.
 13. Onze kritiek hebben ze gedeeltelijk verwerkt, maar niet zo dat het nu fantastisch is. We hebben geen gebruik meer gemaakt van deze dienst na de proefperiode en de afspraak staat op mail ( die heb ik nog )
 14. Vorig jaar mei heb ik onder een andere BV dan nu een contract afgesloten voor een internet dienst. In dit contract staat dat er na de proefperiode van 2 maanden wordt geevalueerd over wat wij ervan vinden. Ik vond het niet goed werken en na mijn feedback hebben ze een aantal dingen aangepast en hebben wij met de operations directeur opnieuw een proefperiode van 2 maanden afgesproken. Nu is deze proefperiode in december 2008 afgelopen en hebben wij geen contact meer gehad sindsdien. Ik krijg nu van het bedrijf een factuur voor het hele jaar dienst + een verlenging van het contract met een jaar :-) In hoeverre heb ik gelijk dat ik zeg dat een proefperiode ( staat duidelijk vermeld ) niet zomaar een contract van een jaar kan worden. Ik heb wel getekend voor een jaar maar met duidelijk vermeld dat er eerst geevalueerd zou worden. Ik ga ze niet betalen, want ik gebruik het programma niet, vind het niet goed werken en heb geen evaluatie gehad. In hoeverre heb ik gelijk? Ps gaat om € 2300 euro dus vind het wel de moeite waard! Gr Marc
 15. Hans, ik lust er wel een! Kom maar op met je frika(n) burgerschijfstickstaafbal. Alles is lekker met mayo. Iets voor op de HL BBQ ??
 16. Heeft al deze prachtige exposure je ook al wat opgeleverd qua business?
 17. Vertel eerst eens iets over jezelf als ondernemer. Wat doe je, hoe lang doe je dat, waarom etc. Gr Marc
 18. ja dat wel. Als je zelf lid bent kan je in members kijken wie er lid is en dan vervolgens connecten. Als je geen meber bent kan je ook niet kijken wie er wel lid is.
 19. Ik ben pas sinds maart toegelaten tot ASW. Het is een netwerk voor mensen op hoog zakelijk niveau. Je kan denken aan CEO's CFO's COO e.d. Tevens vind je veel eigenaren van grote en kleine bedrijven. Het is zeer internationaal georienteerd in totaal zitten er maar 6200 nederlanders bij Je mag niet iemand connecten die je niet kent en als je 3 x word geweigerd word je verwijderd van het netwerk. Tevens kan maar 8 % van het netwerk mensen uitnodigen ( ik dus niet ) Dit behoud de exclusiviteit wel op orde. Voor mij heeft het vanaf maart al 2 erg goede contacten opgedaan die mij en ik hun goed hebben geholpen. Dit netwerk bestaat veel uit decision makers en is daardoor voor mij wel van toegevoegde waarde. Het is verder wel erg op het topsegment gericht, je kan bijvoorbeeld je jacht verkopen, je ferrari of je appartement verhuren in miami e.d. Dat is leuk voor de toekomst ;)
 20. Hoe kan je nou niets vinden op het internet ??? http://lmgtfy.com/?q=inkomensverzekeringen+voor+ondernemers
 21. Beste HL Members, Wie van jullie is ook member van A small World? Ik wil graag mijn netwerk uitbreiden. Ik hoor het graag. Gr Marc Serrurier Schepper
 22. Vandaag Prefered supplier geworden van een multi national ! yes!
 23. hyves is prima forum voor dat soort dingen ;) voor je het weet zitten we foto's van de HL camping te bekijken.
 24. Ik ben hier morgen om wat klanten te bezoeken, Zijn er nog HL members aanwezig om even de hand te schudden?? Gr Marc
 25. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...