Mijn vriendin en ik hebben de mogelijkheid een klein restaurant te exploiteren. Er is een eigenaar van een volledig ingericht restaurant die ons heeft gevraagd het te gaan runnen. Ik ben een gediplomeerd kok en mijn vriendin zal alle front of house taken op zich nemen. De eigenaar van het pand zal geen arbeid verrichten. Verder zal er zo goed als geen personeel werken. Het restaurant bevindt zich in het buitenland.
De eigenaar/wij willen het liefst een omzet-gerelateerd inkomen er uit halen en niet een vast maandloon.
Mijn vraag is: Hoe kom je tot een goede verdeelsleutel van de winst tussen ons en de eigenaar?
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
santacruz
santacruz
Hallo,
Mijn vriendin en ik hebben de mogelijkheid een klein restaurant te exploiteren. Er is een eigenaar van een volledig ingericht restaurant die ons heeft gevraagd het te gaan runnen. Ik ben een gediplomeerd kok en mijn vriendin zal alle front of house taken op zich nemen. De eigenaar van het pand zal geen arbeid verrichten. Verder zal er zo goed als geen personeel werken. Het restaurant bevindt zich in het buitenland.
De eigenaar/wij willen het liefst een omzet-gerelateerd inkomen er uit halen en niet een vast maandloon.
Mijn vraag is: Hoe kom je tot een goede verdeelsleutel van de winst tussen ons en de eigenaar?
Alvast bedankt,
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/42534-winstaandeel-verdeelsleutel-berekenen-restaurant/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
11 antwoorden op deze vraag