Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
KH1280
KH1280
Ik ben van plan om (na de coronatijden) een horeca onderneming te starten.
Zoals bij veel bedrijven komt daar heel wat bij kijken.
Het probleem waar ik mee zit is dat ik niet goed weet in welke volgorde ik de zaken aan moet pakken.
Voornamelijk het volgende loop ik op vast:
Vergunningen, huurpand, financiering.
In welke volgorde kan ik deze zaken het best regelen? Als ik geen vergunningen kan verkrijgen heb ik ook niks aan de financiering,
en als ik geen financiering kan krijgen heeft het geen zin om een pand en vergunningen te hebben.
Mijn drievoudige vraag:
Hebben jullie hier ervaring mee; zijn er dingen waar ik waarschijnlijk niet aan heb gedacht; en hoe zouden jullie dit aanpakken?
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/65638-stappenplan-start-horeca-onderneming/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
5 antwoorden op deze vraag