Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/19 in all areas

  1. 1 point
    Dat zijn voor mij typisch strippenkaartklanten. Die kopen hun facilitaire dienstverlening dan voortaan maar beter vooraf in. Groet, Highio
  2. 1 point
    Het roept wel een paar vragen op. Als een niet bestaand probleem een probleem blijkt te zijn, wat voor ‘problemen’ kan je dan straks nog meer verwachten? Is de contactpersoon een bureaucratische leidinggevende of slechts een hulpje dat graag z’n (on)kunde wil laten zien? Is het niet mogelijk om een ander persoon aan de telefoon te krijgen? Wil je met een dergelijk ‘platform’ wel zaken doen? Als de lust tot zakendoen met dit platform nog niet - als ware het de Deepwater Horizon - is gezonken, dat betaal je toch gewoon voor die brief van de bank? Toegegeven het zou niet nodig moeten zijn, maar bureaucratische onkunde kost nu eenmaal tijd en daarmee ook geld.
  3. 1 point
    Volgens mij wordt er bij een master (deeltijd of niet, relevant of niet) altijd vanuit gegaan dat het gaat om een 'algemene' opleiding. Deze is uitsluitend privé af te trekken. * Opleiding voor hobby --> niet aftrekbaar * Opleiding voor beroep --> privé aftrekbaar * Opleiding voor bedrijf --> zakelijk aftrekbaar Als een opleiding in principe voor een (toekomstig) beroep is, is het per definitie niet een opleiding voor je bedrijf (ook al kun je dat wel zo voelen). Het lijkt me dan ook dat je de studiekosten in eerste instantie goed had verwerkt in je aangifte. Het moet dan wel zo zijn dat je géén recht had op studiefinanciering. Vervolgens kun je alleen alle kosten boven de drempel van 250 euro aftrekken en vervolgens alleen voor zover het niet boven de 15.000 euro uitkomt (en je die kosten ook daadwerkelijk hebt betaald in dat jaar).
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept