Jump to content

Roozeboos

Super Senior
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Heereweg 433E, lisse, 2161DB, Netherlands
 • Company or organization name
  Viax
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Bji de dragons den zitten er ook maar een viertal investeerders, die er dan ook maar net affiniteit mee moeten hebben. Is dat niet het geval zullen ze in de meeste gevallen ook niet investeren. Dat zie je gebeuren. Vinden ze iest leuk dan zitten ze meeen rechtop. Dus je moet ook de juiste investeerder weten te vinden. Maar wel mooi inderdaad, dat hij er zelf in geloofde en nog succesvol was ook. Er zullen er ook genoeg zijn die niet zoveel succes hebben gehad! En waar de dragons dus wel gelijk hadden..
 2. Zeilen. Heerlijk, om te ontspannen op het water. normaal op de kagerplassen. En over 45 nachtjes weer een behoorlijke zeiltrip van scheveningen naar Cork. joepie!
 3. ik ben er ook , en maak de dag ook vol, want het is ook geen zeilweer... :(
 4. nee ben je mal, het is je goed recht natuurlijk! Ik heb gisteren toch nog weer even gekeken, en ook hem gezien, kwam op mij wel goed over. zowel de pitch als de man. en er is m.i. best wel goed aan te verdienen. Maar daarna konden ze me wegdragen hoor..... bij de pitch van het kaftpapier. Jan Pieter Melchior haakte af. Reden , let op: hij had moeite met de verschillende formaten! ;D ;D ;D. en hij was zo te zien nog serieus ook. ik ga een programma beginnen denk ik: "so you wanna be an invester?"
 5. nou, leuk voor je bekende, als je zo een reactie al meteen op het HL forum zet.... maak je vrienden mee :-\
 6. exact, dat is m.i. de spijker op z'n kop! En lig het dan aan de ondernemer of aan de VC.... :-\
 7. maar wat is het dan het verschil tussen de VC in amerika en hier?
 8. dus we hebben geen competente VC's in nederland....
 9. Voor de ondernemers onder ons die willen leren hoe ook kan, vanavond op de BBC 22.00 uur : Hustle. :-\
 10. ik ben afgehaakt, gisteren ajax nac zitten kijken. :-\
 11. ik weet niet waar ik het gelezen heb, wellicht ook hier. In ieder geval al weer een tijdje geleden. Het nadeel van een rfid implantaat is dat een terrorist het nummer kan gebruiken om een bom te laten ontploffen wanneer diegene bijvoorbeeld langs een lantaarnpaal loopt. een gepersonaliseerde bom dus....
 12. (ik kan het niet laten) De schuurmachine heeft zeker een investeerder verdiend. Er zullen veel meer mensen kijken dan meedoen aan dragons den. een aantal van die kijkers hebben ook een goed idee, en worden door het 'gedrag' van de investeerders absoluut gedemotiveerd. Want: dan staat er eentje met een goed verhaal en produkt en wordt er toch niet geinvesteerd. Is het niet een idee om een heel leger aan dragons achter de hand te hebben ,die gewisseld worden per pitch, zodat een investeerder die geinteresseerd is in de bouw op de stoel wordt gezet om de schuurmachine te beoordelen. Volgens mij krijg je een veel beter beeld van he produkt. Je kan ook niet van een dragon verwachten dat ie alles kan beoordelen. De huidige investeerders gaan alleen rechtop zitten wanneer het een internet applicatie betreft.
 13. hahaha, ja bedankt. Ik had natuurlijk ook op een 50 voeter op zee kunnen varen. Want kan ook goed uitpakken. ! Volgens mij moet je als investeerder altijd een of twee van die projecten doen waar je met grote kans niets aan verdient, maar als het wel goed uitpakt je er flink beter van wordt... Toch denk ik dat Tjistedat niet perse octrooi moet hebben. Hij kan ook zorgen dat hij er een goed produkt van maakt en die een aantal jaren verkopen. Laat een ander het dan maar namaken. je hebt dan al flink wat marktaandeel. (Hoeveel leveranciers van broodroosters zijn er wel niet? oke andere markt, maar toch)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept