SE2012

Junior
  • Aantal berichten

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SE2012

  1. Als je de enquêtes met dezelfde, commerciële intenties verstuurt, zoals je die in je openingspost hebt weergegeven, is dat evengoed spam, je wilt het alleen anders inkleden. Heb je zelf de betreffende sites gevonden en geraadpleegd over dit vraagstuk? Het beste is - na raadpleging bel-me-niet register - bellen met de juiste contactpersoon in een bedrijf en dan vragen of je iets mag toesturen. Volgens mij verwar je mij met de TS ;).
  2. Hoe zit het trouwens met enquêtes? Want deze zijn niet commercieel, ideeel etcetera van aard? Want ik krijg zeker per week een enquête aanvraag. Mag dit wel zomaar?
  3. Beste Hector, Ik kan mij enigszins voorstellen wat je doormaakt, heb namelijk ook in zo'n soort situatie gezeten. Ik weet niet waar je woont (PM maar als je wilt), dan wil ik je graag uitnodigen om een keer een koffie te doen en lekker te sparren over dingen die je dwars zitten en dingen die mij hadden geholpen. Misschien heb je er wat aan. En wellicht komt er wat concreets en praktisch uit. Succes in ieder geval en met tijd slijt alles (dooddoener, i know). Ik ben per PM bereikbaar indien je dat wenst.
  4. Beste Dennis, Allereerst wil ik zeggen dat de websites er netjes uitzien. In beginsel zou ik het klant voor klant benaderen. Zorg dat het proces zo soepel mogelijk verloopt en behandel je klanten 'overdreven' goed. Vooral in het beginstadium moet je je klanten zeer goed behandelen, op die manier maak je van je klanten zogeheten 'ambassadeurs'. Reageer bovennatuurlijk snel en accuraat, als er een verzoek om 01.00 binnenkomt, dan heb jij het al om 02.30 gedaan. Zulke dingen zorgen ervoor dat ze gaan praten over dat Dennis B.V. staat voor kwaliteit en dat hun vrienden echt naar Dennis B.V. moeten gaan! We zijn nu 5 weken verder, is je website al af? ;)
  5. Wouter heeft gelijk. Er was een casus met een fanclub website. Er werd geëist dat de naam werd overgeheveld naar de 'rechthebbende'. Maar de registrar had hem ter goede trouw geregistreerd en had geen commerciële bedoelingen, waardoor hij een stuk sterker stond. Exploiteerde hij de naam wel commercieel dan zou hij hem wel moeten afstaan. Nu ik dit typ, zie ik dat er geen directe link is tot je vraag. Mijn excuus, maar algemene kennis +1 dan maar. Je hoeft mijn inziens niet bang te zijn dat iemand achteraf het domeinnaam komt claimen. Er is niemand die hedendaags de naam gebruikt, dus je bent sowieso 'ter goede trouw' bezig.
  6. Beste Rick, Met werkkleding zal het geheel er beter uitkomen. Je website ziet er strak en zakelijk uit, nu nog de zakelijke kledij ;) . Wat mij betreft zou je nu ook een hele blije klant kunnen zijn die een onderdeel van een boiler geleverd heeft gekregen, haha. Goede kleur gekozen trouwens voor je werkkleding. Ziet er goed uit.
  7. Beste, Op de website http://www.ispgids.com/ heb je een overzicht van hostingbedrijven en waarderingen. Persoonlijk heb ik goede ervaringen met Antagonist, niet te duur en een goede helpdesk. Ik zou niet standaard voor de goedkoopste gaan, maar kijk ook naar ervaringen, want hier zit je winst in. Succes! ;)
  8. Beste, De manier om anno 2012 aan de investeerder te komen? Wie weet, dan moet je het inderdaad 200% goed doen zoals bovenstaand wordt geopperd. Ik zal proberen een aantal hopelijk bruikbare tips te geven (zal enigszins een overlap hebben met bovenstaande posts): 1. Druk visitekaartjes met enkel een URL en inlogcode. Op netwerkbijeenkomsten filter je mogelijke investeerders eruit. En geef je selectief deze kaartjes weg. Trigger de nieuwsgierigheid en het feit dat je geen dertien-in-een-dozijn ondernemer bent en dingen 3.0 aanpakt. 2. Persoonlijk zou ik er geen 'statische' website van maken, maar zou ik een interactie creëren met de investeerder. Maak een pakkend filmpje en verwerk daarin de userexperience die jouw toekomstige klanten ook zullen ervaren. Neem je investeerder mee in je avontuur. 3. Heb je al een potentiële vermogende investeerders op het oog? Gooi er een google-adwords compagne tegenaan. Het klinkt raar, maar door bijvoorbeeld twee weken te adverteren met: 'Meneer Huppeldepup, weer uzelf aan het googlen? U bent innovatief, ondernemend (insert: veren in reet) wij ook! Neem een kijkje op onze website en ga met ons het avontuur aan! Punt 3 klinkt absurd, maar ik heb meerdere mensen op dezelfde manier een baan zien te bemachtigen. Succes! ;)
  9. Beste Hilda, Allereerst zou ik een lijst samenstellen met potentiële leveranciers, en de daarbij behorende productcatalogussen. Dan heb je een duidelijk overzicht van prijzen (en mogelijke winstmarges). Als een leverancier om een of ander niet geïnteresseerd is, dan zou ik deze gewoon links laten liggen. De samenwerking met de leverancier is geen onbelangrijk punt. Daarnaast is het handig om meerdere leveranciers te hebben, al dan niet als back-up (eigen ervaring). Zoals je overkomt, ben je aardig zeker van je zaak dat je een eigen webshop wilt starten. Als je de bedrijfsnaam al weet en duidelijk hebt in welke segment je werkzaam wilt zijn, dan zie ik geen belemmering om je te wagen aan een kvk-inschrijving. Succes! ;)
  10. Vrienden, De toekomstige huurder uit China van een pand in mijn beheer vroeg mij het volgende: De volgende situatie doet zich hedendaags voor: Pand staande in Den Haag wordt verhuurt aan een klant afkomstig uit China. Deze wilt graag in dit pand een B.V. oprichten, en dit pand moet fungeren als hoofdkantoor voor de Europese markt. Is het mogelijk om in Nederland een B.V. op te richten (en EUR 18.000,00) te storen zonder dat de statutionaire bestuurders woonachtig zijn in Nederland? Wat zijn de stappen die moeten worden ondernomen? Ik heb straks een afspraak staan bij de KvK, maar door mijn vroegere ervaring met veelal de onkunde bij de baliemedewerkers, wil ik de vraag toch ook aan mijn gewaardeerde collega-ondernemers op Higherlevel stellen. Over twee weken komt er een Chinese delegatie om alles af te ronden, en mij werd gevraagd dit uit te zoeken. Mocht ik nog een essentieel punt vergeten zijn, waardoor mijn verhaal noch wal noch kant raakt, dan verneem ik dat graag van jullie. Bij voorbaat dank.
  11. Goede vraag! En ikzelf heb geen aspiraties om een eigen advocatenkantoor te beginnen ;) .
  12. Of misschien anders gesteld: Een advocaat start zijn eigen kantoor, maar 100%-99% (of tot hoever het kan/mag) van de aandelen zijn in handen van partij X (geen advocaat).
  13. En wat als je zelf geen werkzaamheden verricht binnen het bedrijf? Je hebt bijvoorbeeld genoeg kapitaal en je doet het volgende: Je start Advocatenkantoor Higherlevel BV op (fictieve naam ;) ) En je neemt 3 advocaten in dienst. Jij bent alleen eigenaar/ aandeelhouder. Het is dus niet mogelijk om advocaat 1 directeur te maken o.i.d. Ik hoorde van iemand iets over het begrip 'stationair directeur' weet iemand hoe dit in elkaar steekt? (Via de search en google word ik niet veel wijzer. Ik snap dat je als niet-advocaat je niet bezig mag houden/ voordoen als advocaat en zodoende geen juridische zaken mag afhandelen. Hoe kunnen anders de grote bazen die een hele portefeuille van eigen bedrijven hebben (de heer Virgin bijv.) zonder dat ze over al het papier/diploma's beschikken? En wat is de exacte reden waarom advocaten mogelijk uit de orde worden gekickt, als deze participeren in een advocaten kantoor waar de eigenaar als niet-advocaat geen invloed uitoefent op juridische zaken.. En @ Stevenk, ik ga het even lezen, bedankt :)
  14. Beste mensen! Ik heb al een tijd een discussie met een vriend. Volgens hem is het niet mogelijk om een advocatenkantoor/taxibedrijf/accountantskantoor e.d. op te starten als de 'oprichter' zelf geen advocaat etc. is. Dat klinkt opzich aannemelijk. Maar ik verschil hierin van mening. Ik denk dus dat er wel een soort van contructie is dat jij een advocatenkantoor kan hebben ( of iig grootaandeelhouder kan zijn). Stel dat je een advocatenkantoor wil starten, maar je bent zelf geen advocaat maar je hebt wel het geld om een onderneming te starten (geld, connecties etc.). Hoe kan je dan een advocatenkantoor starten? Ik hoorde dat je iemand die wel over de juiste papieren beschikt 'stationair directeur' kan maken van de onderneming met jou als 100% aandeelhouder? Hoe zit deze constructie in elkaar? Kan iemand dit onderbouwen, of heb ik bij het verkeerde eind :-[?
  15. Er is een bedrijf in nieuw bedrijf in Groningen (eerder gevestigd in, volgens mij, Utrecht) Zij zijn gespecialiseerd in fietsreclame. De tarieven die zij hanteren waren 30euro per maand, per fiets (onder voorbehoud, want dit weet ik niet zeker). Als je wilt kan ik wel even achterhalen om welk bedrijf het gaat.
  16. Het is voor school :) Ja ik snap ook wel dat je d.m.v. een formulier opsturen het zou kunnen krijgen. Maar hoe gaat het precies te werk? Waar moet je aan voldoen etcetera :)
  17. Hey, Er zijn een paar vragen waar ik het antwoord niet op weet, en niet kan vinden, kunnen jullie me tips/site's geven waar ik info erover kan vinden :) De vragen zijn: Hoe verkrijgt je bedrijf sustainable competitive advantages?/Hoe kan je je onderneming blijvend bevoordelen t.o.v. de rest? Hoe kan een bedrijf steun krijgen bij het opzetten(bijv. hulp van business incubators(IB) via de overheid/particulieren, mbt. start- kapitaal regelingen) Mocht je het een en ander zelf weten :) dan zou ik het graag horen
  18. Weet je wat het is, het is nog een klein bedrijf(lees: winst per maand is 600 -> wordt gebruikt om verder te investeren). We hebben een paar offertes aangevraagd, maar die zijn rond de 1500 excl. btw. En dat geld heb ik simpel weg gewoon niet :( zou me wel veel tijd hebben gescheelt maar goed. Oscommerce zal ik eventjes bekijken, bedankt.
  19. Ik heb een internetshop, bij bestelling moesten klanten me een mailtje sturen van zus en zo. Dat wilde ik graag veranderen dmv. een winkelwagentje op de site te zetten. Alleen wilt het niet echt lukken. Wie met verstand hiervan zou me uit de brand kunnen helpen?(oude site is van internet gehaald, nieuwe zou zo snel mogelijk erop moeten, maar ivm. winkelwagen is het nog beter van niet) Ik heb wel een beetje verstand van PHP enzo, maar het wilt gewoon niet lukken:( Ik ga er weer aan zitten werken, daarna post ik eventjes wat er niet lukt(en zal ik een stuk specifieker zijn:P) Bestelformulier geeft allemaal errors aan:S gaat het lekker nu!!!!!!!phhuu
  20. Hallo, Ik ben een jonge ondernemer(16jaar) en ik heb al een jaartje een bedrijfje, die opslagmedium(lees: lege cd's, dvd's) en computerservices aanbiedt(Webshop). Het eerste jaar was echt doorbijten, klanten werven ging zeer moeizaam. Het liep gewoon voor geen meter(geen reclame, dure leverancier). De boekhouding was in die periode dus geen probleem ;) , maar nu begint het redelijk goed te lopen(door o.a. reclame + goedkope leverancier). In het begin deed ik mijn boekhouding in Word, dat houdt dus in dat ik alles onder elkaar zette en nu zit op 27blz. en er totaal geen sprake is van overzichtelijkheid. Na dit forum gelezen te hebben lijkt het me verstandig om ook een excelbestandje te maken om daar mijn boekhouding en facturen in te doen. Alléén, er bestaat geen grotere noob op gebied van Excel dan ik :P Ik heb wat zitten klooien met Excel maar ik kom er echt niet uit. Formules en zo, daar heb ik helemaal geen kaas van gegeten. Wat ik in Excel wil gaan doen is het volgende: -Inkoop -Verkoop -Voorraad -Winst -Klanten -Facturen -Bestellijst -evt. grafieken/tabellen Mijn vraag hierbij is dus, heeft iemand tips voor mij? Hoe kan ik het best beginnen? Waar haal ik de juiste formules vandaan? Hulp is altijd welkom ;D Alvast hartelijk dank, Kishan, p.s. Nu ik toch bezig ben, weet iemand misschien hoe je een winkelwagentje op je site kan zetten? Heb zelf ook geringe kennis van PHP. Maar ik post dit wel ergens anders:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.