Ga naar inhoud

NewContacts

Super Senior
 • Aantal berichten

  184
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door NewContacts

 1. Tourcam.nl , op het moment van schrijven nog vrij. Succes, Rick.
 2. Beste Pieter, waarom kies je voor NoCure NoPay ? De reden waarom ik het vraag ligt hem in de continuiteit van je verkoop. Als blijkt dat je product/dienst toch lastig te verkopen is zal een verkoper die op NCNP basis zich steeds minder inzetten om tot een verkoop te komen. Je moet dan steeds nieuwe verkopers zien te vinden waarbij er veel tijd en kosten verloren gaan. Ik ben benieuwd naar je beweegreden voor een NCNP betaalmodel. Met groet, Rick.
 3. Spijtig dat het zover kwam maar het is nu een feit. Kun je de klant nog op een andere manier laten terugbetalen? Kan hij werk voor jou verzetten (uren draaien) en zo zijn schuld inlossen of zijn er producten die jij kan overnemen en zo met gesloten beurzen tot een oplossing komen? Misschien dat hij een klant heeft die jij kan overnemen. Dit allemaal ter compensatie van het geleden verlies. Succes, Rick.
 4. Top georganiseerd en een bruisend geheel onder de deelnemers. Ik heb goede gesprekken gehad en op een dag als deze doe je zo veel indrukken op dat ik nog wel even aan het nagenieten ben. Zeker voor herhaling vatbaar en ook de locatie slechts 1 uur rijden vanuit Deventer. Organisatie en Mikky Thanks en een ieder die ik gesproken heb wens ik succes. Degenen die ik nog niet gesproken heb.......binnenkort eens bellen? Goed weekend verder, Rick.
 5. Nabericht: misschien dat het netwerkevenement 21 september je kan aanscherpen. Met groet, Rick.
 6. Beste Jeffrey, mijn motto: 'Just do it' . Je bent nu eenmaal met je onderneming begonnen omdat je daarin gelooft. Dat een economie je niet gunstig is daargelaten maar jij hebt nu de stap gedaan en daarom zeg ik: bellen! Een goed verhaal, de juiste afstemming op het bedrijf kan wel degelijk het onderscheid maken waardoor je wel onder de aandacht van het personeel zoekende bedrijf komt. Mocht je tarief te hoog zijn dan kun je dat altijd aanpassen en misschien dat je op een ander gebied wel interessant voor hun bent. Je weet het pas als je met hun communiceert. Als je niet belt dan weet je het ook niet. Succes en met groet, Rick.
 7. Ja, ik ben er ook bij. Graag de factuur per mail dan maak ik hem meteen over. Met groet uit Deventer, Rick.
 8. Voor een nieuw op te richten reisorganisatie die zich richt op de inkomende Chinese toerist/zakelijke reiziger ben ik op zoek naar Nederlandse bedrijven die zakendoen met China. Nu ben ik op zoek naar adressen van bedrijven die zakendoen met China, maar waar kan ik deze adressen vinden? Met groet, Rick de Boer Travel8
 9. Beste Michael, Ik denk graag met je mee om op kleinschalige wijze je project te starten. Veel ondernemers beginnen zo en afhankelijk van hun propositie en behoefte uit de markt kan een eerste telefonische ronde een goed begin zijn. Zelf doen is een must voor elke ondernemer om te weten wat het is maar als je jezelf kent dan is bellen meestal niet een sterk punt van een ondernemer. De pro's uiteraard hierbuiten gelaten :-). Ik nodig je uit om met mij contact op te nemen en te kijken of je idee een kans van slagen in de markt heeft. Succes, Rick. modedit:Rick ik nodig je uit de forumregels nog eens te lezen, rechtstreeks acquireren incl. het vragen contact op te nemen word niet gewaardeerd / toegestaan.
 10. Thissocks ! (in positieve zin) ;-) Eerste indruk is dat het om sjaals gaat, weinig achtergrond info van het bedrijf en de oprichter (schept vertrouwen en de gunfactor). Mis info waarom ik deze sokken zou nemen ipv andere. Succes, Rick p.s. de domeinnaam Thissocks is nog vrij.
 11. Soms roep ik dat wij in de tijd van Darwin leven en dan doel ik op het zakelijk aspect. De evolutietheorie loopt daar parallel aan en ik merk het aan mijn bedrijf waarbij de opzet zo sterk is als de vraag in de markt. De kern van je kracht vinden en dat op de juiste manier vertalen naar je bedrijf, ik erken dat het een heel proces is maar het levert wel resultaat op. Zelf begon ik met een bedrijf in reisartikelen, dat werden relatiegeschenken en nog een zijstap gedaan richting de goede doelen. In mindere tijden ging ik bijbuffelen en parallel in loondienst om uiteindelijk het doel te willen bereiken. Inzicht bracht mij tot het punt dat een verkoop van diensten/producten mij het beste ligt en dan toegespitst op het telefonische vlak richting de zakelijke markt. Per saldo: Ik heb mijn richting bepaald en nu nog de verdere evolutie om die te verdiepen. Hoe staat het met jullie? Kun je veranderen, is de wil of de noodzaak er en zijn je bedrijven uiterlijk anders maar is de kern voor jezelf herkenbaar? Ben benieuwd, Met ondernemersgroet, Rick.
 12. Regelmatig voer ik op verschillende plekken in Nederland gesprekken en heb dan behoefte aan een tijdelijke werkplek. Regus is een mooi voorbeeld maar niet flexibel als er last-minute wijzigingen komen, daarnaast zijn de kosten ook relatief hoog als je die vergelijkt met bv Seats2Meet. Ik kwam nog geen duidelijk overzicht tegen hier bij HigherLevel dus vandaar een eerste lijstje die wellicht door anderen kan worden aangevuld. Criteria die ik hierbij hanteer: per uur een plek te boeken/vergaderfaciliteiten aanwezig/andere ondernemers om te netwerken aanwezig/enkel voor ondernemers/koffie & thee aanwezig/ Breda: www.doc-work.nl (bij NS station) Breda: www.blus-huis.nl (in de buurt van NS station) Deventer: www.centrumvoormenskracht.nl (bij de rivier) Deventer: www.fabriekdeventer.nl (bij NS station) Utrecht: www.seats2meet.nl (bij NS station) Zaandam: www.zaandok.nl (bij NS station) Weet u er meer, plaats die dan in het overzicht erbij. Ik wens je succes met het nieuwe werken, Rick. (Edit: titel verduidelijkt.)
 13. Ik ga mij opnieuw verdiepen in het contract en kom hier binnenkort (na 1 week vakantie) op terug. Mijn hartelijke dank zoverre en een mooie tijd voor jullie ook gewenst. Met groet, Rick.
 14. Heren, ik werkte er op 0-urencontract tegen een Nocure-Nopay vergoeding. Er was dus geen vast loon enkel de vergoeding als ik scoorde en een afspaak maakte voor een klant. Ik factureerde vanuit mijn eigen bedrijf aan dit callcenter. Terugkomend op mijn vraag of ik de klanten mag benaderen van dit failliete bedrijf begrijp ik van Steven dat dit niet mogelijk is. Maar hoe lang blijft deze regeling. Tot de curator het geheel heeft afgesloten of nog langer. Door het faillissement van het callcenter (waar nog een aantal facturen van mij aan hun openstonden) ben ik nieuwe inkomsten mis gelopen, afgezien van mijn openstaande posten die niet inbaar zijn. De klanten voor wie ik werkte willen graag door maar eerst moet er duidelijkheid zijn of het concurentiebeding nog geldig is. Ik kan mij niet indenken dat een concurentiebeding onbeperkt blijft gelden als een bedrijf failliet is. Met groet, Rick.
 15. Beste Steven, Uit je eerste alinea lees ik dat het concurentiebeding blijft staan, mag ik dan aannemen dat dat blijft staan tot de zaak door de curator definitief is afgehandeld? De 2e alinea met vermelde vergoeding begrijp ik niet goed. Is het zo dat door het faillissement (bij dat callcenter) ik geen inkomsten meer kreeg doordat ik op Nocure-Nopay werkte maar de kans om te werken voor de klant van het bedrijf mij ontnomen wordt vanwege een concurentiebeding. En nu de curator de bewindvoerder is geworden hij mij een vergoeding dient te geven voor werk dat ik anders wel zou doen? Op welke basis/calculatie zou dan die vergoeding gebaseerd zijn. Met groet, Rick.
 16. Ruben, wat een leerschool! Met herkenning je posting gelezen en blij om te zien dat jou ervaring verder reikt dan de mijne, kan ik er nog wat van leren ;-) Top dat je weer 'back on the blocks' bent,het getuigd van karakter zoals ik je ken. Succes en verder mooie jaren gewenst en wellicht dat wij elkaar weer eens live spreken. Gruzkot, Rick.
 17. Voor een bedrijf werkte ik op 0-uren contract. Nu is dit bedrijf failliet gegaan en vraag ik mij af of ik de oud-klanten een aanbod mag doen. Valt dit nog steeds onder het concurentiebeding of is dat vervallen nadat de rechtbank het faillissement had uitgesproken. De afhandeling van het failissement ligt nog bij de curator en momenteel is er geen datum bekend van een definitieve afhandeling. Met groet, Rick.
 18. In bovenstaand geval wordt gesproken over een dienst die al geleverd is. Wat als de dienst nog niet geleverd is en je vooruitbetaling vroeg. De klant betaald niet, traineert, en uiteindelijk zit je in een nieuw boekjaar. Mag je dan de factuur in het nieuwe boekjaar crediteren en hoever terug in jaren mag je crediteren? Met groet, Rick.
 19. Beste Lezer Ik heb het voornemen om een Engelse bedrij die wintersportproducten levert te gaan vertegenwoordigen in de BeNeLux. Ik wil echter geen distributeur worden daar ik geen dead-stock wil en eerst wil zien of het gaat lopen voor ik er financieel geld insteek. Mijn voorstel naar de UK toe is om als reseller op te treden, orders te noteren en betaling via mij te laten verlopen om daarna alles in 1 excelbestand en 1 betaling aan de UK over te maken. Eventueel kan ik de artikelen op mijn website (met koop/betaalmogelijkheid plaatsen) en zo order scoren. Verzending van de goederen is nog steeds vanuit de UK naar de klant in de BeNeLux. Exclusiviteit is hierbij van belang en ik wil dat eerst voor 1 jaar aanzien. De UK ziet het wel zitten maar wil geen exclusiviteit/contract aangaan mits ik een moq (nog te bepalen) afneem. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik toch exclusiviteit krijg zodat ik 'enigszins' zeker kan zijn van mijn inkomsten en niet de markt warm maak voor een product wat zij vervolgens zelf in de UK kunnen aanschaffen. Is er een constructie mogelijk waardoor ik mijn aandeel zeker kan stellen en is er een voorbeeld van zo'n contract/overeenkomst? Alvast mijn dank voor de aandacht en met groet, Rick de Boer.
 20. KLASSE! Einde van de week, toplocatie, vakantiegevoel, offline-business-online, relaxed, goede gesprekken, niet alleen zaken maar ook voor de mens zelve. Thanks aan degenen die er waren, inspireerden en organiseerden. En nu nog een lekker weekend voor de boeg, tot volgende keer, Rick.
 21. Alhoewel een oud topic toch even een update daar ik merk dat velen geinspireerd worden door het maken van tassen en vrij gemakkelijk denken dat het Verre Oosten de productie wel op zich zal nemen. Dat klopt echter zij doen het pas bij volume vanaf ca. 2000 stuks. Zelfs het maken van een sample in het Verre Oosten vraagt een gedegen benadering en zal pas gebeuren zodra duidelijk is dat de klant met een serieuz plan komt en daadwerkelijk een flink aantal tassen gaat afnemen. Maar al te vaak kom ik ontwerpers tegen die prijzen/connecties opvragen op basis van een foto of idee wat zij via de telefoon kenbaar proberen te maken. Hier kan ik echter niets mee daar het Verre Oosten pas een prijs kan geven als er een tekening bekend is met de juiste afmetingen, de te gebruiken materialen als stof, sluiting, accessoires bekend is en er het liefst een sample is dat nog verfijnd moet worden. Komt in een eerste gesprek ook naar voren dat over de marketing/financiering is nagedacht dan kan de stap worden genomen om prijzen op te vragen in het buitenland. Welk land dat in het Verre Oosten is hangt dan erg af van het volume dat gemaakt moet worden en de tijd die nog rest om het uiteindelijk in Nederland te krijgen. Om een voorbeeld te geven wilde een Duits Kaufhaus een oplage van 50.000 tassen bestellen in het leer. De agent in Hong Kong coordineerde de aanvraag maar gaf aan dat China niet genoeg leer had en dat en co-productie in Karachi zou plaatsvinden. Kwaliteitsbewaking werd geregeld, afstemming met de importeisen voor de Duitse markt ook, transport/verzekering en betaling via Letter of Credit. Terugkomend naar mijn begin is mijn advies: zorg voor een gedegen uitwerking, niet alleen voor de tas(sen) die je wil maken maar ook voor een zorgvuldig businessplan zodat je gedegen de markt in kan gaan. Succes, Rick.
 22. That's the Spirit! . Na al het gerommel wat je hebt meegemaakt een doorstart maken, beter en krachtiger dan voorheen. Ondernemer pur sang. Met groet van een (ook) gescheiden man, Rick.
 23. Met de beste bedoeling haal je verkopers binnen, zij willen en kunnen scoren en zorgen ervoor dat je bedrijf groeit. Zit het tegen dan ligt dat aan de markt of toch een combinatie van markt en team (cq eigen bedrijf). Maar hoe test je , je kan evt via een branchevereniging gaan benchmarken maar als die er niet is. Ik ben benieuwd naar jullie ervaring. Met groet, Rick. edit:typo aangepast
×
×
 • Nieuwe aanmaken...