Ga naar inhoud

Loesanna

Junior
 • Aantal berichten

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Loesanna

 1. Ik kijk en lees zowat alle reclamefolders en flyers die ik krijg altijd wel door dus als ik iets aparts als een propje ofzo zou krijgen dan zou ik er zeker wel naar kijken.
 2. @Loesanna: Tja, dan los je 1500 euro af terwijl je er maar 1000 leent. Beste Elocal, je betaald per 6 maanden rente. Dat staat is de tekst die je zelf hebt aangeleverd. Schoolmeester heeft het op de meest eenvoudig mogelijke manier uitgelegd. Lees en reken. Zet de cijfers zelf op een rijtje. Ik raad je aan om geen overeenkomst af te sluiten als je niet begrijpt wat er in staat. Het was ook een klein voorbeeldje, in principe is het per half jaar. Dus hij zou er eigenlijk een aflossingsvrije periode van een jaar in moeten opnemen en dan 4 keer 25% aflossen óf maar 2 jaar lenen en dan alles binnen 2 jaar aflossen. Ik heb onlangs ook zo een contractje opgesteld en het is wel goed gegaan. Ik denk dat de topicopener even goed moet nadenken wat hij nou wilt. Ik heb een lening van 6 maanden waarbij ik aan het eind van die 6 maanden alles in 1 keer terugbetaal. Daarnaast ben ik vrij om, als ik het geld eerder al heb, dat binnen die 6 maanden terug te betalen. Misschien is dat een betere constructie voor hem?
 3. Is dit ook voor een VOF (2 personen)? In principe is een VOF gewoon 2 eenmanszaken bij elkaar dus dan kan ik dit ook wel gebruiken of zeg ik nu iets doms?
 4. Vul het financiele deel van een ondernemingsplan in en kijk hoe je ervoor staat. De bank wil dat je rond de 30% erin steekt. Als je geld nodig hebt voor verbouwingen en het uiteindelijk gratis voor elkaar krijgt dan telt dat ook als inbreng. Gebruik vooral in het begin veel van je eigen spullen. Je oude pc, printer etc etc.
 5. De lening heeft een looptijd van drie jaar met een aflossingsperiode van drie jaar. De aflossing van de lening zal per 14 december 2007 aanvangen. De aflossing bedraagt 25% van het geleende bedrag per half jaar exclusief 3% rente welke tevens per half jaar over de openstaande lening zal worden afgelost. Het staat de schuldenaar vrij om de openstaande lening te allen tijde gedeeltelijk of geheel vroegtijdig af te lossen."
 6. Ik heb wel een uitzendbureau maar geen met alleen maar polen ofzo. Wat wil je nu precies weten?
 7. Google: CAO www.nbbu.nl www.abu.nl
 8. tauro.nl regus.nl euro offices funda in bussiness startersgoed.nl
 9. Bedrijfsondersteuning van kleine bedrijven en personeelsbemiddeling. Simpel gezegd werving en selectie waarbij er ook een mogelijkheid is voor kleine bedrijven zónder extra werkplekken om het werk bij ons op kantoor te laten verrichten. Denk hierbij aan de (achterstallige) administratie, postverwerking, reclamecampagnes e.d.. We in principe al gestart maar op 2 januari is er een officiele opening. (Dan is de website ook af.)
 10. Geweldig idee! Ik had ook al zoiets bedacht maar dan eerst voor startende ondernemers en later voor wat oudere. De term "bedrijfsondersteuning" kwam in eerste instantie daarvandaan maar is op dit moment verandert in personeelsservice. Bedrijfsondersteuning in z'n geheel zal ik later ook nog wel gaan aanbieden, en dan wel het volledige pakket van advies tot aan daadwerkelijke werkzaamheden in zo een bedrijf.
 11. Als het mogelijk is dan voer je gewoon meteen al je ideetjes in 1 keer uit. Als je dan toch al bezig bent dan bouw je zo een netwerk op. Geef het allemaal een herkenbare/gelinkte naam zodat mensen weten dat het van jou is. Mocht je daar geen geld voor hebben, plan dan van te voren wanneer je wat wilt gaan doen. Bijv. nu 1 idee uitwerken (beetje geld verdienen en ervaring opdoen) , over 6 maanden de volgende etc. Ik ben nu ook bezig met alles wat ik ooit bedacht heb uit te werken en dan plannen hoe ik dat allemaal aan ga pakken. Op 1 januari 2009 wil ik toch al redelijk wat opgestart hebben. De eerste 2 zijn al bijna af. Op 2 januari 2008 is de opening van Soesanna Werkt. en in februari komt de volgende.
 12. Ik heb in de afgelopen 3 maanden geeneen keer in het handelsregister kunnen kijken omdat ik juist na 12en pas actief bezig ben met dit soort dingen. Ik vind het echt heel slecht geregeld. Als het per sé offline moet zijn dan kunnen ze dat ook wel na 2 uur ofzo doen.
 13. Dat kan wel eens tricky zijn. Als ik het ontwerp zo zie is het een ding dat behoorlijk wat wind vangt, dus lichtgewicht geeft geheid problemen. Voor tijdelijke plaatsing in horeca en dergelijke hoeft wat gewicht verder geen probleem te zijn - je lepelt ze zo op met een heftruck en kunt ze gestapeld opslaan. In dat geval vallen particulieren dus al af. En dan zou je het dus alleen bij horecagelegenheden moeten proberen die daadwerkelijk gebruik van een heftruck kunnen maken. Al met al een slecht plan dus. Of er moet een beperkte doelgroep gekozen worden en dan alles naar hun wensen aanpassen. In dat geval maak je de producten duurder maar wordt het door de mogelijkheden voor reclame op de "bankjes" wel wat betaalbaarder. De koper kan er weer wat geld aan verdienen.
 14. Kijken of een naam al bestaat: Google/internetadressen/Gouden gids/KVK. Kijken of een website al geregistreerd staat of vrij is: www.sidn.nl Als het een bedrijf is dat je ooit weer wilt gaan verkopen dan kun je het beste een praktische naam gebruiken. Gewoon een woordspeling ofzo. Als je het wilt houden dan is je eigen naam (voor of achternaam) misschien wel het beste.
 15. Ik snap het niet. Als je uitleg geeft dan kunnen wij misschien wel klanten worden.
 16. Het zou wel "doorzichtig" moeten zijn, niet voor parkjes maar meer voor horeca gelegenheden en privé gebruik en verplaatsbaar - dus licht-. Je zou er misschien wel wat mee kunnen maar eerst even marktonderzoek doen denk ik. Kijk even rond bij horeca-gelegenheden. Als je mogelijkheden ervoor ziet dan kun je het ook makkelijk verkopen. Een verkooppraatje moet natuurlijk wel logisch zijn anders verkoop je niks.
 17. In principe verschillen alle banken wel en zelfs de kantoren van de banken zijn anders. Ik heb onlangs ook veel problemen gehad met allerlei banken, ik bankierde bij de abn en werd ook daar geweigerd. Na heel veel gedoe ben ik het nog 1 keer bij een kantoor in de buurt gaan proberen en daar namen ze de tijd om te luisteren, alles door te nemen en hun eigen fout in te zien. Dus proberen kan nooit kwaad. Ik begrijp alleen niet helemaal waarom je bij de bank je VOF niet om kunt zetten. Als je van 2 personen naar 1 gaat dan kan dat toch gewoon??
 18. In principe zijn we niet zo erg afhankelijk dat we niet kunnen werken als we bijv. een uur zonder internet zitten. Maar dat willen we natuurlijk niet en we zijn van plan op korte termijn wel uit te breiden waardoor we wel wat afhankelijker worden. Ik ben zelf wel zo dat ik overal rondkijk en dan vergelijk maar m'n partner neigt gewoon naar KPN omdat dat zo een beetje het enige is dat ze kent en omdat het bekend is. Ik heb net het formulier voor Alice ingevuld (zelfde als Telfort, AT&T en nog een aantal anderen omdat het allemaal via het netwerk van BBNed gaat) omdat dat niet meteen vast is voor een jaar. Ik vind dat wel een fijne gedachte.
 19. Ik heb een paar dagen geleden een topic geopend met de vraag welke telefonie en internetprovider jullie hebben en wat de ervaringen daarmee zijn. Helaas is deze topic gesloten en word ik doorverwezen naar het subforum vraag en aanbod. Maar nu ben ik dus niet op zoek naar een aanbod, ik weet al wat er aangeboden wordt maar ik wil graag ervaringen lezen en het belangrijkste, ik wil weten wat de reden achter de keus voor een provider is (geweest). Misschien kan deze vraag hier wel blijven staan. Welke internet en telefonie provider hebben jullie en wat zijn jullie ervaringen hiermee? Waarom hebben jullie voor deze provider gekozen? Ik merk namelijk dat veel mensen standaard voor KPN gaan terwijl dat niet de beste is als je rond kijkt. Is het dan echt alleen maar omdat KPN betrouwbaar zou zijn? Ik heb zelf even rondgekeken en ik zag dat Alice op dit moment wel goed scoort. Ik wil het zelf ook gaan proberen en vroeg me af of anderen ook weleens zoiets nieuws geprobeerd hebben. Alice heeft in 3 maanden al 10.000 leden, daarvan zal er toch wel 1 hier op het forum zijn?
 20. Deze vraag zal vast al gesteld zijn maar ik kan het niet vinden dus hierbij alvast mijn excuses. Welke internet en telefonieprovider gebruiken jullie en wat zijn jullie ervaringen hiermee? Ik zit namelijk rond te kijken en zie een aantal interessante aanbieders maar m'n zakenpartner neigt toch naar KPN. En dat zonder geldige reden. Gewoon omdat KPN bekend is en betrouwbaar over zou komen. Ik vraag me af hoe dat bij jullie is. Neigt een ieder naar KPN terwijl dat zeer zeker niet de beste en al helemaal niet de snelste is? Of hebben jullie het wel ergens anders geprobeerd? Speedlinq, Telfort, Orange, Alice, Ticali of iets anders? [titel aangepast - mod]
 21. Zoals al eerder gezegd was, maak een liquiditeitsprognose. Als je in het komende jaar nog een goed inkomen hebt dan maakt het weinig uit. Als je later dan nog achteraf een bedrag moet betalen dan betaal je het daar gewoon uit en kun je dit geld gebruiken. Als je onzeker bent over toekomstige inkomsten dan zou ik dat geld wel op de spaarrekening laten.
 22. Soesanna Werkt. komt van m'n eigen naam Soeshma en van m'n partner Anna. We doen voornamelijk personeelsbemiddeling dus vandaar Werkt erachter. Blijft ook meteen hangen. Heb een eigen bedrijfje dat ik over een tijdje ga opzetten waar ik wel al een naam e.d. voor heb. Anashya. Betekent onverslaanbaar in het Hindi/sanskriet. Is een woord dat me altijd bijgebleven is.
 23. Zijn er meer mensen die hier ervaring mee hebben na zo lange tijd? In dat geval wil ik me namelijk ook aanmelden. Maar ik wil er wel eerst zeker van zijn.
 24. Geef een klein opdrachtje aan een callcenter of zo een soort bureau en laat leads genereren. Bel alleen de mensen die aangegeven hebben interesse te hebben en die ook al informatie hebben afgestaan. Dan kun je je beter voorbereiden op zo een gesprek. Je kunt de naam van de contactpersoon laten vragen, aantal medewerkers in het bedrijf, voornaamste werkzaamheden en meest voorkomende situaties voor een juridisch medewerker of een coach. Al met al kom je zo snel op warme bestanden uit en is het makkelijker om een klant binnen te krijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.