Jump to content

Wouter Bink

Senior
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • Gender
  Male
 • First name
  Wouter
 • Last name
  Bink
 • Company or organization name
  Zwart Mul Groep
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  BNR, Business Box, M

Company info

 • Location
  www.mkbduurzaam.nl
 • Branch
  Financiering & bankwezen

Vision

 • I'm looking for people who
  ondernemer willen worden, vragen hebben over het starten van een onderneming. Advies op zowel bedrijfskundig alsook financieel gebied.

Recent activities

 1. [*]Spaarlampen zijn op termijn voordeliger dus dat is een goede actie [*]De duurzame auto kent minder bijtelling, dus ook per definitie goed voor je portomonee en MVO bijdrage (afgezien van de Prius die NIET mvo is), ga over op het nieuwe rijden bijvoorbeeld (eerdere schakelen, uitrollen etc) [*]Je kan niet of minder of dubbelzijdig gaan printen [*]Offertes of rapporten etc etc niet versturen via post maar als PDF [*]Digitaal factureren [*]Licht uit overdag indien mogelijk [*]Verwarming een graadje lager [*]Meer teleconferencen/video conferencen [*]Meer flexwerken (niet in de
 2. Dan is het plan voor jezelf bedoeld en niet om een financiering aan te vragen, toch? Zonder enige vorm van zekerheid of dekking kan je de rit nar de bank beter uit stellen.
 3. Tja, dan moet je maar net die 80 piek in je pocket hebben, denk je niet ? Hoe wil je dan in vredesnaam een bedrijf beginnen? Denk je dat een financierder of 1 vd banken alles voor je gaat financieren zonder dat je eigen vermogen hebt?
 4. http://www.businessplan-wizard.com , dit is een tikkeltje beter dan het KvK plan. Kost 80 euro, maar wie wil ondernemen moet ook investeren. Kijk de flash films op de website, die geven je een goede indruk. Heb je vragen; bel ze op en vraag naar Justin Lucas, die helpt je graag verder. Succes in ieder geval met welk plan je ook gaat gebruiken!
 5. Wouter Bink

  Nieuwjaarsborrel

  Beste Higherlevel leden, In 2008 en 2009 organiseerde De Duurzame Tafel twee succesvolle evenementen in Houten en Utrecht. De thematische events gingen over concrete en meetbare duurzaamheid. Dat betekende inspirerende sprekers, duidelijke praktijkvoorbeelden en een gezellige netwerkborrel achteraf. De komende jaren zal duurzaamheid een steeds grotere rol gaan spelen in bedrijfsvoering. Daarom hebben de organisatoren van voorgaande evenementen besloten De Duurzame Tafel om te vormen tot een landelijke vereniging. De Duurzame Tafel: • MKB en MKB+, overheidsinstellingen en NG
 6. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 7. Ik ben dezelfde mening toebedeeld. Persoonlijke afspraken zijn veel informatiever dan via post/mail/telefoon dit te regelen. Zeker met een hypotheek op een huis. Succes iig
 8. Het begeleiden van de aan- of verkoop van een bedrijf is een specialisme. Dat is niet alleen mijn stellige overtuiging, maar ook die van meerdere mensen hier op Higherlevel. Het betreft immers een gebeurtenis met vaak verstrekkende gevolgen, zowel prive (emotioneel) alsook financieel. Professionele begeleiding is daarbij onmisbaar. Er zijn erg veel methodes om een bedrijf te waarderen, dit is niet een x getal maal bruto winst, of een x % vd omzet. Hierover weet MAnon alles volgens mij. Zoals wordt aangegeven kan een adviseur/specialist/RV je veel meer vertellen dan je misschien nu weet, k
 9. Label C, ik rij 1 op 17,5 en minimaal 200 dkm, is aardig duurzaam toch?
 10. Sinds vorige week de bewuste keuze gemaakt dat ik stickers op mijn auto wou hebben. Sinds 3 dagen zitten ze erop. Ik heb nog geen offertes, omzet , maar ik ga uit van het principe; repeterende marketing... na een paar keer je auto gezien te hebben, in mijn geval een mooie blauwe golf 5 GT sport, ben ik van mening dat de merknaam wordt herkend. Daarbij, mijn kosten waren 150,- ex BTW en ik bereik door dit medium meer klanten dan enkel via andere wegen. Herhaling is mijn focus, en nooit geschoten is altijd mis, en ben benieuwd of het wat oplevert, de stickers kunnen er altijd vanaf.
 11. Naast wat Iwan idd terecht aangeeft, is het plan van KvK bizar slecht. Er zijn voorbeelden van veel betere invul plannen. Businessplan wizard van perportam heb ik vaker genoemd als goed voorbeeld.
 12. MVO is idd heel breed zoals DjLuc het al zei. Kleding is een erg gevoelig onderwerp aangezien er veel processen in die sector voorkomen die "niet geheel" MVO zijn. Aan de andere kant zijn er ook ondernemers en bedrijven (zoals de oprichter van Marktplaats oa.) die zich op nieuwe, alternatieven producten storten (in dit geval Hennep of andere Grassoorten als basis voor kleding). Ik hou me dagelijks bezig met het onderwerp, dus als je meer wilt weten stuur gerust een mailtje. En...... in ieder mens schuilt een ondernemer, dus ook jij kan het!
 13. Beste Jose, ik lees dat je enkel bij Qredits je verhaal hebt gedaan, heb je al aan de gewone route naar de banken gezocht? Ik weet dat Qredtis een overkoepling is van diverse banken, maar toch ...stap eens bij een lokale bank naar binnen en vraag een gesprek aan met een account manager. Mocht je in de regio Utrecht wonen, ik heb diverse contacten binnen die wereld en wil ze je graag geven. Vraag 2: heb je je business plan laten reviewen? Heb je een soort "sparring partner" die je tips en tricks geeft? Dit kan je verder helpen dan dat je alles zelf alleen gaat oppakken. Vraag eens een
 14. Het is alleen jammer dat het geld binnen een dag bij de verkeerde banken terecht komt, en wordt gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor bestemd. ;)
 15. Het is een beetje laat om te zeggen, maar zo zie je maar dat een accountant vaak niet voldoende kennis heeft van MBO/MBI, waarderingen, overnames etc. Een overnamespecialist is vaak de beste keuze in dit soort gevallen. Het enig wat ik kan zeggen is dat een accountant fomeel beroepscodes heeft en daarop wordt beoordeeld. Is het niet verstandig SRA of NOVAA oid te raadplegen in zo'n geval? Of bel eens een onafhankelijke accountant op, misschien ken je r een in je eigen omgeving. Misschien kunnen zij je een goed advies geven. in ieder geval succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept