Jump to content

Quinten86

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  De Meije

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is niet te leren. Dat zit in je! Verbeteren kan iedereen zich als men er voor open staat.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is een onderdeel van ondernemerschap.
  Een innovatief persoon kan een ondernemer zijn.
  Maar een ondernemer hoeft niet perse innovatief te zijn
 1. Ik zou ook op de titels/kopjes van de knoppen letten, de ene doe je wel met een hoofdletter de ander niet. Ik snap dat Spanje met een hoofdletter is, maar waarom Cadeau pakket met hoofdletter is en noten niet? Ik zou alle kopjes titels gewoon een hoofdletter geven. Ik weet het! het is een heel klein puntje maar Ik kan me aan dat soort kleine dingetjes verschrikkelijk storen.
 2. Nederland 4-0 Japan We maken sushi van ze!
 3. Oh joh, ik ben er nooit geweest. Maar mij werd altijd verteld dat de enige reden waarom het druk is bij de ridderhog omdat zij de enige zijn die gratis parkeren hebben bij hun winkelcentrum.
 4. In dit word dus precies het probleem geschetst, na ongeveer 3 minuten komt er een jongen in beeld die niet helemaal begrijot waarom wij in nederland een vangnet hebben voor mensen die het zwaar hebben in de samenleving.
 5. Goedenavond allemaal, Ik vind het best apart dat we direct op 1 netwerk uitzending duikelen. de cijfers blijken duidelijk eenzijdig, zoals de poster hierboven ook al aangeeft. Maar de VVD wil niemand benadelen, ze willen alleen het werken stimuleren. hierdoor willen ze de bijstand niet met de gemiddelde salarissen mee laten groeien, maar met de inflatie. Hierdoor word er een groter gat gecreëerd tussen werken (voor de mensen die dit gewoon nog kunnen) en de bijstand. Hierdoor word dus gestimuleerd om gewoon weer in het arbeidsproces te treden. Voor arbeidsongeschikten is er een ander plan maar dat heb ik niet helemaal paraat. Uiteraard ben ik het met Jasper eens dat als je echt niet kan werken hulp behoort te krijgen vanuit de overheid.
 6. Alleen bovag ingetypt bij google, kwam ik hier uit. klein beetje zoeken op google moet toch lukken?
 7. Hoi Roy, De bijlage heb ik ooit lang geleden van Higherlevel afgehaald en iets verbeterd. als je deze stapsgewijs invult. dan kom je tot een strakke begroting en balans. Na enig zoekwerk kon ik nog vinden dat deze ooit geupload is door Peter Bosman
 8. Weet niet wat je op school geleerd krijgt maar volgens mij horen de kosten op de winst en verlies rekening en niet op de balans.
 9. Ik denk dat er een hoop nederlandse wijnhandelaren blij zijn als ze met een stuk minder voorraad aankunnen, en "Just in Time" geleverd kunnen krijgen. Ik vind het niet eens een gek idee! Voor wijnhandelaren wijn ophalen zodat ze alleen nog maar een dagvoorraad nodig hebben.
 10. New Venture heeft ook een handboek. Kost wel wat maar ik heb er veel aan gehad.
 11. Spamfilter is natuurlijk onzin! Waarom zou de klant wel je offertes en andere aanbiedingen ontvangen maar geen Facturen? ???
 12. Maar dan weet je voor 18, - per maand nog steeds niet waar je aan toe bent. En dan heb je een abonnement voor 2 jaar. Ook zitten hier dan nog geen sms’jes bij. 100 sms en dan ben je alsnog 23 euro kwijt. en dan heb je nog geen vrienden gebeld die geen Telfort hebben. op zich leuk abonnement maar niet nieuw ik heb het 4 jaar geleden ook eens gehad. maar toch schrik je elke maand nog hoeveel je naar andere providers belt. Ik was ook zeker van plan om daar dan eerlijke voorwaarden in te zetten. En nieuwe abonnementsvormen. Uiteraard zal er wel een Fair Use Policy gaan gelden. Anders gaan mensen bij de buren eten en gebruiken ze de telefoon als babyfoon!
 13. Hnet hangt er van af of het aandelen of certificaten zijn. Maar als het aandelen zouden zijn, zou ik er zeker voor kiezen om het te doen, zeker met meerdere personeelsleden. hierdoor krijg je toch een stukje zeggenschap in je bedrijf. en als je met zijn allen je schouders er goed onder zet. is het aan het eind van het jaar als het goed is een leuke extra! Misschien is het heel niet gek om hier eens met al je geinterresseerde collega's langs een advocaat/notaris/fiscalist te gaan om alle details goed naar boven te krijgen. @ Odeon: ik ben het wel met je eens dat je eerst alles goed bekijken voordat je deze aandelen koopt natuurlijk.
 14. Artikeltje over windows mobile, dit is langzaam aan het verdwijnen. alleen de iphone is geschikt voor skypen. dan heb je het grootste symbian hier is nog geen skype software voor. er zijn ongeveer iets meer als 18 miljoen abbonementen in nederland, dit houd dus in dat er 45% van 18, ongeveer 8,1 miljoen mensen zijn die niet kunnen skypen. dit lijkt mij een flinke afzetmarkt Er zijn genoeg mensen die niet moeilijk willen doen, en alleen een abbonement willen afsluiten en dan klaar zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept