Quinten86

Senior
  • Aantal berichten

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Quinten86

  1. Ik zou ook op de titels/kopjes van de knoppen letten, de ene doe je wel met een hoofdletter de ander niet. Ik snap dat Spanje met een hoofdletter is, maar waarom Cadeau pakket met hoofdletter is en noten niet? Ik zou alle kopjes titels gewoon een hoofdletter geven. Ik weet het! het is een heel klein puntje maar Ik kan me aan dat soort kleine dingetjes verschrikkelijk storen.
  2. Nederland 4-0 Japan We maken sushi van ze!
  3. Oh joh, ik ben er nooit geweest. Maar mij werd altijd verteld dat de enige reden waarom het druk is bij de ridderhog omdat zij de enige zijn die gratis parkeren hebben bij hun winkelcentrum.
  4. In dit word dus precies het probleem geschetst, na ongeveer 3 minuten komt er een jongen in beeld die niet helemaal begrijot waarom wij in nederland een vangnet hebben voor mensen die het zwaar hebben in de samenleving.
  5. Goedenavond allemaal, Ik vind het best apart dat we direct op 1 netwerk uitzending duikelen. de cijfers blijken duidelijk eenzijdig, zoals de poster hierboven ook al aangeeft. Maar de VVD wil niemand benadelen, ze willen alleen het werken stimuleren. hierdoor willen ze de bijstand niet met de gemiddelde salarissen mee laten groeien, maar met de inflatie. Hierdoor word er een groter gat gecreëerd tussen werken (voor de mensen die dit gewoon nog kunnen) en de bijstand. Hierdoor word dus gestimuleerd om gewoon weer in het arbeidsproces te treden. Voor arbeidsongeschikten is er een ander plan maar dat heb ik niet helemaal paraat. Uiteraard ben ik het met Jasper eens dat als je echt niet kan werken hulp behoort te krijgen vanuit de overheid.
  6. Alleen bovag ingetypt bij google, kwam ik hier uit. klein beetje zoeken op google moet toch lukken?
  7. Hoi Roy, De bijlage heb ik ooit lang geleden van Higherlevel afgehaald en iets verbeterd. als je deze stapsgewijs invult. dan kom je tot een strakke begroting en balans. Na enig zoekwerk kon ik nog vinden dat deze ooit geupload is door Peter Bosman
  8. Weet niet wat je op school geleerd krijgt maar volgens mij horen de kosten op de winst en verlies rekening en niet op de balans.
  9. Ik denk dat er een hoop nederlandse wijnhandelaren blij zijn als ze met een stuk minder voorraad aankunnen, en "Just in Time" geleverd kunnen krijgen. Ik vind het niet eens een gek idee! Voor wijnhandelaren wijn ophalen zodat ze alleen nog maar een dagvoorraad nodig hebben.
  10. New Venture heeft ook een handboek. Kost wel wat maar ik heb er veel aan gehad.
  11. Spamfilter is natuurlijk onzin! Waarom zou de klant wel je offertes en andere aanbiedingen ontvangen maar geen Facturen? ???
  12. Maar dan weet je voor 18, - per maand nog steeds niet waar je aan toe bent. En dan heb je een abonnement voor 2 jaar. Ook zitten hier dan nog geen sms’jes bij. 100 sms en dan ben je alsnog 23 euro kwijt. en dan heb je nog geen vrienden gebeld die geen Telfort hebben. op zich leuk abonnement maar niet nieuw ik heb het 4 jaar geleden ook eens gehad. maar toch schrik je elke maand nog hoeveel je naar andere providers belt. Ik was ook zeker van plan om daar dan eerlijke voorwaarden in te zetten. En nieuwe abonnementsvormen. Uiteraard zal er wel een Fair Use Policy gaan gelden. Anders gaan mensen bij de buren eten en gebruiken ze de telefoon als babyfoon!
  13. Hnet hangt er van af of het aandelen of certificaten zijn. Maar als het aandelen zouden zijn, zou ik er zeker voor kiezen om het te doen, zeker met meerdere personeelsleden. hierdoor krijg je toch een stukje zeggenschap in je bedrijf. en als je met zijn allen je schouders er goed onder zet. is het aan het eind van het jaar als het goed is een leuke extra! Misschien is het heel niet gek om hier eens met al je geinterresseerde collega's langs een advocaat/notaris/fiscalist te gaan om alle details goed naar boven te krijgen. @ Odeon: ik ben het wel met je eens dat je eerst alles goed bekijken voordat je deze aandelen koopt natuurlijk.
  14. Artikeltje over windows mobile, dit is langzaam aan het verdwijnen. alleen de iphone is geschikt voor skypen. dan heb je het grootste symbian hier is nog geen skype software voor. er zijn ongeveer iets meer als 18 miljoen abbonementen in nederland, dit houd dus in dat er 45% van 18, ongeveer 8,1 miljoen mensen zijn die niet kunnen skypen. dit lijkt mij een flinke afzetmarkt Er zijn genoeg mensen die niet moeilijk willen doen, en alleen een abbonement willen afsluiten en dan klaar zijn.
  15. Ik had ook al zitten kijken of het mogelijk is om een MVNO op te richten. hierdoor kun je zeer groot minuten inkopen. en alles zelf bepalen. maar ik denk dat dit wel een stap te ver is. er zijn ook nog tussenvarianten. ik zit nu te twijfelen om eerst naar vodafone of tmobile te gaan. ik ben eigenlijk op zoek naar prijzen als je heel groot minuten inkoopt?
  16. Om te voorkomen dat de 25 euro onvoldoende is kun je natuurlijk kijken naar manieren om 'autoselectie' (het fenomeen dat mensen automatisch de situatie opzoeken die voor hen het meest gunstig uit zal pakken) te beperken. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen door uitsluitend totaalpakketten aan te bieden. Bijvoorbeeld: Onbeperkt bellen voor 25 euro per medewerker mits het hele bedrijf meedoet. Op die manier heb je zowel de grootverbruikers als de kleine bellers te pakken en zal het totale belgedrag dichter bij een stabiel gemiddelde liggen. Ik had ook al bedacht dat het voor een hoop ondernemers een stuk interressanter zou zijn als ze hun zakelijke mobiele kosten goed in kunnen schaten. Dus dat ze bij mij van te voren gewoon weten. € 25 per maand per telefoon. Bij particulieren ligt dit al een stuk moeilijker, natuurlijke groepsverbanden zoals de gehele famillie zou nog een optie zijn. ik weet niet of dit echt werkt vodafone en telfort hebben zulk gelijke acties, € 10 per maand, elkaar onbeperkt bellen. ook geprobeerd en vodafone is hier weer mee gestopt. dit haalt namelijk een hoop extra administratie erbij. Nog een paar vragen die bij opkomen zijn:Hoe ben je trouwens tot het bedrag van 25 euro gekomen? ik heb hier nog niet een echte berekening op los gelaten. ik heb wel gekeken naar wat zijn mensen bereid om te betalen voor een mobiel abbonement. zeker de grotere gebruikers. Heb je al afspraken gemaakt met telecomaanbieders? ik heb nog geen afspraken gemaakt bij telecom aanbieders, ik ben op dit idee gekomen na een presentatie van T-Mobile hoe zij in de markt staan. ik ben toen bij mezelf gaan denken wat zou ik nou graag willen. Hoe ga je jouw abonnementen verspreiden, per postorder, supermarkt, tankstation of anders ten eerste internet, dit is het makkelijkst. dan moeten er natuurlijk meer aansluitpunten komen. hiervoor wil ik de gerenomeerde belwinkels aan schrijven. Geen idee wat dit kost om bij bv. de belcompany te liggen. ook dacht ik aan ondernemersbeurzen waar veel bedrijven komen met telefoon van de zaak, bijvoorbeeld bouwbedrijven.
  17. Omschrijving van je concept: Een mobiel telefoon abonnement, waar men onbeperkt mee kan bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. En dit dan voor een zeer redelijk bedrag +/- 25 euro. Er dient alleen nog bijbetaald te worden voor betaalnummers, sms betaaldiensten en bellen in het buitenland. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Klein markt onderzoek in beperkte kring. Er is degelijk interesse bij particulier en kleine ondernemers. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Onduidelijke telefoon rekeningen met achteraf te weinig te goed en dus te veel bijbetalen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Normaal gesproken betaal je een abonnementsprijs en dan komen er vaak nog extra gebruikerskosten bij, dit behoort tot de verleden tijd. Er is van te voren duidelijk wat er betaald moet gaan worden. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Tips over hoe dit het beste op te zetten is, en misschien nog wat contacten in de Telecom wereld.
  18. De bijtelling over de dagwaarde is toch voor auto's ouder als 15 jaar? Volgens mij waren er wel plannen om dit te te varanderen naar 25 jaar. Maar na grondig onderzoek ik dit volgens mij weer van de baan.
  19. Vanuit Duitsland importeren word waarschijnlijk zeer interessant vanaf 1 januari. er is nog wel onduidelijkheid over. lees dit artikel eens. door de nieuwe BPM regeling worden auto's van voor de slurp taks (1 feb 2008) een stuk goedkoper om te importeren. dus grote audi's, bmw's en Porsche worden een stuk interessanter om zelf naar NL te halen en te verkopen. Als je dit goed uitzoekt zit hier zeker markt in. En hier wil ik je ook in begin wel in ondersteunen. Ken nog wel wat mensen met grote oprijwagens.
  20. Jesse, Waar jij aan begint noem je gewoon een leverage. hierdoor kun je veel meer investeren. dit is het hele probleem waardoor de crisis is uitgebroken. kijk het filmpje maar eens op crisisofcredit.com. Hier hangen wel meer risicio's aan vast zeker met de dalende vastgoed prijzen.
  21. ik weet toevallig, groene platen verzekeren (handelaarsplaten) en 3 extra vast auto's (oprijwagen, leenauto en eigen auto) erbij per jaar. dat dit tegen de 2000,- per jaar loopt. zijn de 3 vaste auto's al wel wat ouder.
  22. heb je geen handlichting van de rechter nodig voor dit soort substantiele dingen. en zijn de notulen van de aandeelhouders vergadering wel geldig als iemand van onder de 18 meebeslist. lijkt mij dat de ouder hier dan ook nog aansprakelijk voor is.
  23. Denk niet dat je gewoon op het troitoir mag knippen? Maar in samenwerking met de lokale supermarkt? bij meer als € 50 euro boodschappen een gratis knipbeurt in de supermarkt. lokale sport verenigingen, lid van die en die vereniging 10% korting. en jij staat bijvoorbeeld weer met een reclame in hun blaadje. in combinatie met een lokaal restaurant geknipt worden bij ons voor het diner, en het voorgerecht is van ons. in samenwerking met een van je leveranciers, shampoo uit delen op straat(in die flacons die ook wel eens in tijdschriften zitten) er zijn nog heel veel meer dingen te bedenken. heb het er eens over met de lokale mkb groep of met je leveranciers of andere ondernemers bij jouw in het dorp.
  24. Ik ben het geheel met Msteer eens, geen 06 erop. en voor je "belangrijke" contacten schrijf je het achterop. hierdoor voelt de klant zich ook extra speciaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.