Ga naar inhoud

Jorrit

Junior
 • Aantal berichten

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jorrit

 1. Ik zie het ook niet zo gebeuren. Ik denk dat je op een gegeven moment toch aanloopt tegen mensen die vinden dat je het eerlijk solliciteren hiermee om zeep kan helpen. Daarmee bedoel ik dat mensen nog meer uitgekozen gaan worden op bijvoorbeeld uiterlijk. Herinner je de proeven met het anoniem solliciteren? Maar dit is slechts een redenatie van hoe het fout zou kunnen gaan. Ik ben stiekem eigenlijk enorm benieuwd naar of dit gaat werken. Dat laatste maakt mijn post een beetje tegenstrijdig met zichzelf, maar niettemin hoop ik dat je er wat aan hebt. Groeten!
 2. Het komt voor dat adverteerders zelf contact opnemen met de site waar ze op willen adverteren, bijvoorbeeld omdat de doelgroep op hun campagne aansluit. Gr. Jorrit
 3. Het is nogal druk, en de rode tekst op de blauwe achtergrond in het linkermenu leest nogal vervelend. Eventueel moet je in datzelfde menu wat minderen met de hoeveelheid links. Het menu op de pagina "Wie zijn wij" is langer dan de pagina zelf! Verder vind ik het een goed punt dat je veel informatie op je website geeft. Wel zou ik je adviseren het een beetje te groeperen en wat helderder in te delen. Succes!
 4. Je riskeert wel spelfouten als mensen op internet naar je op zoek gaan. Maar ik vind dat je een mooie naam hebt gekozen. Je laat de mensen zien dat je een taalkunstenaar bent en zo hoort het als je zo'n tekstbureau hebt. Groeten!
 5. Ik heb even voor je op internet gezocht en de website van de belastingdienst zegt dit: ''Hoe doet u aangifte ten invoer? Als u goederen in Nederland wilt invoeren, moet u aangifte ten invoer doen. U kunt zelf aangifte doen, maar u kunt ook een douane-expediteur voor u aangifte laten doen. U moet aangifte doen bij een kantoor van de Douane. U kunt aangifte doen door het formulier 'Enig document' in te vullen en te overhandigen aan de Douane. Verder kunt u ook elektronisch aangifte ten invoer doen door gebruik te maken van het systeem Sagitta-invoer. Welke mogelijkheden dit systeem u kan bieden en hoe u een aansluiting op dit systeem kunt krijgen, kunt u navragen bij de BelastingTelefoon Douane. Als u aangifte hebt gedaan, dan kan de Douane de goederen controleren. Als de Douane de aangifte heeft afgehandeld, kunt u over de goederen beschikken.'' Ik ben absoluut geen expert op dit gebied, maar ik hoop je hiermee op een goed spoor te zetten. Wacht voor de zekerheid nog wat andere reacties af of misschien kun je wel contact opnemen met de belastingdienst of de douane! Succes!
 6. Bedankt voor deze berichten. Ik had allebedrijveninNederland.nl op mijn lijst staan om contact mee op te nemen. Na deze verhalen zie ik daar absoluut van af. Succes aan iedereen die probleem met dit bedrijf heeft!
 7. Ik sluit me hierbij aan. Ik het is een beetje kaal waardoor ik het gevoel krijg dat de pagina nog niet helemaal geladen is. Maar als je eenmaal op je website aan het surfen bent, en je bent een beetje gewend aan de lay-out dan valt me op dat hij best snel laadt, en dat is wel erg prettig. Op het Engelse deel van de site zijn de Terms en Conditions nog steeds in het Nederlands. Groeten!
 8. Ik heb even voor je gegoogled, en vond meteen het Assurantie Magazine (http://www.amweb.nl/). Dus ik denk dat als je zelf dat ook even doet, je al een behoorlijk eind bent :)
 9. Juridisch gezien betekent het woord copyright helemaal niets in Nederland. Ook de © staat eigenlijk voor niets. De juiste tekst hiervoor is "dit werk is auteursrechtelijk beschermd". Voor de topicstarter: door de tekst van de Auteurswet ("Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.") heb ik het gevoel dat je wel in je recht staat, maar raad ik je aan er niets mee te doen. Sterker nog, ik raad je aan de mensen van het bestuur te bedanken voor een fijne tijd. Zo houdt je vrienden, en kun je misschien later nog eens op ze rekenen.
 10. Het rookverbod in de horeca is voortgekomen uit het idee dat werkplekken rookvrij moeten zijn. Volgens mij mogen vrachtwagenchauffeurs ook niet meer roken in hun eigen cabine omdat het hun werkplek is. Voor zover ik weet mag het dus niet ;) Toevoeging: maar uiteraard ook behoorlijk dom van de eigenaar van de winkel, omdat hij op z'n minst kan voorspellen dat hij met roken in de winkel mensen voor het hoofd stoot.
 11. En het zijn ook nog eens foto's van verdomd mooie kantoren. Neem nou dit prachtige kantoor. Het ideale kantoor bevat wat mij betreft veel glas. Of dat bij je past hangt natuurlijk ook een beetje van je branche af, maar het voorkomt dat je een opgesloten gevoel krijgt.
 12. Beste Innovateur, Je wint inderdaad niet de populariteitsprijs, maar dat is gewoon omdat je mijn naam verkeerd spelt. ;D Nee grapje. Maar serieus, ik begrijp en respecteer wat je zegt. Maar begrijp dat het contact met deze fabrikant geen impulsieve actie was. We hebben lang nagedacht over het doen of het niet doen. Puur in de zin van: is het verstandig om dit te doen? De punten die je noemt zijn ook wel aan bod geweest, maar we besloten het risico om 'jezelf in de voet te schieten' te nemen. Ik heb ook nooit gezegd (of in ieder geval bedoeld) dat ik de reactie van de fabrikant niet begrijp of het er totaal niet mee eens ben. Ik probeer alleen via dit forum, daar waar de kennis en ervaring zou moeten zitten, wat meer inzicht te krijgen in auteursrecht en hoe met deze situatie om te gaan. De reactie van de fabrikant had ik allang geaccepteerd. Niettemin bedankt voor je reactie. Down trouwens ook bedankt. Veel van opgestoken. Groeten!
 13. Goedenavond allen, Sinds een paar dagen ben ik hier lid op het forum. Mijn plan was om de nog niet zo uitgebreide kennis die ik heb te delen en vooral veel op te steken over alles door te lezen. Vanmiddag ben ik echter erg geschrokken van een ontvangen email, en vraag ik jullie bij deze om hulp. Ik beheer sinds enige tijd mede een internetwinkel. Het assortiment bestaat uit sportartikelen. Omdat wij echter merkten dat we niet echt concurrerende prijzen hadden besloten we contact op te nemen met de fabrikanten om eventueel direct van hen af te nemen, i.p.v. onze - blijkbaar dure - groothandel (niet geschoten is immers altijd mis). Vanmiddag kreeg ik een mailtje van een fabrikant terug die me meldde niet geinteresseerd te zijn in een dergelijke zakelijke relatie. Prima, kan gebeuren. Tussen neus en lippen door werd mij echter medegedeeld dat de afbeeldingen van hun producten die op onze website staan beschermd zijn door auteursrecht. Of ik ze even weg wilde halen. Zo niet, dan worden er juridische stappen ondernomen. Het bedrijf staat niet op mijn naam en de 'hoofdeigenaar' is momenteel (tot en met zondag) op vakantie. Een belangrijke keuze als het weghalen van de betreffende producten wil ik liever niet in mijn eentje maken. Mijn vragen zijn daarom: kunnen ze dit zomaar maken (al weet ik het antwoord op die vraag waarschijnlijk wel)? Hoe kan dit volgens jullie het beste opgelost worden? En tot slot: zou ik het tot zondag kunnen rekken om die afbeeldingen en producten online te houden? Groeten, Jorrit
 14. Het valt me op dat op de pagina 'Veelgestelde Vragen' ook een groot deel van de pagina wordt gebruikt voor nieuws, wat eigenlijk al een eigen pagina heeft. Probeer de ruimte meer te benutten. Je moet duidelijk veel informatie kwijt en het wordt op een redelijk klein stukje neergezet. Verbreed de site wat: je hebt aan beide kanten een groot stuk onbenut. Gebruik het en je kunt de tekst al overzichtelijker indelen. Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...