Jump to content

melchior

Super Senior
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Melchior
 • Last name
  Aelmans
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Open staan voor nieuwe ideeën, samenwerking zoeken rondom IT in de breedste zin van het woord.
 • My opinion about entrepeneurship
  Altijd spannend en boeiend.
 1. Mijn ervaring met de support van snelstart is erg goed. Inderdaad even bellen of mailen.
 2. In principe zou je af moeten rekenen op het moment dat de VOF stopt. Je vennoot kan er echter voor kiezen om alleen (als eenmanszaak) door te gaan echter zou ik dan wel eea. goed vastleggen zodat je niet alsnog aansprakelijk gehouden kan worden. Als hij er alleen mee doorgaat is het natuurlijk niet gewenst dat jij aansprakelijk blijft voor schulden, helemaal daar je totaal geen invloed meer op het bedrijf hebt. Ik zou zeker een jurist/advocaat vragen om je hierin bij te staan!
 3. Dit zou je op kunnen lossen met een STAK en/of gecertificeerde aandelen zodat personeel wel bijv. kan delen in de winst maar geen inspraak heeft of maar gedeeltelijk. Zoals Odeon inderdaad ook zegt; dit is wel een goede casus om aan een adviseur voor te leggen.
 4. Je ouders kunnen ook gewoon een BV oprichten en daarmee participeren (of bedoelde je dat met maatschap?). Is het (en vergeef me nu domme opmerkingen want ik ben geen specialist) niet handiger om het onroerend goed in de holding onder te brengen en onder de holding een WM te hangen? Je maakt de structuur dan eenvoudiger en bereikt denk ik hetzelfde doel. Je krijgt dan: Ouders BV ---- Holding ---- Jouw BV | WM
 5. Mijn excuses; het moest inderdaad de .eu zijn natuurlijk!
 6. En zo heeft ieder z'n eigen ervaringen :) Die van mij zijn erg goed in ieder geval.
 7. Voor wat betreft telefonieoplossingen heb ik goede ervaringen met voip4all.nl Ik zou eens proberen Jan (Dekker) te bellen en het hem voorleggen. Mijn vermoeden zegt me dat hij je wel kan helpen.
 8. Dit ben ik maar gedeeltelijk met je eens; ik ken legio engineers die geen certificaten hebben en een stuk beter zijn dan die dat wel hebben. No offence, maar veel certificaten is een kwestie van een 'boekje' uit je hoofd leren en een examentje aftikken. Er zijn zelfs programmatjes op internet te downloaden waar je puur de examenvragen uit je hoofd kan leren. Alleen certificaten gehaald door praktijkexamens zeggen mij persoonlijk iets omdat je daar wel degelijk iets moet kunnen laten zien. Voor wat betreft de gedragscodes zou je kunnen kijken of de hoster aangesloten is bij bijvoorbeeld http://www.ispbelang.com/ en dat soort oganisatie.
 9. hetgeen je zegt voor wat betreft het "indianen-gehalte" is zeker waar. Er zitt een hoop cowboys tussen helaas. Voor de buitenstaander is dat moeilijk te beoordelen. Antagonist is zeker een partij die ik je aan kan raden, evenals TransIP en nog wel een aantal.
 10. Kun je niet onder je eigen holding een nieuwe WM hangen waar eventueel nieuwe aandeelhouders (werknemers) desgewenst ook in kunnen participeren? Dat lijkt mij makkelijker.
 11. als leek kan ik natuurlijk de rechtsgeldigheid niet beoordelen maar ik vind het wel een hele originele oplossing. Wie weet zien de banken of de gebruikers hier nog wel wat in. In principe moet dit vanuit beveiligingsoogpunt prima te doen zijn. Je zit alleen even met hoe ga je ervoor zorgen dat de email die je krijgt ook echt afkomstig is vanaf degene die je vertrouwd, maar dat zou op te vangen zijn door een plugin in bijv. Outlook ed.
 12. Facebook verbrand heel veel geld door zn eigen datacenters die ze uit de grond aan het stampen zijn in de US. Op dit moment bouwen ze 1 van de grootste datacenters ooit neergezet.
 13. Het is zeker een interessant idee; ik heb weleens zitten denken aan een dergelijk iets alleen dan met smartphones; een rekengrid bouwen van alle smartphones die 's nachts niets doen en dus ongebruikte processorkracht 'over' hebben. Erg leuke dingen om over te brainstormen alleen ook erg moeilijk om te realiseren.
 14. En even zoeken hier op het forum; ik meen me te herinneren dat ik een paar dagen geleden en dergelijk topic ook voorbij heb zien komen.
 15. Wat je zegt klopt opzich allemaal; zoek ook even hier op het forum; er zijn al meerdere threads over dit onderwerp. Eén daar van is bijvoorbeeld: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=47;action=display;threadid=18073 Een search op google met als steekwoorden: 'belastingdienst DGA salaris' leverde mij ook al het nodige nuttige op. Edit: Roel was me net voor :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept