Ga naar inhoud

WillemJan91

Junior
 • Aantal berichten

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door WillemJan91

 1. Beetje dubbel, aan de ene kant zeg je dat hij niet gemotiveerd was maar toch bedank je hem voor de inzet? Overigens zou ik het stagecontract er eens op nalezen, wat zijn de eisen die daarin staan?
 2. Als ik advies wil inwinnen dan doe ik dat niet bij een 19jarige scholier ( je bent immers geen student toch? ) die nog in opleiding is. Dan zoek ik iemand met ervaring en vakkennis.
 3. Denk dat het verstandig is eerst te kijken waarom de omzet ( of is dat winst? ) afneemt. Je geeft aan dat er nu 1570euro binnen is, dat zou +- overeenkomen met 4700euro, weer een afname. Er zijn verschillende manieren om de overname prijs te berekenen. Als het om zon bedrag gaat is het makkelijk om 10x de winst te nemen. De beste is de discounted cash flow methode ( google ) maar lijkt me overbodig. Het bedrag lijkt mij ook teveel tenzij jij een enorm groeipotentieel ziet.
 4. Ik wil je ideeen niet onderuit schoppen maar ik zou mezelf toch eerst twee keer achter de oren krabben... Je wilt 10k investeren in een webshop, maar eigenlijk weet je niet goed in wat of hoe. Ga dat eerst eens uitzoeken, maak een goed plan en werk het voor jezelf uit.
 5. zonder prive aansprakelijk --> B.V. Fiscaal gezien pas aantrekkelijk bij een behoorlijke winst. 3 directeuren in een bedrijf zou ik niet aan raden, zeker als je familieruzie's wil voorkomen :P
 6. Wanneer iemand onrechtmatig een handelsnaam gebruikt kan je het volgende doen : 1. Actie ondernemen uit onrechtmatige daad ( Art. 6:162 BW ) 2. Zich bij verzoekschrift tot de kantonrechter wenden ( Art 6. Lid 1 HNW ) Het verzoek kan ook op initiatief van de KVK worden gedaan.
 7. Hoe is de bereidheid van toekomstige kopers om meer te betalen voor langere levensduur/betere kwaliteit t.o.v. goedkoop product, minder lange levensduur. Kostleiderschap/differentiestrategie....Te weinig informatie om hier iets zinnigs over te zeggen
 8. A&F naar Nederland halen, als het kan weet ik niet.
 9. Wanneer je gebruik wil maken van de BTW/BPM ontheffing mag je slechts de auto 500km prive gebruiken p/j. Logischerwijs moet de auto dus ook op de balans worden gezet. Daarnaast moet je officieel ook alle kilometers registreren, ook al doen veel bedrijven dit niet. Er zijn hier wel systemen voor, deze zijn wel redelijk prijzig( +- 500e ) Hier kan je aanklikken als je zakelijk of prive rijd, deze gegevens kan je vervolgens importeren op de computer. Ik heb wel eens gehoord, of dit klopt weet ik niet, is het registreren van kilometers niet nodig als je alleen de bestuurdersstoel in de auto hebt, dus de passagiersstoelen eruit hebt gehaald. Niet erg praktisch, maar het scheelt je wel een hoop administratie.
 10. Het fiscale voordeel zie ik ook niet, volgens mij is die er niet? Als eenmanszaak in een maatschap moet je volgens mij gewoon de inkomstenbelasting schijf gebruiken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...