Ga naar inhoud

Quibke

Legend
 • Aantal berichten

  597
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Quibke

 1. Goedemorgen ! Is er ergens koffie en wellicht een Smint ergens ?
 2. Quibke

  Vrijminidagborrel

  Goed...... tijd om eten te (laten) maken.... hier beneden een Bourgondische Lunchroom.... en daarna naar appie voor de hoofdzakelijke boodschappen... koffie, bier chips.... o ja...bitterballen ! Goed weekend iedereen !
 3. Quibke

  Vrijminidagborrel

  Ik log in....check... ! (met bijna Linda Roos en Jessica op de achtergrond !!)
 4. en wat is het dan geworden, nog iets gehad aan de aangereikte tips? Hahaha, Bas, dit hoort hij dus as maandag !! ;)
 5. Dat proef je wel terecht ja. Ik had niet gemerkt dat ze ontevreden aan het knippen was. En, eerlijk gezegd, als ik werkneemster was in een bedrijfje van drie parttimers, dan zou ik niet de ondernemer laten opdraaien voor mijn eigen problemen. Nee, je merkt ook niet aan een medewerkster dat ze ontevreden is, een burn out heeft, ongesteld is of dat de hond is weggelopen. Als het goed is, is ze daar professioneel genoeg voor. Persoonlijk heb ik ook niet de mentaliteit om ziek te zijn terwijl je moet werken, maar soms is het niet anders. Ik vind het cru gezegd van je, dat je het nu de schuld maakt van het personeelslid. Ook de werkgever heeft zijn verantwoordelijkheden.
 6. En waarom denk je dat het een gefingeerde Burn Out is ?? (Burn Out met hoofdletters, omdat ik weet wat het is) Overigens stuit je openingspost me erg tegen mn borst, zeker omdat het dus een kapperspraatje is, en het gesprek weer afgelopen was, toen je haar gedaan was. (en ik heb een zeer grote hekel aan zg "kapperspraatjes" Sorry.)
 7. Palen met lint werkt in ieder geval erg verwarrend. Denk ook aan kapot rijden, trekken, waaien.... Eerst antwoord op vraag Wouter maar afwachten.
 8. Misschien leuk voor je : een tomatenkweker uit de omgeving probeert ook andere markten aan te trekken en dit gaat prima. (Denk ik) Alles in eigen beheer, vanuit de keuken, enzovoorts. Verkoop via jaarmarkten en dergelijke. www.natuurlijktomaat.nl
 9. Mijn kruidenkast puilt uit...maar ben zeer benieuwd.... maak eens wat proefzakjes welke je laat beoordelen ? Blanco zakje, geen info over ingrediënten, maar wel een vragenlijstje erbij en natuurlijk tips met toepassingen ! Nieuwsgierig geworden groet, Marcel
 10. Misschien is het makkelijker iets duidelijker te zijn. Met dit soort beknopte info (ook je volgende bericht) kan niemand iets.
 11. Topic behoort toch ook niet op HL..... een gerenormeerde site, waar EZ in participeert, politiek gevoelig topic.... en Wilders loopt straks te zwaaien : Ook op Higherlevel, meneer Rutte, wordt er zelfs gediscusieert. Mijn mening : HL onwaardig en dicht die handel.
 12. Tja....voor mijn nieuwe logo heb ik een aantal dagen zitten schetsen, kladjes maken, enzovoorts....tussen werkzaamheden door....met die troep ben ik naar een bevriende vormgever gegaan, we hebben een half uur koffie gedronken en kladjes doorgenomen en 4 dagen later had ik tig ontwerpen. Hiervan er 3 uitgezozen, deze zijn verder uitgewerkt (ook qua kleur) en week later was het klaar....
 13. Die zie ik ook in IE als ik compatibiliteitsmode aanzet. Klik eens rechtsboven op het 'gescheurde blaadje' (eerste icon van links in afbeelding) Dit had ik ook....opgelost nu ! Thnx voor de tip !
 14. Hahaha,@ Hans... heb m paar jaar geleden ook eens geplaats in een of ander kersttopic (net anders) en leverde alleen maar kneuzen op hahahaha ! Leuk je gesproken te heben, the man behind te face ! Gelachen hoor, dat laatste uurtje in de toren ! Groet, Marcel
 15. Na de hekkesluiters te zijn geweest nog met 4-en even een kroegje opgezocht nabij hotel. Meest vreemde kroeg waar we alle 4 ooit geweest waren, en stuk voor stuk kennen we er veel.... nog even afgepimpeld en op tijd er uit, want ontbijt was maar tot half tien.... 3 van de 4 waren er om 09.25 uur. Geslaagde avond, inderdaad te weinig mensen gesproken, maar dat kwam ook doordat het nu sitting ipv walking dinner was, en tijdens het eten ga je niet walken. Weer erg leuk, en kijk uit naar de volgende...strand, BBQ, zomer zon.....begin maar te plannen !!!
 16. Hoofdgerecht ...eend... en voor de niet-vlees-eters pasta...
 17. Voorgerecht... Truffelsoep, met een dingetje en een glaasje witte wijn..
 18. Mensen die in Hotel Sebel gereserveerd hebben, met wie wij mee mogen rijden, of gezamelijk een taxi delen ? Van Sebel naar locatie ? Verwacht rond 20 uur in hotel te zijn......
 19. Hehe, ook mij is het gelukt vandaag alles rond te krijgen ! Nadat arts zei dat ik dinsdag bij specialist moest komen, was mijn eerste antwoord : "" Neeee"" Maar gelukkig is dit een intake, en dus bij thuiskomst ook gelijk hotel geboekt ! Ik (we) zijn er bij !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...