Jump to content

Howard

Senior
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Industrieweg 23, 7 vestigingen in Nederland, 4143HP, Netherlands
 • First name
  H.
 • Last name
  Kops
 • Company or organization name
  Monkey Town
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  zich 110% inzet voor de medemens en niet op een egocentrische manier alleen alles voor zichzelf willen!
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondanks de zware regelgeving is er niets leukers dan ondernemen. Ondernemen zit in je bloed anders moet je het niet doen. Mensen die ondernemen maar bang zijn om in lastige situaties te komen kunnen beter voor een baasje gaan werken. Een echte ondernemer heeft al reeds de oplossing voor een aankomend probleem.
 • My opinion about innovation
  Ik zit boordevol ideeën maar ideeën kosten geld om dat te uiten, en dat is in de huidige tijd een moeilijk onderwerp.
 1. Bedankt voor de reacties. Ik ben er zelf ook bang voor maar er is een oneerlijke concurrentie met andere horeca gelegenheden, misschien dat een rechter daarin meegaat. Als iemand het interessant vind zal ik hier de gang van zaken posten. Groetjes...
 2. Die zijn er simpelweg niet. Iedere vorm van het niet doorgeven van extra inkomsten aan de uitkeringsinstantie is fraude.
 3. Hoi Allemaal, Een kennis van mij heeft een restaurant welke in de winterperiode beter loopt dan de zomer periode. Dit omdat hij maar een terras heeft van 7 m2. Na een beetje sparren kwamen we tot de conclusie dat enige groei mogelijkheid de parkeerplaatsen voor de deur zijn. Mocht dit mogelijk zijn dan kan zijn terras behoorlijk groeien. Ik heb op internet gezocht en het enige wat ik tegen kwam was dit: http://www.wernertoonk.nl/terrassen_tijdelijk_op_parkeerplaatsen Nu is mijn vraag: Hoe begin je hieraan? Wat moet je doen om dit aan te vragen en bij wie moet je precies zijn? Wie weet welke wegen er bewandeld dienen te worden om een parkeerplaats te veranderen in een stoep of op iets wat op de foto lijkt? Ik hoor graag en alvast bedankt voor een reactie. Mvg, Howard
 4. Ondanks dat dit een oude topic is wil ik TS (e.a.) het volgende meegeven. Het starten van een indoor speeltuin doe je niet zomaar. Je bent gebonden aan vele gemeentelijke regels. Ik ken veel collega's die pas na vele jaren gestart zijn met een speeltuin. Het beste is je eigen aan te sluiten bij een bestaande keten. Deze weten de wandelgangen en kunnen je bijstaan. Vaak worden er ook geen financieringen verstrekt aan ondernemers die op eigen houtje willen starten maar wel als die een franchise achter zich hebben staan. In ieder geval succes.
 5. Echt super handig, ik ga gelijk alles op deze manier doen. Is er wel een mogelijkheid met fangate?
 6. Ik ben momenteel aan het experimenteren met IFrames en de zo genoemde landingspagina. Ik begin facebook steeds leuker te vinden. Jammer dat Facebook niet voor de jongere mensen zijn dus het mist een grote doelgroep voor mij. Dan heb ik aan hyves meer ondanks ik facebook veel leuker vind.
 7. Ongeveer € 1902,14 netto. Dit kan je berekenen via http://www.intermediair.nl/overzicht/salaris-en-onderhandelen/brutonetto-calculator/9654/brutonetto-calculator.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=CIaHsuG1oqsCFUJJ3godihUbsA
 8. Indien je een BV heb is dit wettelijk vastgesteld. Bij een éénmanszaak zijn dit voorschoten op de winst. Kijk even op http://www.financieel-ondernemen.nl/artikelen/47/Salarisberekening_bij_een_eenmanszaak/
 9. Je kan ook de gemeente aanspreken en een BBZ regeling treffen. Als jouw bedrijf echt levensvatbaar is dan zal de gemeente niet moeilijk doen. Wellicht kan de gemeente ook iets betekenen bij het opheffen van jouw bedrijf.
 10. Beste Jan Willem, Ik voel een bezwaard gevoel opkomen bij dit advies. Aangezien dit bedrijf een concurrent van jou is, heeft het mijns inziens geen pas hier de naam te noemen en dit bedrijf vervolgens af te serveren. Je andere adviezen vind ik echt de moeite van het lezen waard, dus wat mij betreft, beperk je je daartoe. Succès en groet, Hans Ik kan er niet op uit maken dat CCV zijn bedrijf is. Ik heb tegenwoordig ook CCV en kan zeggen dat de service grandioos is. Ook heb ik een aantal jaar geleden sepay gehad en dit was inderdaad niet veel. Weet niet hoe het tegenwoordig is maar goed....
 11. Om in de WSNP te mogen komen dient er over alle jaren aangifte gedaan te zijn. De belastingdienst zal in het minnelijk traject nooit akkoord gaan met een aanbod indien er geen aangifte gedaan is en meestal is dit één van de hoogste schuldeiser. Vind het eerlijk gezegd een vreemd verhaal maar in ieder geval succes. P.S. Mocht je geen boekhouding meer hebben, controleer dan al je inkomsten op je rekening over de jaren waarin je aangifte moet doen en maak daar een berekening mee.
 12. Heb er lang over getwijfeld maar ik ga geen gebruik maken van een smartphone. Ik heb nu al moeite om niet teveel aan werk te denken laat staan als ik 24 uur per dag direct mijn mail kan bekijken. Ik zou niet meer slapen ::) De super work'a'holics raad ik dan een TAB aan omdat deze makkelijker te bedienen zijn dan een smartphone i.m.o.
 13. Ik zelf heb al mijn software op kantoor draaien en gebruik dan Teamviewer om deze van elke plek op de wereld in te loggen en te gebruiken. Je computer dient dan wel aan te staan op kantoor.
 14. Ik denk dat je personeel moet aannemen indien je meer werk heb dan je zelf aan kan. Hoeveel uren per week werk je nu zelf?
 15. Stuur mij even een PM en misschien kunnen we wel leuke zaken doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept