Jump to content

Chokdup

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Dit soort ideeen zijn uitstekend voor instore marketing. Hebben jullie ook website waar ik iets over jullie producten kan lezen?
 2. Volg Team HTC - Columbia op Google Maps Beleef de Tour de France als nooit tevoren! Volg alle negen wielrenners van Team HTC - Columbia en bekijk hun exacte locatie en realtime telemetrische data. Bekijk de onderstaande kaart: http://www.google.com/intl/nl/landing/mytrackstour/index.html
 3. Ik denk bij schoonmaak gelijk aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Prijs is natuurlijk ook belangrijk maar je geeft zelf aan dat je niet heel duur bent. Ik zou in een brief mee sturen met een offerte, daarin vertellen dat jullie heel lang bestaan en klanten zijn super tevreden enzovoort. Hoop dat het helpt.
 4. "No Image Available" mag van mij wat subtieler. Voor de rest een mooi website.
 5. Heel leuk website, ik wou ook zo website ontwikkelen maar had voor iets anders gekozen. Ik ben zelf ook een Xbox Fan en spel regelmatig Xbox Live. Jou site heb ik gebookmarked :)
 6. Melding "Het artikel is uitverkocht." mag wat duidelijk in beeld komen. Ik was net bestel knop aan het zoeken.
 7. Volgens mij zijn er genoeg oplossing met nieuwe technologieen. Living Tommorow in Brussel zie je ook oplossing voor dit soort problemen. Dus conclusie er zijn wel oplossingen maar niet betaalbaar voor de doelgroep of de doelgroep vind het niet heel belangrijk (niet nodig gevoel). Als overheid dit soort technologieen verplichten in auto/vrachtwagen dan is het dit opgelost.
 8. De website maakt gebruik van 100% width, dat vind ik wel leuk maar de oranje kleur mag wat veller. De logo van Waggle vond ik mooiest en uniek.
 9. Het lijkt inderdaad op zo website die geregistreerd staat bij een hostingsbedrijf. Misschien moet gewoon zo simpel zoek functie komen net als justeat.nl voor postcode. Dat is wel erg handig en ik bestel regelmatig bij Justeat.nl.
 10. Ten eerst http://vizited.com/ werkt niet. Misschien handig om dat eerst te fixen. Ten tweede is website heel traag, bij mij tenminste. Ik weet niet of andere hetzelfde problemen hebben.
 11. Ik vind lichte groen kleur helemaal niet zo mooi en passend bij doelgroep (jong). Het concept is wel leuk en zoiets mis ik wel vind ik.
 12. Sorry hoor maar de website ziet inderdaad niet heel betouwbaar uit (het is puur de uiterlijk denk ik). Inderdaag een goede designer inhuren eerst.
 13. Volgens mij zijn er genoeg webwinkels voor kledingkleding hoor. Meeste bedrijven doen alleen slecht in promoten van webwinkel dus als je goede netwerk of goede marketingcampagne/idee hebt dan zie ik wel succes kinderwebwinkel
 14. 50,000 views op je website voor 50euro? Of bedoel je 50,000 vertoning voor 50,000 euro? Mensen klikken niet zomaar op de advertenties. Ik doe ook reclame op martkplaats en andere website maar heb tot nu weinig klant binnen gehaald. Vertoning gaat wel ophoog.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept