Jump to content

Server Wizards

Senior
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  via een kennis
 • Gender
  Female
 • Address
  Postbus 8043, Rotterdam, 3009AA, Netherlands
 • First name
  Heleen
 • Company or organization name
  Server Wizards
 • Website address
 • Skype

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ik denk dat er inmiddels genoeg voip aanbieders zijn die onafhankelijk van de locatie van de beller (gratis of goedkope) belmogelijkheden bieden. Maar goed, een kant-en-klaar concept dat de niet technisch ingestelde consument eenvoudig kan gebruiken zal nog wel op een marktaandeel kunnen rekenen.
 2. Er zijn certificaatuitgevers die een naamscontrole uitvoeren. Maar de gratis of super goedkope doen dat natuurlijk niet. Er zijn veel verschillende soorten.
 3. De aanvraag kan ingediend worden als de ondernemer 53,5 jaar oud is, maar de uitkering gaat niet eerder in dan wanneer de ondernemer 55 jaar is. Is een landelijke regeling. Wordt door de Sociale Dienst behandeld.
 4. Volgens mij is deze link al vaak voorbij gekomen: http://www.belastingtips.nl/zakelijk/omzetbelasting/factuurvereisten_belastingen/ Een proefles is toch gewoon omzet/een produkt, zoals alle andere produkten? Je zal in de toekomst toch wel meer proeflessen geven? Of gaat het alleen om het invoeren van de klantgegevens? De klantgegevens worden later jouw kostbare database waar je mailings naar toe gaat sturen ;-). Dat gaat niet als die gegevens niet in het systeem staan....
 5. Als ik als potientiële klant op de homepage kom, heb ik het wat moeilijk. Nu ben ik wel erg ongeduldig, maar zal wellicht niet de enige zijn. Het vele grijs in de opmaak wordt ik erg somber van. Nu ben ik geen designer, dus echte tips heb ik niet, maar ik was de eerste keer na 1,5 seconde weg van de website. Toch nog maar een keer geklikt. Als ik dè oplossing aangeprijst zie, wil ik deze ook zien. Ik zie in eerste instantie alleen maar het probleem, maar dat was mij al bekend. Nu zie ik wel dat je in de header iets laat verschijnen, maar dat duurt en is van slechte grafische kwaliteit. Dus als je de header wilt handhaven, zou ik -zonder te scrollen- ook de oplossing laten zien. Maak een leuke animatie in een gif of misschien een filmpje (hoewel dat met laden minder doeltreffend is). Omdat transparante voorwerpen moeilijk zichtbaar te maken zijn, zou animatie iets kunnen doen met steeds een andere invalshoek. Leuk produkt maar ik betwijfel of het een niche is. Sterker nog, ik zie wel mogelijkheden om deze hoesjes als vervanger van die doosjes te introduceren. De winkels zijn er waarschijnlijk ook blij mee. Maar dan is jouw webshop overbodig (maar dan zou je je kunnen toeleggen op meer diverse 'boxen'). De winkels gebruiken de sleeves als tijdelijke opslag. Als het doosje vervalt en ze kunnen voor de covers ook een sleeve gebruiken, scheelt dat behoorlijk wat ruimte. En de productiekosten zullen enorm zakken. Dus, leuk produkt en vooral (vind ik) erg handig. Maar onvoldoende uitgelicht op de website en aangezien ik muziek met creativiteit associeer, zou ik een creativere website willen zien. Succes!
 6. Als je ooit weer een bedrijf wilt beginnen, is het fiscaal niet zo handig om eerst alles privé af te rekenen en daarna vanuit privé weer te investeren. In dat geval lijkt het mij aantrekkelijker de vennootschap aan te houden en er alleen privé uit te halen wat nodig (of fiscaal verplicht) is.
 7. Allereerst moet ik zeggen dat ik het lovenswaardig vindt om een groep op te vangen waarvan ik denk dat deze tusen wal en schip valt. Maar ....... Het vestigen van een nederzetting in het buitenland en het ontbreken van een duidelijke structuur baart mij enigszins zorgen. Een markt voor een idee is één ding, een duidelijk waarborg voor kwaliteit is een ander ding. Wij hebben het hier over paramedische zorg, en dat houdt niet op bij het vaststellen van de vraag naar een bepaalde dienst. Ik zie daar niets van terug in jouw verhaal. Waarom baart mij dat zorgen?
 8. Leuke discussie ;D Wat mij opvalt is dat 'mensen' erg veel behoefte hebben aan absolute waarheden. Maar alles wat gebaseerd is op afspraken, kan nooit een absolute waarheid opleveren en is (dus) onderhevig aan wijzigingen op enig moment. Valuta zijn gebaseerd op een waarderingsconstructie en goud heeft al helemaal geen intrinsieke waarde. Dus welk waarderingssysteem je ook bedenkt, het zal nooit een absolute waarde kunnen hebben. Er is maar een paar elementen die voor iedereen waarde hebben (niet individueel bezien, maar humanistisch). Dat zijn eten, drinken en ademen. Al het overige is cultureel bepaald. Dus geen enkel waarderingssysteem kan ooit een algemeen geldende waarde hebben. Ook al zijn wij nu nog verzot op goud(-en sieraden), dat kan elk moment wijzigen. Ik wacht op het moment dat deugdelijkheid een economische waarde krijgt. Da's niet zo ver gezocht en misschien zelfs wel aanwezig in sommige culturen. De eerste maagden hebben hun maagdelijkheid al te koop aangeboden. De crux: wij kunnen zelf bepalen (alleen niet op individueel niveau) wat waardevol is en wat niet. Misschien zou dat ons uitgangspunt moeten zijn en niet wat anderen waardevol vinden.... Maar da's lastig voor ondernemers.....
 9. Ik vind het alleen maar verstandig om erover na te denken voordat alles onwrikbaar vaststaat. Contracten gebruik je toch ook niet als je al een geschil hebt? Schriftelijke overeenkomsten, algemene voorwaarden, nadenken over persoonlijke aansprakelijkheid, financieel plan. Het hoort allemaal bij een goede voorbereiding. Voor wat betreft de vraag, zou ik ook eens de financiële verschillen op een rij zetten. Dus niet alleen de oprichtingskosten van een BV, maar ook het verschil in belasting en dergelijke. Starters hebben als eenmanszaak fiscaal meer mogelijkheden dan een BV.
 10. Tenzij je in de auto wilt stappen als je hdd dreigt te overlijden, zou ik niet voor co-locatie kiezen. Dat vergt (tenminste) een behoorlijke paraatheid, ook in het weekend en ook op feestjes. Eerlijk gezegd is een vps zo gek nog niet voor iemand die niet zelf aan de knoppen in het DC zit. Gemakkelijke migraties, schaalbare hardware. Maar het hangt natuurlijk af van de mate waarin de resources voorhanden zijn. Ik zou proberen goede afspraken met de hostingpartij te maken, over prestatie en monitoring. Kan de hostingpartij niet meedenken en expertise leveren, is het tijd om aan een andere hostingpartij te denken. Kost iets meer dan een kale co-located server, maar geeft ook een hoop rust.
 11. Dat moet de overeenkomst dus wel nog specifiek beëindigd zijn (gaat niet automatisch bij het stoppen van de werkzaamheden).
 12. Dan zou er wel staan "......na afloop van de overeenkomst, aansluitend gedurende een periode van 6 maanden......". Ik lees hierin, dat zolang de overeenkomst loopt, er een periode van 6 maanden is dat je geen zaken met zijn klanten mag doen. En als er twijfel is, meen ik dat non-concurrentiebedingen restrictief uitgelegd worden (maar daar twijfel ik over)?
 13. http://www.devegetarischeslager.nl Nog niet geprobeerd maar schijnt erg lekker te zijn. Zit in Den Haag, dus vast wel aan te komen ...
 14. Je kunt een limited ook zelf oprichten en onderhouden, maar het sleutelwoord is kennis. Je moet natuurlijk wel weten welke documenten je moet hebben (bijvoorbeeld statuten en je wordt daar niet automatisch op gewezen omdat de Companies House -of een andere KvK in het btl- daarom vraagt). Als je het startkapitaal inbrengt en vervolgens vanuit de ltd de kosten betaalt, zal dat boekhoudkundig wel zijn weg vinden.
 15. Is toch niet hetzelfde. Wietteelt is wel vergelijkbaar met inbreuk merkenrecht. Namelijk vrij eenvoudig vast te stellen. Hondjes worden ziek geboren of worden na de geboorte ziek. Het enige delict dat ik zie is mogelijke oplichting als het zieke hondje met deze kennis verkocht is. Als je wilt dat deze hondjes niet geboren worden, zal je fokregels moeten laten vasstellen door de politiek. Of nog beter, haal gewoon een afgedankte hond uit het asiel (er zijn er ècht genoeg van) in plaats van puppies kopen bij een fokker ;) Maar goed, ik zie zo snel geen civielrechtelijke of strafrechtelijke procedure waarin de fokker veroordeeld is. Is die er wel? (misschien kunnen wij dit onder 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' plaatsen, zodat het op HigherLevel nog een plek heeft)

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept