Jump to content

RobDG

Senior
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.internets
 1. Het is vrij normaal dat je niet direct een zooi bestellingen binnen krijgt. Was het maar waar! Veel reclame maken op allerlei mogelijke manieren en heeeeeel goed vindbaar zijn op Google en algemeen op internet is wel een eis voor succes.
 2. Toevallig bij de hypotheker geweest vorige week als zakelijke klant kan ik gewoon een prive hypotheek krijgen...
 3. Als het op jou naam staat, koop je hem toch lekker uit!
 4. RobDG

  Stilte in detailhandel?

  Mensen houden de hand op de knip en door het internet verdwijnen er steeds meer winkels. En de winkels die blijven zijn over het algemeen de grote ketens...
 5. RobDG

  Begonnen!

  Succes. Zorg dat je er snel een inkomen uit kunt halen en met je andere werk kunt stoppen!
 6. Ondernemersplan.... Enerzijds is het nodig en moet je proberen alles goed in te schatten, anderzijds is het allemaal whisfull thinking en heb je er geen ruk aan. Zo gauw je begonnen hebt pak je het echt niet meer uit de kast, maar leef je op de waan van de dag.
 7. Kerel, wat moeilijk doen! Koop een senseo en klaar is kees!
 8. Ik zou dit gewoon betalen. En als je het te duur vind; weer een andere student, of huismoeder zoeken die het bijna voor niks doet.
 9. Ik heb bij verschillende webshops al pennen besteld en tot nu toe allemaal bagger! 10% kun je afschrijven omdat ze het niet doen en de overige snel leeg. Ik heb vorige week wat duurdere besteld bij weer een nieuwe leverancier. Ik zal me melden hier als ze goed blijken te zijn.
 10. Dit is een duidelijk geval van sponsoring en zeker geen schenking!
 11. De site ziet er proffesioneel uit. Enige irritatiepunt van mij zijn best wat schrijft en taal fouten die ik tegenkom! Haal deze eruit en je hebt wat mij betreft een prima site!
 12. De site ziet er op zicht prima uit. Beetje simpel opgezet in een standaard format, maar wel netjes. Let inderdaad op de licentie van de foto's.
 13. Als je alleen op affiliate basis werkt hoef je niet moeilijk te doen over licenties, regels etc!
 14. Je zult met een heel goed verhaal en ondernemers plan naar de bank moeten. Op voorhand kan ik je vertellen dat het een heel moeilijk verhaal wordt.
 15. Een vriend van me heeft een uitzendbureau. Veel bedrijven schreeuwen om extra personeel, nemen extra productie lijnen, moeten hun staf uitbreiden en maken goede en hoge winsten. De uitzendbranche maakt na een grote dip in 2008/2009 weer gouden tijden door. Dan kom je thuis, zet de tv aan en is het weer crises.... Er wordt zoveel over gepraat dat mensen elkaar een crises aanpraten en niks uit durfen te geven.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept