Jump to content

wpbeveiligen

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  De bedrijfswebsite weten te waarderen en weten waar hun inkomsten vandaan komen.
  Bedreven ondernemers, kleine en grote bedrijven zijn voor WPbeveiligen allemaal waardevolle klanten die wij graag helpen met een goed beveiligde WordPress website.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen is leven.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is zorgen dat je weet wat de toekomst gaat brengen. Zonder overal in te springen maar met gedegen onderzoek en een gezonde ondernemers-lust de juiste stappen nemen om voor te zijn wat achter loopt.
 1. Ik heb een eigen crm geschreven, waarbij ik elk klantproces in fases verdeel. Daar log ik iedere dag op in, het toont enkele belangrijke focus punten: Welke werkzaamheden ik nog heb, welke ik nog af moet ronden, welke ik naar de komende weken verschoven heb. Met datums, belang, deadline. Tevens toont het systeem catagorisch hoeveel ik van bepaalde werkzaamheden heb uitgevoerd waardoor ik gemakkelijk in kan zien hoeveel werk ik gedaan heb gekregen per maand, per werktype. Dan zie ik ook welke groei er is, en waar ik nog wat meer aan kan werken. Het systeem is de planning, deadlines, activiteiten en houdt me scherp op de lopende en niet lopende zaken.
 2. Linkbuilding is leuk maar als je het feit neeneemt dat betaalde reclame de eerst 3-4 plaatsen inneemt in Google kun je het geld beter investeren in andere manieren om aan bezoekers te komen. Ik heb ervaring met bedrijven die aan linkbuilding doen, vaak is dat een tijdelijke bezoekersboost. Als je ze niet meer betaald zakt het aantal bezoekers. Het meest effectieve op de lange termijn is goede artikelen schrijven. Die worden vanzelf door anderen gelinkt en zullen hun rendement halen in de loop der jaren.
 3. Ik ben in het bezit van een groot aantal websites, ik kan je vertellen dat het niet gemakkelijk is om van de site te leven. Maar wat ik wel weet, is hoe het maximale uit je website kunt halen om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen en te houden. 1. Sitesnelheid, kun je gratis meten met gtmetrix.com 2. Een SSL certificaat, bijblijven met de nieuwste noodzaken op webgebied 3. Verrassende nieuwe content blijven schrijven, schrijven en schrijven ;) Succes
 4. 2go togo klinkt niet zo als het uitgesproken wordt
 5. Het eerste wat in mij opkomt is, hoe meet je de Goodwill en hoe kan je die in geld uitdrukken. Maar aangezien je aangeeft het zelf te hebben opgebouwd kun je een ruwe inschatting geven van wat het je op gaat leveren. Wat het op gaat leveren af wegen tegen de kosten. Al lijkt 100% betalen voor iets wat je zelf hebt gecreëerd nogal onrealistisch. Zoal lager gaan met de prijs, hun doen een bod waar je een tegenbod op kunt doen. Kijk naar de waarde die de winkel heeft zonder de Goodwill. Wanneer je bijvoorbeeld een maand ziek zou zijn en er ander personeel of een bekende staat die het over moet nemen.
 6. Sucuri heeft een gratis scanner, en inderdaad ook een betaalde dienst waarbij ze de website cleanen enz. Echter weet niet iedereen dat Sucuri ook een WordPress plugin heeft. (Waar ik niet van durf te beweren dat die heel goed is. Heb hem getest en hij heeft enkele toffe mogelijkheden maar mist ook mogelijkheden.)
 7. Username admin is wel heel standaard en de #1 username die gebruikt wordt voor een brute-force attack. Maak het hackbots niet te gemakkelijk! (maak even een nieuwe user aan en verwijder "admin". Let wel op dat je de berichten en pagina's netjes overdraagt.)
 8. WordFence free neemt alleen de bestanden mee in de scan die hij kan vergelijken. Kortom backdoors en hacks in een Premium theme en andere onbekende bestanden zal hij over het hoofd zien. Tevens is een beveiligingsplugin alleen een preventief middel om 80% van de hacks en hackers te voorkomen en / of het moeilijker te maken. Simpel voorbeeld: Ik ken een lijn code die mij op ieder moment toestaat een administrator aan te maken via buitenaf, die wordt nooit opgepikt door de scanners. Kortom, je moet voorkomen dat er iets in de site, functions.php, pluginfiles geschreven kan worden. Als het eenmaal gebeurd is, dan ben je te laat met preventieve beveiligingsplugins. Het schoonmaken van een website die gehackt is, dat is een combinatie tussen kennis en ervaring maar ook gewoon zo veel mogelijk vernieuwen.' En checken op de WPscan database of de plugins die je momenteel gebruikt niet op de lijst staat van lekke plugins.
 9. Je hebt gelijk. De laatste berichten zijn inderdaad al weer van 8 maanden geleden zie ik. Ik heb niet op de datum gelet. WordPress hacks zijn alleen maar erger geworden dus dacht dat een aanvulling wel handig kan zijn. Vooral de gratis scanner van Sucuri kennen maar weinig WordPress bezitters.
 10. Via de Sucuri malware scanner kun je gratis scannen of je WordPress site al geïnfecteerd is, https://sitecheck.sucuri.net/ Het verschil moet tevens gezien worden dat WordPress niet zozeer lek is, en de lekken worden geregeld met updates gefixt. Het zijn vooral de plugins die de problemen veroorzaken, plugin makers die updaten niet vaak genoeg en hebben niet altijd verstand van beveiliging. Zonder een beveiligingsplugin zet je de WordPress website zoal wagenwijd open voor een ieder die wil proberen handmatig of via een bot binnen te komen.
 11. Nee een security team dat wekelijks kijkt en centen vangt zoals iemand schreef is niet te betalen. Maar voor 75 euro voor een jaar garantie en service is het wel betaalbaar lijkt mij. Niet te veel plugins inzetten en WordPress up-to-date houden is zoal de key.
 12. Ik heb meegelezen, Een VPS houdt in dat er meerdere sites op 1 servergedeelte staan en vaak op 1 IP adres. Dit zorgt ervoor dat als jouw website of die van een ander die ondergebracht is op de VPS met hetzelfde IP kan veroorzaken dat het IP voor het spammen op de blacklist komt. De kans dat je mailwachtwoord misbruikt wordt voor het verzenden van spam is niet zo heel groot. De kans dat er lekken zitten in 1 van de sites op de server is aanzienlijk aangezien verouderde scripts/plugins en themas gevonden worden door bots en er met de tijd 1-of-meerdere bestandjes op de server geschreven worden die mail gaat verzenden vanaf je server. Vanaf en met je servercapaciteit. Het overige probleem heb ik hier al eerder gelezen en dat is dat veel websitemakers wat bij willen verdienen en okk gaan hosten door middel van een VPS. Het hebben van een unmanaged VPS is stukken goedkoper, maar voor de gemiddelde website maker te ingewikkeld om echt professioneel te beheren. Er gaat veel tijd in zitten. Denk aan veiligheids updates, spam filers, firewalls, antivirus voor linux. Als je het spammen dat je "server" doet wilt stoppen moet je de oorzaak vinden. In veel gevallen is dit een php bestandje die flink gaat mailen. Weten of je site spamt kun je zoals eerder genoemd zien bij de blacklist functie vsn mxtoolbox.com maar in het geval dat je een WordPress site hebt (40+ procent van alle site op de wereldis wp) kun je het beste naar de gratis Online Securi Malware test gaan, zo weet je of je site besmet is, of dat deze goed beschermd is met een firewall en up-to-date server.
 13. Ik zit de afgelopen jaren bij Deziweb. Dat is een prettige partij en de prijzen zijn goed te doen. Ze hebben goede service. Ik ben voor klanten nog regelmatig actief op verschillende vps-en voor beveiliging maar merk dan wel behoorlijk de verschillen in service en contactmogelijkheden. Ik ga natuurlijk geen namen noemen van sommige partijen waarmee ik dan in contact kom, maar er zitten erbij.. Denk aan afdelingen voor de telefonische helpdesk waar gewoon personen zitten die geen verstand hebben van de server etc. Het niet weten of niet willen is iets wat ik vaak zie. Of simpelweg dingen roepen zonder even mee te kijken..
 14. WordPress is anno 2015 nog 1 van de meest ondersteunde cms-en. De duizenden themas die gratis te downloaden zijn en alle premium themes en plugins zorgen ervoor dat WordPress een duizendpoot is. Om de hackers op afstand te houden zijn een paar simpele regels: 1. Gebruik niet te veel plugins aangezien die door derden geprogrammeerd zijn en je de kans op lekken vergroot 2. Update WordPress geregeld, ook de plugins! 3. Installeer Ithemes security en stel die goed in 4. Geniet van je WordPress webshop, blog, business site
 15. Ik heb de afgdlopen jaren alle constructies meegemaakt, maar neem 1 ding van mij aan: het is belangrijk zeer vsel kennis van zaken te hebben voordat je tussen een klant en een programmeur gaat zitten. Zo ook als je tussen de wensen van een klant gaat zitten en de uiteindelijke uitwerking ervan. Het lijkt gemakkelijk geld verdienen maar het is hard werken, veel en goed communiceren, exact weten waar je over praat en wat realistisch is. Ik heb zelf de ervaring dat ik het liefste direct met een klant werk, de wensen op een rij zet terwijl ik exact alle mogelijkheden ken voor het programmeren en ontwerpen. Ergens tussen zitten brengt een hoop gedoe en zorgen met zich mee. Ik programmeer het liefst alles zelf, communiceerd dit 1-op-1 zonder tussenpersoon door met de klant en hoef hiervoor niet continu te overleggen met een tussenpersoon. En tussenpersoon zijn en dan zien dat je programmeur of vormgever het verpesten waardoor alles alsnog op het laatst voor een deadline opgelost moet worden.. ramp! Tip: leer zelf een vak, wordt daar heel goed in en ga daar mee verder zonder tussen wal en schip te gaan zitten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept