Jump to content

Capaly

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Company info

 • Location
  Rotterdam
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Website address
 1. Een uitgebreid antwoord kun je vinden op deze website How Much Does it Cost to Develop On-Demand Food Delivery Apps Similar to UberEATS.
 2. Al eens gekeken naar Microsoft Office 365 Calendar?
 3. Contact opnemen met een bedrijfsrecherche specialist/bureau en vragen naar ziekteverzuimcontrole. Zij kunnen eerst een informatief onderzoek uitvoeren, gevolgd door een observatie. Hun rechercheurs bekijken of de zieke werknemer activiteiten uitvoert die niet conform de afspraken zijn. Soms is een ‘zieke’ medewerker tijdens zijn ziekteperiode aan het werk voor een andere werkgever.
 4. Voor project management kun je beter aan de slag met Trello of Asana. Er zijn integratie tools/plugins om Trello of Asana vanuit WordPress aan te roepen. https://zapier.com/zapbook/trello/wordpress/ https://helpforwp.com/downloads/gravity-forms-to-trello/
 5. Om inzicht te krijgen wat bezoekers doen op je website, waar ze wel en niet op klikken, of ze de pagina volledig bekijken en meer interessante data van je bezoekers kun je gebruik maken van de diensten van Hotjar. Hotjar is a new and easy way to truly understand your web and mobile site visitors. https://www.hotjar.com/
 6. Had het anders niet gepost indien ik het niet gelezen had. Voor mij is deze alinea het meest bijgebleven: "Researchers at the university of Rochester have found that the color red can also keep us from performing our best on tests. In their experiments they wanted to find out if the perception of red will have any effect on results of important tests such as an IQ test or a major academic exam. In academic context color red is traditionally associated with marking errors on school papers." Tel hier maar even hoeveel rode call-to-action knoppen je tegenkomt. https://colorlib.com/
 7. Is dat een nieuwe website? Ziet er niet echt modern uit. Ik verwacht meer van een bedrijf dat av producties doet. Het belangrijkste onderdeel van de homepage beter bekend als "above the fold" wordt ingenomen door het bedrijfslogo, een video en een sidebar met overbodige tweets. Lees meer waarom bedrijfskritische informatie (jouw usp unique selling point), wat de bezoeker moet pakken en verder leidt op je webpagina, in het bovenste gedeelte van een webpagina moet staan. https://conversionxl.com/blog/above-the-fold/ Ook is de call to action verkeerd. Momenteel is dat die rode but
 8. Indien jongeren de doelgroep zijn kun je beter Snapchat als social media kanaal gebruiken. z\Zie statistieken hier: https://www.statista.com/statistics/199242/social-media-and-networking-sites-used-by-us-teenagers/ Op Snapchat kun je Polly gebruiken om "fun" polls te draaien. https://polly.fun/ -- Op Snapchat draait alles rond fun. Dus lange droge enquetes over consumentenproducten zal niet aanslaan.
 9. De website http://www.bedrijfspennen.com/ ontbreekt het sitemap.xml bestand. Google adviseert om een sitemap.ml te plaatsen voor het makkelijker crawlen van je website.
 10. Leuke website met inderdaad een speels karakter. Enige opmerking die ik heb is dat de beelden bij de blog posts een beetje saai zijn. Ik gebruik de gratis beeldenbank van visualhunt.com en vind altijd wel iets wat past bij wat ik zoek. Van abstract tot industrieel tot speels.
 11. Zelf ervaring met de combi WordPress + WooCommerce. Een mooie totaaloplossing voor elke webwinkel. Wat je vereiste functionaliteiten zijn er is reeds een oplossing voor. Met een gigantische open source gemeenschap om je op weg te helpen of wanneer je er niet meer uitkomt.
 12. Video niet automatisch laten starten, dat wordt als irritant ervaren. Vervang de slider met iets anders, een beeld met impact of typografie. Zie dit artikel over sliders: 6 Reasons Why Image Sliders Are Bad for Conversions (https://instapage.com/blog/6-reasons-why-image-sliders-are-bad-for-conversions) Probeer eens een andere combinatie van lettertypes voor de website. Het gebruikte lettertype voor de tekstblokken oogt wat saai. Ik gebruikt de website fontpair.co, "Font Pair helps designers pair Google Fonts together" (http://fontpair.co/) Op de "Over ons" pagina mis ik een bee
 13. Op de homepage wordt de productomschrijving niet netjes getoond. (zie afbeelding) De winkelmand mengt Nederlands en Engels door elkaar, termen zoals Cart Totals en Calculate Shipping. Enkele elementen die conversie verlagen voor een webwinkel zijn: - onverwachte kosten, zoals verzendkosten - geen gast checkout aanbieden - overbodige stappen tijden het checkoutproces
 14. Even Facebook Adverteren proberen. Je kunt perfect je doelgroep targeten en je advertentie nauw in de gaten houden en op tijd bijstellen.
 15. link naar disclaimer gaat naar een forbidden gedeelte van je site in je algemene voorwaarden staat er dat het btw nummer op de website staat. Heb die niet kunnen vinden. laadtijd van de homepage is 5.3 seconden, is te traag. (check GTmetrix)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept