Jump to content

Marco van Buren

Senior
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Ja misschien wel, ik ben tenslotte mijn eigen werknemer. Het is niet dat ik ze perse wil uitbetalen, ik vroeg me af hoe het werkt. Ik heb m'n boekhouder er ook nog niet over gehoord dus alles zal wel goed gaan wat dat betreft.
 2. Ik doe sowieso wel wat ik wil Maar vakantie is er het afgelopen jaar bij ingeschoten (goh!) (het jaar ervoor ook) en ik heb nu heel veel vakantie-uren over. Maar als ik die aan mezelf uit zou betalen moet ik daar weer veel belasting over afdragen, zonde.
 3. En vakantie-uren. Wat doen jullie daarmee?
 4. Ja, geen idee eigenlijk. Ik zat naar mijn loonstrookje te kijken en zag (voor het eerst eigenlijk) die 40 uur staan. Ik heb geen idee hoe anderen dat doen, vandaar de vraag. Ik zou ook niet kunnen verzinnen waarom het toegevoegde waarde zou hebben, sterker: het zou nóg meer administratie zijn.
 5. Als DGA krijg ik maandelijks loon uit de financiële holding. Dit krijg ik voor 40 uur werken, dit haal ik nooit. 50 of 60 is logischer, maar ik schrijf "natuurlijk" nooit overuren. Hoe doen anderen dat vroeg ik me af? Houden jullie je uren bij en verwerken jullie dat ook op je loonstrook of doen jullie er ook niets mee? Heeft het voor of nadelen om het wel te berekenen? PS. ik weet niet zeker of ik het goede subforum heb gekozen.
 6. Al het bovenstaande ervaar ik ook. Sinds de verbouwing van de site " onthoudt" de site ook niet meer waar ik gebleven ben als ik op verschillende computers kijk. Voorheen (dacht ik toch) kon ik op werk een onderwerp volgen, dat stond dan gemarkeerd als gelezen en dan kwam ik thuis en logde in met m'n laptop en zag precies waar ik gebleven was. Dat is niet meer, als ik een onderwerp open begint het vaak halverwege een pagina nu.
 7. Het zal voor jouw product wellicht niet werken, maar als je het een beetje handig inzet kan je er (in combinatie met andere marketingacties) best wat resultaat mee behalen. Jij hebt het over die facebook filmpjes met zo'n dropshipping model (zie het dropshipping topic) denk ik. Ik zou mezelf geen discutabele reputatie toedichten. Goede wijn kan nog zo goed zijn, als ie in je magazijn staat te verzuren omdat niemand ervan af weet, schiet je er nog niet veel mee op?
 8. Niet perse. We deden een winactie op instagram, daar kan je lekker lang over doen. Zo heb je toch 2 of 3 posts per week.
 9. Ik denk niet dat je met 1 post meteen veel meer zal verkopen. Het is een combi van én én én. Mijn produkten staan in google shopping, we plaatsten zelf regelmatig wat op Instagram, facebook en artikelen op verschillende sites. Als een persoon met veel volgers dan iets plaatst is het niet zo dat ik ineens uitverkocht ben. ( Ik heb een advertentie in een nieuwsbrief geplaatst die naar 120000 abonnees is verstuurd, tóen was ik wel in een halve dag uitverkocht). Sinds ik bovenstaande dingen doe is de omzet +300% vergeleken met vorig jaar. Het beste resultaat heb je met een combinatie va
 10. Ik heb voor mijn webshops wel eens gebruik gemaakt van influencer-marketing. De eerste keer kostte het € 150 dacht ik en dat leverde ook niets op (behalve een link op een website). Twee weken geleden zijn er een paar artikelen geplaatst op o.a. FHM magazine en hun instagram account. Dit kostte € 375. Dit heb ik gedaan via Hulc. Op Linkedin is er nu ook een groep Linfluencers, hier zitten BN-ers in die wellicht wat meer kosten.
 11. Eén van mijn klanten is hierin gespecialiseerd. Zowel de kassa systemen als het gekoppelde voorraadbeheer, ik weet niet of ik de naam hier neer mag zetten?
 12. @Marcellacornelia Probeer het even naast je neer te leggen en er rustig over na te denken. Een review op google over het advocatenkantoor is misschien niet het handigste op dit moment. Heel begrijpelijk hoor, maar probeer even te handelen uit ratio i.p.v. emotie.
 13. Voor mij herkenbaar. Je probeert het allemaal netjes te doen en ineens zit er zo'n flapdrol tussen waar je veel te lang mee bezig bent en zelfs slecht van gaat slapen. Afgezien van het juridische verhaal; zo snel mogelijk afscheid van nemen. Laat de "bedreigingen" met slechte review en advocaat voor wat het is, een review kan je ( meestal) op reageren en je eigen verhaal doen. En een advocaat... het zal wel, die kost haar ook veel geld. Het is al die stress niet waard.
 14. Het lijkt toch iets meer te zijn , ik las vandaag dat bitkassa er ook mee stopt. Quote van Bitcoinmagazine: Doorn in het oog zijn de hoge kosten die toezichthouder gaat rekenen. In 2020 is er sprake van €5.000 aan eenmalige registratiekosten en circa €20.000 aan toezichtskosten voor de rest van 2020. Daarbij is de DNB wél uitgegaan van 75 registranten. Mocht dat aantal lager uitvallen, dan kán er een naheffing volgen om het begrotingsgat bij de DNB te dichten. Ook is onzeker wat de toezichtskosten in 2021 gaan zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept