Jump to content

Marco van Buren

Senior
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Dat weet ik ook niet. Maar ik google net op "taartenkoerier" en er is dus een bedrijf wat blijkbaar alleen taarten bezorgt. Opgelost
 2. Toch is het wel mogelijk denk ik. Dan gaat het niet perse met een spoedkoerier, maar een bedrijf als Vanavondbezorgd of Trunkrs en dergelijke partijen.
 3. Wat heb je voor auto? Wat ga je vervoeren? Waar ga je dit doen? ( Nederland of internationaal?) Heb je een pand ( met opslagruimte)? Ben jij de enige chauffeur of rij je met meerdere mensen? Bij mij staan de prijzen gewoon op m'n site.
 4. Of gaat het balletje rollen omdat je goede gebruiksaanwijzingen hebt... ?
 5. Leuk, ik zit er midden in. Net een nieuw huis en ben nu van alles aan het aanleggen / installeren, zodat ik straks zo min mogelijk hoef te doen. Ik ben er al wat verder mee, maar wat ik als nieuwe klant zou missen is " hoe te beginnen"? Wat heb je nodig als je verlichting aan wil leggen, wat heb je nodig als je een alarm wil installeren? Welke systemen werken met welke bridges / hubs en - vooral- met welke niet. Als ik een waterlekkage sensor bestel werkt die dan samen met mijn Homey? Ik kan dat nu niet zien. Een winkel die dat naar mijn mening goed doet is die shop van Robb.
 6. Ik ben vooral benieuwd hoe de werkster hier tegenover staat. Die wil haar contanten waarschijnlijk niet missen.
 7. Ja misschien wel, ik ben tenslotte mijn eigen werknemer. Het is niet dat ik ze perse wil uitbetalen, ik vroeg me af hoe het werkt. Ik heb m'n boekhouder er ook nog niet over gehoord dus alles zal wel goed gaan wat dat betreft.
 8. Ik doe sowieso wel wat ik wil Maar vakantie is er het afgelopen jaar bij ingeschoten (goh!) (het jaar ervoor ook) en ik heb nu heel veel vakantie-uren over. Maar als ik die aan mezelf uit zou betalen moet ik daar weer veel belasting over afdragen, zonde.
 9. En vakantie-uren. Wat doen jullie daarmee?
 10. Ja, geen idee eigenlijk. Ik zat naar mijn loonstrookje te kijken en zag (voor het eerst eigenlijk) die 40 uur staan. Ik heb geen idee hoe anderen dat doen, vandaar de vraag. Ik zou ook niet kunnen verzinnen waarom het toegevoegde waarde zou hebben, sterker: het zou nóg meer administratie zijn.
 11. Als DGA krijg ik maandelijks loon uit de financiële holding. Dit krijg ik voor 40 uur werken, dit haal ik nooit. 50 of 60 is logischer, maar ik schrijf "natuurlijk" nooit overuren. Hoe doen anderen dat vroeg ik me af? Houden jullie je uren bij en verwerken jullie dat ook op je loonstrook of doen jullie er ook niets mee? Heeft het voor of nadelen om het wel te berekenen? PS. ik weet niet zeker of ik het goede subforum heb gekozen.
 12. Al het bovenstaande ervaar ik ook. Sinds de verbouwing van de site " onthoudt" de site ook niet meer waar ik gebleven ben als ik op verschillende computers kijk. Voorheen (dacht ik toch) kon ik op werk een onderwerp volgen, dat stond dan gemarkeerd als gelezen en dan kwam ik thuis en logde in met m'n laptop en zag precies waar ik gebleven was. Dat is niet meer, als ik een onderwerp open begint het vaak halverwege een pagina nu.
 13. Het zal voor jouw product wellicht niet werken, maar als je het een beetje handig inzet kan je er (in combinatie met andere marketingacties) best wat resultaat mee behalen. Jij hebt het over die facebook filmpjes met zo'n dropshipping model (zie het dropshipping topic) denk ik. Ik zou mezelf geen discutabele reputatie toedichten. Goede wijn kan nog zo goed zijn, als ie in je magazijn staat te verzuren omdat niemand ervan af weet, schiet je er nog niet veel mee op?
 14. Niet perse. We deden een winactie op instagram, daar kan je lekker lang over doen. Zo heb je toch 2 of 3 posts per week.
 15. Ik denk niet dat je met 1 post meteen veel meer zal verkopen. Het is een combi van én én én. Mijn produkten staan in google shopping, we plaatsten zelf regelmatig wat op Instagram, facebook en artikelen op verschillende sites. Als een persoon met veel volgers dan iets plaatst is het niet zo dat ik ineens uitverkocht ben. ( Ik heb een advertentie in een nieuwsbrief geplaatst die naar 120000 abonnees is verstuurd, tóen was ik wel in een halve dag uitverkocht). Sinds ik bovenstaande dingen doe is de omzet +300% vergeleken met vorig jaar. Het beste resultaat heb je met een combinatie va
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept