Ik ben al enige tijd bezig geweest met mijn ondernemingsplan voor mijn Horeca-concept.
Echter loop ik nu tegen de volgende vraag aan: Wat kost het mij om direct horeca personeel in dienst te nemen, en is dit rendabel bij het opstarten van het bedrijf?
Uiteraard heb ik mij al zeer goed laten informeren over de opties om te laten detacheren, uitzenden, ZZP'en en payrolling.
Daar heb ik de tarieven al voor kunnen berekenen.
Ik zou nu dus ook graag willen vergelijken wat het direct in dienst nemen zou kosten en of er naast de nadelen van de administratieve rompslomp ook voordelen aan zitten,
Ik heb verschillende websites afgezocht en door de forums heen gespit alleen blijft dit voor mij toch een lastig vraagstuk.
Na opstarten zou ik dan ook een P&O medewerker aannemen, om zich te ontfermen over het personeel met de kennis die hij/zij heeft.
(Voor uw beeldvorming: het gaat om een horecabedrijf met 25 medewerkers)
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
romano2702
romano2702
Hallo,
Mijn naam is Romano,
Ik ben al enige tijd bezig geweest met mijn ondernemingsplan voor mijn Horeca-concept.
Echter loop ik nu tegen de volgende vraag aan: Wat kost het mij om direct horeca personeel in dienst te nemen, en is dit rendabel bij het opstarten van het bedrijf?
Uiteraard heb ik mij al zeer goed laten informeren over de opties om te laten detacheren, uitzenden, ZZP'en en payrolling.
Daar heb ik de tarieven al voor kunnen berekenen.
Ik zou nu dus ook graag willen vergelijken wat het direct in dienst nemen zou kosten en of er naast de nadelen van de administratieve rompslomp ook voordelen aan zitten,
Ik heb verschillende websites afgezocht en door de forums heen gespit alleen blijft dit voor mij toch een lastig vraagstuk.
Na opstarten zou ik dan ook een P&O medewerker aannemen, om zich te ontfermen over het personeel met de kennis die hij/zij heeft.
(Voor uw beeldvorming: het gaat om een horecabedrijf met 25 medewerkers)
Alvast ontzettend bedankt voor jullie hulp!
Romano
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
12 antwoorden op deze vraag