Ik heb een vraag.
Stel ik heb een hotel met een restaurant. Ik kan uit mijn cijfers uitmaken wat ik per maand kwijt ben een keukenpersoneel. Moet ik om het percentage van het keukenpersoneel tov van de omzet de totale omzet van het restaurant doen of enkel de “food”?
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
FMdeRuiter
FMdeRuiter
Goedenavond,
Ik heb een vraag.
Stel ik heb een hotel met een restaurant. Ik kan uit mijn cijfers uitmaken wat ik per maand kwijt ben een keukenpersoneel. Moet ik om het percentage van het keukenpersoneel tov van de omzet de totale omzet van het restaurant doen of enkel de “food”?
bijvoorbeeld:
*kosten keukenpersoneel =10.000
*omzet restaurant = 30.000 (20.000 food, 10.000 dranken)
dus in dit geval wordt het 33% of 50%
Ik meende altijd dat het de gehele omzet was. want door het eten drinkt men andersom.
in bovenstaand voorbeeld heb ik het ontbijt achterwege gelaten.
alvast bedankt
Fred
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/63715-personeelskosten-keuken-hotel/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
7 antwoorden op deze vraag