Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/20 in all areas

 1. Er kunnen redenen zijn waarom dit zou mogen. Maar als je achteraf gezien ten onrechte deze eisen hebt gesteld, ben jij degene die de wanprestatie pleegt en hierdoor verantwoordelijk voor de gevolgen (ontbinding/schadevergoeding/etc.). Als je inderdaad serieus het werk stil wilt leggen in strijd met de overeenkomst, kun je dat beter pas doen na overleg met een ter zake deskundig jurist. Ben je lid van Bouwend Nederland? Een overleg is veelal zonder risico, dus dat kun je gewoon doen. Misschien dat er een oplossing of duidelijkheid komt.
  2 points
 2. Een beter voorbeeld: Ik koop wel eens tweedehands goederen van een persoon die als inbreker bekend staat, maar dat maakt mij nog geen heler. Zo af en toe spreek ik wel eens met belastinginspecteurs van de 'werkvloer'. Een terugkerende wens, gericht aan de hogere regionen van de Belastingdienst ... Beperk het gebruik van "slimme" algoritmes tot het opsporen van mogelijke fraude en geef ons de mankracht om 'in het veld' te controleren alvorens ergens een stempel met onuitwisbare inkt op te drukken. ... maar er bestaat weinig vertrouwen dat er ook daadw
  1 point
 3. Welkom terug Marcel!! (Ik beschouw het barbecue-weekend bij jou thuis nog steeds als een van de meest legendarische hoogtepunten van dit forum )
  1 point
 4. Om je dromen waar te kunnen maken, moet je wel eerst wakker worden. Wat het lichaam niet (meer) kan, neemt de geest over. Wordt ontwerper en verkoop je ontwerpen. Zelf ben ik een pragmatisch denker en doener, waardoor mijn antwoord wat kort en bondig kan overkomen ... desalniettemin is het goed bedoeld.
  1 point
 5. Ik ben een SEO-specialist en ben ook van mening dat je anders naar die kosten zou moeten kijken. Een uurtarief vind ik persoonlijk ook niet passen bij een SEO-campagne. De opbrengsten lopen na die uren werk voor de klant gewoon door. Vandaar ook dat wij geen uren berekenen maar een maandelijkse fixed fee op basis van de extra omzet die de klant gaat maken. Zou je een topverkoper 5% van de omzet die hij extra binnenhaalt betalen? Of misschien zelfs 10%? De meeste ondernemers wel lijkt me. SEO is niet anders, het is direct gerelateerd aan de omzet. En goed uit te rekenen ook. Je klant weet a
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept